Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinder collectie 2020

Geplaatst op 2 oktober 2019 om 08:58 uur

Elke horlogefan kent de watchwinders van Swiss Kubik. Het bekende watchwinder merk staat bekend om haar compacte Swiss made watchwinders, die van zeer hoge kwaliteit zijn. Kenmerkend voor de Swiss Kubik watchwinders is de geavanceerde technologie die elke watchwinder bevat. Daardoor biedt elke Swiss Kubik watchwinder een zeer efficiënte en duurzame manier voor het opwinden van een automatisch horloge. De watchwinders worden volgens een zeer geavanceerd productieproces gemaakt in Genève, Zwitserland. Het merk kiest er bewust voor al haar leveranciers binnen een straal van 50 km te zoeken. Ook vinden ze het belangrijk dat ze samenwerken met partners die net als zij veel waarde hechten aan de beroemde Zwitserse kwaliteit.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik heeft een grote collectie watchwinders met verschillende kleuren en materialen. Materialen waar onder andere gebruik van wordt gemaakt zijn kunststof, hout, polyamide, carbon en leer. Het merk biedt daarnaast watchwinders geschikt voor één automatisch horloge, maar is er ook veel keus voor de echte horlogefan die meerdere automatische horloges tegelijkertijd wil kunnen opwinden. De Swiss Kubik watchwinders zijn geschikt voor alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model. Denk aan Rolex, Omega, Breitling, IWC, Patek, Panarai etc etc.

Tegen meerprijs biedt Swiss Kubik beschermglaasjes aan, die zorgen voor de bescherming van uw horloges tegen beschadiging. Dit glaasje wordt aan de buitenkant bevestigd en functioneert als een soort deurtje. Kenmerkend voor de uitstraling van de watchwinders van Swiss Kubik is de compacte vormgeving en fraaie afwerking. Het materiaalgebruik bij bepaalde modellen is opvallend en zal als een echte eyecatcher binnen uw horlogeverzameling passen. Elke Swiss Kubik watchwinder is instelbaar via de USB aansluiting. De stille en tegelijkertijd zeer krachtige motoren zorgen ervoor dat u uw horloges kunt opwinden zonder omkijken. Bovendien zijn de compacte watchwinders gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of vakantie.

Als officieel dealer vindt u in onze webshop een zeer ruim assortiment Swiss Kubik watchwinders. Elke watchwinder wordt geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Een Swiss Kubik watchwinder verzekert u van een watchwinder van kwaliteit, die zeer betrouwbaar en functioneel is.