Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste watchwinders voor 8 horloges van 2024

Geplaatst op 25 juni 2024 om 15:10 uur

De wereld van de horlogerie bestaat niet enkel uit fraaie horloges, daarnaast zijn er ook diverse horloge-accessoires te vinden die niet mogen ontbreken wanneer je de trotse bezitter bent van één of meerdere luxe horloges. Voor mechanische- en quartz horloges zijn er bijvoorbeeld fraaie horlogeboxen en horloge-etuis verkrijgbaar om jouw luxe horloges veilig in op te bergen. En wat denk je van een horlogekluis voor een optimaal gevoel van veiligheid? Voor automatische horloges is er een specifieke accessoire verkrijgbaar, waarvan we wel kunnen stellen dat deze vrijwel onmisbaar is. We hebben het dan over een watchwinder van kwaliteit. Een watchwinder biedt jouw automatische horloges de benodigde opwinding wanneer je ze niet om de pols hebt. Daarnaast kun je je automatische horloges met een goed gevoel opbergen in een hoogwaardige watchwinder en biedt deze de mogelijkheid jouw horloges in stijl te presenteren. Het is dan ook belangrijk je goed in te lezen wanneer je wilt overgaan tot de aanschaf van een watchwinder van kwaliteit en wij helpen je daarbij graag een eindje op weg. Speciaal hiervoor hebben we een drietal watchwinders geselecteerd voor de echte verzamelaar, die wat ons betreft behoren tot de beste watchwinders voor 8 horloges van 2024.

De beste watchwinders voor 8 horloges van 2024

We stellen je allereerst graag voor aan de Benson Black Series 8.16.CF. Dit is een watchwinder die afkomstig is uit één van de meest luxe series watchwinders van Benson. Deze watchwinder biedt niet alleen de ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges, daarnaast voorziet dit model ook in een extra opbergruimte waarin nog eens zes horloges passen. Zo kun je deze opbergruimte benutten voor mechanische- of quartz horloges, of voor eventuele andere sieraden. De watchwinder is door de echte vakman met de hand gemaakt, waarbij de afwerking zeer hoog in het vaandel heeft gestaan. Zo is dit model voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur carbon fibre, waarmee dit design een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. De Benson Black Series 8.16.CF is verder aan de binnenkant voorzien van een speciaal soft velvet, ter bescherming van jouw automatische horloges. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het luxe soft close deksel aan de bovenkant en het fraaie glazen deurtje aan de voorkant. De basis van de watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren, die bekend staan om verschillende belangrijke eigenschappen. Zo zijn deze motoren betrouwbaar en degelijk, maar daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm. De Benson Black Series 8.16.CF watchwinder is in zijn geheel instelbaar. Zo stel je met behulp van het handige touchscreen gemakkelijk de draairichting en het aantal turns per day per horloge in. Doordat de watchwinder verder is voorzien van flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder formaat horloge perfect in de watchwinder. Met de ingebouwde LED verlichting tover je jouw watchwinder bovendien om in een professionele display voor jouw verzameling. Tot slot biedt de Benson Black Series 8.16.CF de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een handige USB aansluiting en een powerwinding functie. Je kunt deze watchwinder bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met twee jaar garantie en een certificaat.

De tweede watchwinder die behoort tot het absolute neusje van de zalm, is de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow. Deze watchwinder heeft eveneens de capaciteit voor het opwinden van acht horloges tegelijk. De watchwinder heeft een luxe ontwerp en is uitgevoerd in een Black Shadow look, waarmee deze passend is in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is bovendien afsluitbaar, waardoor je jouw automatische horloges hierin veilig kunt opbergen, zonder bang te hoeven zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf. Door het uiterst moderne vingerprint slot waarvan het deurtje is voorzien, ben je er daarnaast zeker van dat je de enige bent die bij je horloges kan komen. Door de hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren die de basis vormen van deze watchwinder, kun je er bovendien zeker van zijn dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik, ongeacht het merk of type automatisch horloge. Ook deze fraaie watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horlogeverzameling desgewenst in de spotlight kunt zetten. Het handige touchscreen display maakt het instellen van de watchwinder zeer gemakkelijk. Zo kun je hiermee per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Dit model wordt door ons geleverd met twee jaar garantie en handige afstandsbediening.

De derde watchwinder die wat ons betreft niet in dit lijstje mag ontbreken, is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Deze watchwinder is eveneens geschikt voor het opwinden van acht automatische horloges. Kenmerkend voor de watchwinders van het merk Heisse & Söhne, is onder meer de chique uitstraling van de verschillende designs. Dit komt ook duidelijk tot uiting in het ontwerp van deze specifieke watchwinder. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart, zowel wat betreft exterieur als interieur. Dit model van Heisse & Söhne is afsluitbaar met een fraai glazen deurtje.  Verder is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder voorzien van hoogwaardige Japanse motoren van topkwaliteit. Hiermee voorzie je probleemloos ieder automatisch horloge van de benodigde energie. De moderne ingebouwde LED verlichting biedt jouw horlogeverzameling een professioneel podium en benadrukt bovendien het luxe karakter van deze watchwinder. Je kunt bij dit model van Heisse & Söhne  voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen, met behulp van het handige LCD scherm. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt deze watchwinder van Heisse & Söhne als extra een handige sleep-mode, waarmee je de horloges net onder het optimale niveau van opwinding kunt houden, om ze wat rust te bieden. Ook deze watchwinder bestel je gemakkelijk, veilig en snel bij ons in de webshop. Dit model wordt geleverd met twee jaar garantie.

De bovengenoemde selectie hoogwaardige watchwinders is slechts een greep uit de uitgebreide collectie die je kunt vinden bij ons in de webshop. Neem de tijd en bekijk nu de mogelijkheden.

Bij Watchwinders.nl vind je de beste watchwinders voor jouw automatische horloges!