Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinder collectie 2024

Geplaatst op 2 juli 2024 om 15:06 uur

Niet alleen watchwinders van Zwitserse makelij, maar ook de watchwinders van de Duitse merken staan zeer goed bekend. Waar watchwinders die het Swiss made label voeren aan zeer hoge eisen moeten voldoen, geldt dit ook voor watchwinders voorzien van het label ‘made in Germany’.

Heisse & Söhne watchwinder

In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een Duits merk, dat zowel op het gebied van kwaliteit als uitstraling een zeer goede naam heeft. We hebben het dan over het merk Heisse & Söhne. Kenmerkend voor het merk Heisse & Söhne is een luxe en modern design in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Dit maakt het merk dan ook interessant voor een breder publiek. De watchwinders van Heisse & Söhne zijn voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die ervoor zorgen dat ieder merk en type automatisch horloge doeltreffend en veilig kan worden opgewonden in deze watchwinders. De collectie van Heisse & Söhne biedt watchwinders voor zowel de fervent verzamelaar als voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge. Wij laten je in dit artikel graag nader kennismaken met een tweetal watchwinders uit de collectie van Heisse & Söhne, die allebei zeer interessant te noemen zijn voor de verzamelaar van automatische horloges.

De eerste watchwinder die we in dit kader graag even voor je in de spotlight plaatsen, is de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37. Deze zeer chique watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Dit design is gemaakt van een zeer fraaie houtsoort en glanzend afgewerkt. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte zwarte stof, dit steekt mooi af bij het houten exterieur. De fraaie voet van de watchwinder weet het chique karakter ervan nog eens extra te benadrukken. Wanneer je je automatische horloges in deze watchwinder plaatst, worden ze niet alleen op veilige en efficiënte wijze van energie voorzien, maar zijn ze direct ook veilig voor schadelijke invloeden van buitenaf zoals condens en vuil. De watchwinder is namelijk voorzien van een glazen deurtje, zodat de watchwinder in zijn geheel kan worden afgesloten. De  Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Bovendien kun je voor iedere rotor afzonderlijk de instellingen bepalen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag, met behulp van het moderne LCD scherm. Wanneer je wilt, kun je de fraaie ingebouwde LED verlichting inschakelen. Op deze manier zet je jouw horlogeverzameling echt in het zonnetje, de watchwinder in combinatie met jouw horlogeverzameling is dan zeker een echte eyecatcher in je interieur. De Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 is verder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model watchwinder van Heisse & Söhne over een speciale sleep mode. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Met de moderne fingerprint technology ben je er zeker van dat jij als enige bij je horloges kunt komen. Kort gezegd biedt Heisse & Söhne met de Heisse & Söhne Triton 70019-131.33.37 een perfecte wijze van opwinding in combinatie met het toppunt van luxe en dat allemaal tegen een scherpe prijs!

Een tweede watchwinder van Heisse & Söhne waarover we je graag meer willen vertellen, is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder is perfect geschikt voor de grote verzamelaar, met een capaciteit voor het opwinden van maar liefst 16 horloges tegelijkertijd. Ook deze watchwinder bestaat uit een fraaie houten glanzende kast geplaatst op een chique houten voet. De watchwinder is afsluitbaar met behulp van het deurtje van mineraalglas. De basis van de watchwinder wordt gevormd door 16 hoogwaardige motoren van Japanse komaf, die de opwinding van jouw automatische horloges verzorgen op energiezuinige en bovendien stille wijze. Het handige LCD panel zorgt ervoor dat je de instellingen van de watchwinder snel en gemakkelijk wijzigt. Bovendien is het mogelijk voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen, zodat je voor ieder horloge de meest ideale voorwaarden voor opwinding creëert. Ook dit model van Heisse & Söhne biedt een ingebouwde LED verlichting en een sleep mode. Daarnaast is de watchwinder uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model biedt tot slot ook de eerder genoemde fingerprint technology. De energievoorziening van de  Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

Wij bieden in onze webshop verschillende fraaie designs van het merk Heisse & Söhne, waaronder ook de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. We leveren deze watchwinder met een garantietermijn van 2 jaar en een duidelijke handleiding. Iedere Heisse & Söhne watchwinder wordt uitgebreid getest aan de hand van een checklist voordat deze de fabriek verlaat. Je krijgt dus altijd een watchwinder van het merk die perfect werkt. Bekijk nu de mogelijkheden in onze webshop en overtuig jezelf!