Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Blue voor 1 horloge

Geplaatst op 18 juni 2024 om 15:06 uur

Een automatisch horloge heeft, wanneer het niet gedragen wordt, opwinding nodig in de vorm van een passende en kwalitatieve watchwinder. Wanneer je hier niet voor zorgt zal het horloge namelijk stil komen te staan, waardoor deze niet klaar is voor gebruik wanneer je hem wilt dragen. Een goede watchwinder is een watchwinder voorzien van een krachtige motor, gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien is het van belang dat een watchwinder jouw automatische horloge of horloges bescherming biedt tegen krasjes en andere beschadigingen. Verschillende watchwindermerken hebben door de jaren heen de ontwikkeling en vernieuwing van de watchwinder hoog op het prioriteitenlijstje gezet. Dit heeft geresulteerd in watchwinders die vandaag de dag zijn voorzien van de meest verfijnde technieken om jouw automatische horloge of horloges van opwinding te kunnen voorzien. Ook wat betreft design is er in de loop van de tijd veel veranderd. Zo zijn er de meer eenvoudige designs verkrijgbaar, die over het algemeen beter betaalbaar zijn. Maar er zijn ook watchwinders die op zeer unieke wijze zijn vormgegeven en die bovendien een zeer luxe uitstraling hebben. De watchwinders in deze categorie zijn zeer geschikt om de fungeren als display voor jouw automatische horloge of verzameling horloges.

Swiss Kubik Startbox blue

Een goed voorbeeld van een merk dat innovatie altijd hoog op de agenda heeft staan, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een koploper als het gaat om ontwikkeling en verbetering van de technieken van hun watchwinders. Niet voor niets heeft het merk binnen tien jaar tijd al zes generaties watchwinders op de markt gebracht. De watchwinders van het merk Swiss Kubik zijn voorzien van high-end Swiss made motoren. Deze motoren zijn uiterst krachtig en bieden ieder merk en type automatisch horloge de juiste wijze van opwinding. Motoren die het Swiss made label mogen dragen moeten aan strenge eisen en voorwaarden kunnen voldoen. Dat maakt deze motoren uiterst betrouwbaar en bovendien zeer veilig voor jouw automatische horloge(s). Daar komt bij dat Swiss made motoren niet alleen energiezuinig zijn, maar daarnaast doen zij hun werk ook in stilte. Een watchwinder met een Zwitserse motor plaats je dus zonder zorgen op bijvoorbeeld je kantoor of studeerkamer, je hoeft je immers geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het opwindproces.

De collectie van Swiss Kubik herbergt watchwinders met een diverse capaciteit, waardoor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in bezit, als de echte verzamelaar, terecht kan bij dit merk. Kenmerkend voor de watchwinders binnen de collectie zijn de kubusvormige designs en het feit dat deze watchwinders zeer compact zijn. Hierdoor zijn ze handzaam en gemakkelijk mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien werken de watchwinders van het merk tot wel drie jaar op een set AA batterijen, waardoor je een watchwinder van Swiss Kubik ook prima in een kluis kunt opbergen. Ondanks de herkenbare vormgeving van de watchwinders van Swiss Kubik, biedt het merk ook wat uitstraling betreft zeker variatie. Zo vinden we binnen de collectie van dit merk watchwinders gemaakt van bijvoorbeeld hout, aluminium, polyamide of leder.  Swiss Kubik biedt bovendien watchwinders in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er altijd wel een watchwinder van Swiss Kubik die bij jou en je horloges past.

Als voorbeeld nemen we graag een watchwinder uit de serie instapmodellen van Swiss Kubik, namelijk de Swiss Kubik Startbox blue. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals zwart, rood en aqua. Deze watchwinder is zoals we gewend zijn van Swiss Kubik compact en kubusvormig. Uiteraard is de watchwinder voorzien van een hoogwaardige Swiss made motor, waarmee je jouw automatische horloge probleemloos van energie voorziet. De Swiss Kubik Startbox blue biedt verder een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning. Wanneer je graag een watchwinder wilt die afsluitbaar is, kun je tegen een meerprijs een beschermglaasje bijbestellen. Hiermee maak je jouw watchwinder in een handomdraai afsluitbaar. Zo krijgen schadelijke invloeden als vocht en stof geen kans bij je horloge. Je bergt hiermee jouw automatische horloge altijd op met een extra goed gevoel.

De hoogwaardige en fraaie Swiss Kubik watchwinders, waaronder de Swiss Kubik Startbox blue, vind je bij ons  als officieel dealer van het merk in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met een ruime garantietermijn van maar liefst drie jaar en uiteraard een duidelijke handleiding. Met een hoogwaardige watchwinder van het merk Swiss Kubik, hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloge en ben je altijd bij de tijd. Door de verschillende materialen en modellen met meer of minder mogelijkheden, weet Swiss Kubik watchwinders te bieden voor mensen met een divers budget. Hiermee is het merk Swiss Kubik dan ook toegankelijk voor een breed publiek.

Bekijk nu het uitgebreide aanbod Swiss Kubik watchwinders bij ons in de webshop en overtuig jezelf!