Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste watchwinders voor drie horloges van 2024

Geplaatst op 10 augustus 2024 om 09:25 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een goede en stijlvolle watchwinder voor het opbergen en opwinden van jouw automatische horloges dan kan het best lastig zijn een model te vinden die het beste bij jou en je horloges past. Tenslotte zijn er tal van mogelijkheden op dit gebied en wil je niet alleen het beste voor je horloges, maar ook voor je portemonnee.

Een watchwinder moet veilig en doeltreffend zijn voor het behoud van jouw automatische horloges. Wanneer je overgaat tot de aanschaf is het dan ook belangrijk te gaan voor kwaliteit. Dit wil echter niet in alle gevallen zeggen dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Voor dit artikel hebben we drie watchwinders van verschillende merken voor je geselecteerd, uit verschillende prijsklassen. Hiermee laten we graag een klein beetje zien wat de mogelijkheden zoal zijn.

Benson Compact Triple 3.BS watchwinder

Het eerste model dat we graag nader voor je onder de loep willen nemen, is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Benson is een merk dat zich op verschillende gebieden weet te onderscheiden van andere merken. Allereerst staat Benson namelijk bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten uit de collectie. Daarnaast weet Benson echter ook een grote variatie te bieden binnen de collectie. Zo kan de echte liefhebber en/of verzamelaar bij het merk terecht voor watchwinders met een diverse capaciteit. Daarnaast herbergt de collectie van Benson watchwinders gemaakt van verschillende mooie materialen en modellen met verschillende soorten motoren (Zwitserse motoren of Japanse motoren).

Benson richt zijn pijlen hiermee op een breder publiek en weet met de uitgebreide en kwalitatieve collectie dan ook menig liefhebber van automatische horloges te enthousiasmeren. De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder is een mooi voorbeeld van een fraaie en hoogwaardige watchwinder uit de collectie, met ruimte voor het opwinden van drie automatische horloges. De watchwinder is vervaardigd van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit model is in de basis voorzien van Japanse motoren van betrouwbare kwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges op energiezuinige en stille wijze, wat zorgt voor een hoog gebruikerscomfort van deze Benson Compact Triple 3.BS watchwinder.  Voor ieder horloge kun je met behulp van het moderne touchscreen de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Daarnaast is de Benson Compact Triple 3.BS  voorzien van flexibele horlogehouders. Hierdoor is dit model geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. Door de ingebouwde LED verlichting presenteer je jouw automatische horloges op stijlvolle en professionele wijze in deze hoogwaardige watchwinder. De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en handige speedwinding functie. De Benson Compact Triple 3.BS functioneert met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder die we graag bij je onder de aandacht brengen, is van het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik staat wereldwijd bekend om de fraaie en kubusvormige en compacte designs, voorzien van high-end Swiss made motoren. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is een model uit de collectie van het merk, met een opwindcapaciteit voor drie automatische horloges. Deze De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is zwart van kleur en aan de buitenkant voorzien van fraai leder. Dit geeft de watchwinder een moderne en stijlvolle uitstraling. Uiteraard is ook deze Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 voorzien van de welbekende Swiss made motoren, waarmee je altijd verzekerd bent van een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinders van Swiss Kubik kunnen tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen, waarmee je de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 prima in een kluis kunt bewaren. De De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is verder instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. Wanneer je graag een afsluitbare watchwinder wilt hebben, kun je ervoor kiezen extra beschermglaasjes mee te bestellen. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen ervoor dat jouw horloges in de watchwinder worden beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De derde en laatste watchwinder die we voor je hebben geselecteerd, is van het Duitse merk Heisse & Söhne. Dit merk staat bekend om de uiterst luxe modellen binnen de collectie. De Heisse & Söhne Watch Master watchwinder 70019/76 is een model van het merk, geschikt voor het opwinden van drie automatische horloges. Deze watchwinder is gemaakt van hout en aan de buitenkant zwart van kleur. De binnenkant van de Heisse & Söhne Watch Master 70019/76 watchwinder is voorzien van een zachte grijze stof. Dit model is daarnaast afsluitbaar, voor een optimale bescherming van je horloges. Dit model is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren en geschikt voor ieder automatisch horloge. Het instellen van de Heisse & Söhne Watch Master 70019/76 watchwinder is eenvoudig met behulp van het handige LCD scherm. Hiermee bepaal je voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De Heisse & Söhne Watch Master 70019/76 is daarnaast ook voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges desgewenst in het zonnetje kunt zetten. Tot slot biedt deze Heisse & Söhne Watch Master 70019/76 watchwinder van Heisse & Söhne de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Je kunt voor alle drie de genoemde hoogwaardige watchwinders voor drie horloges terecht bij ons in de webshop. Wij helpen je met onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied bovendien graag verder wanneer er vragen zijn of er een passend advies gewenst is.