Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders

Geplaatst op 26 augustus 2020 om 09:48 uur

Onlangs kondigden wij de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders aan. Deze nieuwe serie watchwinders volgt de huidige generatie Limited Edition watchwinders op binnen de collectie van het Nederlandse merk Benson. Deze nieuwe serie watchwinders is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, walnoot en blauw. Daarnaast zijn er modellen die geschikt zijn om 2, 4, 6 en 8 automatische horloges op te winden. Deze nieuwe watchwinders hebben de allernieuwste techniek en updates qua design. De software en het touchscreen zijn vernieuwd en de motoren zijn verbeterd.

De Benson Black Series Limited Edition watchwinders hebben een modern design, luxe uitstraling en degelijke techniek. De bediening van de watchwinder gaat via een lichtgevend touchscreen. De motoren zijn van Japans fabricaat en zijn vrijwel geluidloos en duurzaam. Hierdoor is deze nieuwe generatie watchwinders uitermate geschikt voor het opwinden van allerlei soorten automatische horloges. Voor grote en zware horloges, maar ook voor kleinere en lichte horloges. De horlogehouders zijn flexibel en geschikt voor elke grootte horloge. Hierdoor kan je probleemloos een fraai Breitling horloge opwinden, of uiteraard een horloge van merken zoals Rolex, Tag Heuer, Seiko, Oris, Baume et Mercier of Panerai. De Benson watchwinders winden elk automatisch horloge op.

Binnenkort zullen de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders gepresenteerd worden in onze webshops. Wanneer je één van deze watchwinders bestelt via onze website, reserveren wij een exemplaar voor je en leveren deze direct uit wanneer de productie gereed is. Let op, deze nieuwe modellen zijn gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd (per capaciteit en kleur). Elke watchwinder is voorzien van uniek gegraveerd nummer op een metalen plaatje binnenin de watchwinder. Bij elke pre-order bestelling van de nieuwe Benson Black Series Limited Edition geven wij een cadeautje weg; u krijgt 3 jaar garantie i.p.v. de standaard 2 jaar en een handig reisetui voor één horloge.

Houd onze website in de gaten voor de presentatie van de nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders.