Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Geplaatst op 15 mei 2020 om 15:45 uur

Voor de echte liefhebber van automatische horloges die voor zijn of haar horlogeverzameling op zoek is naar een uiterst luxe watchwinder, biedt Heisse und Söhne een prachtige collectie watchwinders. Deze watchwinder collectie is het absolute neusje van de zalm op dit gebied. Niet alleen hoogwaardige materialen, hoogstaande techniek en een luxueus en modern design maken dat dit merk tot de top behoort. De combinatie van Duitse degelijkheid en Japanse energiezuinige en stille motoren draagt hier zeker aan bij. Met een Heisse und Söhne watchwinder bent u verzekerd van een watchwinder die betrouwbaar en duurzaam is en waarin u uw automatische horloges zonder omkijken eenvoudig en veilig kunt opwinden.

Heisse & Söhne Collector 70019/17 watchwinder

In de ruime collectie van Heisse und Söhne vinden we de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze watchwinder biedt ruimte voor acht horloges en is hiermee niet alleen geschikt voor de liefhebber, maar ook zeker voor de verzamelaar. Dit model watchwinder behoort tot de meest luxe vormgegeven watchwinders. De watchwinder is vervaardigd uit onder andere hout en mineraalglas en is aan de binnenzijde netjes afgewerkt met een zwarte bekleding. Onder meer de metalen voet van de watchwinder geeft het modell zijn luxe uitstraling.  De fraaie houten kast die gemaakt wordt in Duitsland, straalt een zekere allure en klasse uit. Kortom, de Heisse und Söhne Collector 70019/17 is een watchwinder met een luxe uitstraling en mooie afwerking en zal in elk interieur een echte eyecatcher zijn en uw horlogeverzameling extra mooi doen uitkomen.

Wat betreft de techniek vindt u in de Heisse und Sohne Collector 70019/17 alles wat u wenst. Middels het LCD scherm stelt u eenvoudig het aantal rotaties per dag in. De rotoren zijn individueel instelbaar en dus specifiek per horloge te bedienen.  Daarnaast is dit topmodel voorzien van LED verlichting en uiteraard een overwind protectie. De watchwinder biedt drie programma’s, te weten: CW, CC en Alternate. De Collector 70019/17 is bovendien, net als de overige modellen in de collectie, geschikt voor alle soorten automatische horloges. Dit ongeacht het type of merk horloges. Tijdens het opwinden van uw horloges houdt u goed zicht op de horloges, wat een prachtig gezicht is voor de echte liefhebber.

Als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders hebben wij de meeste modellen op voorraad en snel leverbaar. Met meer dan 15 jaar ervaring en samenwerking met dit Duitse merk garanderen wij u kwaliteit, duurzaamheid en veilig opwinden van uw automatische horloges. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt geleverd in een stevige verpakking met 2 jaar garantie en handleiding. Wij verzenden wereldwijd via Fedex en DPD. Uiteraard kunt u betalen met uw creditcard, iDeal, Paypal of reguliere bankoverschrijving.