Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders

Geplaatst op 4 april 2020 om 10:32 uur

Paul Design, een watchwinder merk uit Groot-Brittannië, is in een paar jaar tijd erg populair geworden. Het merk vervaardigt hoogstaande watchwinders tegen aantrekkelijke prijzen. Deze combinatie is interessant voor liefhebbers van automatische horloges. De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders winden alle automatische horloges, ongeacht merk of model, professioneel en veilig op. Het leuke aan deze watchwinders is dat ze er ook ontzettend mooi uitzien. De designs zijn van een hoog niveau!

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn geschikt voor 4, 6, 8 en 12 automatische horloges. De Japanse motoren kunnen individueel bediend worden via het moderne touchscreen. Uiteraard kan je via het touchscreen de draairichting en het aantal TPD (turns per day) snel en gemakkelijk instellen. Je kan een Breitling horloge rechtsom laten draaien op 600 TPD en een IWC horloge linksom op 900 TPD. Met deze watchwinder heb je alle mogelijkheden.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

De Paul Design Gentlemen watchwinders zijn gemaakt van hout en leverbaar in 3 stijlen; black shadow, black apricot en macassar. Deze stijlen geven de watchwinders een luxe en professionele uitstraling. De watchwinders hebben ingebouwde LED verlichting waardoor alle horloges tijdens het opwinden mooi verlicht worden. In de avond of nacht is dit een zeer bijzondere aanblik.

De Paul Design Gentlemen watchwinders hebben nog een leuke extra; een vingerprint systeem aan de zijkant van de kast waarmee de watchwinder geopend kan worden. De deur opent zich door een vinger tegen de sensor te plaatsen waarna de deur open gaat. Dit zorgt voor veiligheid en gemak wanneer je een horloge in de watchwinder wilt plaatsen of eruit wilt halen.  

Met de afstandbediening kan je elke instelling op afstand activeren. Bijvoorbeeld vanuit jouw luie stoel of uit bed. Dit maakt de Paul Design Gentlemen watchwinders extreem functioneel in gebruik.

Elke horlogehouder is instelbaar en flexibel waardoor ze geschikt zijn voor alle type horloges. Kleine of juist grote horloges kunnen eenvoudig op de horlogehouder bevestigd worden. De horlogehouder klik je vervolgens vast waardoor het horloge niet uit de watchwinder kan vallen.

De fraai vormgegeven Paul Design Gentlemen 6 Black Shadow is onze favoriete watchwinder binnen deze serie. De Gentlemen 6 Black Shadow is niet alleen zeer fraai qua design en materiaalgebruik, het biedt ook alle opties om een automatisch horloge goed op te winden. De houten kast geeft de watchwinder een natuurlijke en duurzame uitstraling, waardoor de watchwinder past in elk interieur.

Zoek jij een luxe watchwinder om jouw automatische horloges goed op te winden? Dan is een Paul Design Gentlemen watchwinder een uitstekende optie! Wij zijn officieel dealer van Paul Design en bieden levering uit voorraad, wereldwijde verzending en transparante garantie. Wij verpakken elke Paul Design watchwinder zeer goed en uiteraard zijn een handleiding en 2 jaar garantie inclusief.

De nieuwe Paul Design Gentlemen watchwinders zijn leverbaar vanaf 990,00 euro (Paul Design Gentlemen 4 watchwinders) en lopen op tot 1980,00 euro (Paul Design Gentlemen 12 watchwinders).