Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 10 april 2020 om 12:13 uur

Als je één of twee automatische horloges hebt is een watchwinder handig om jouw horloges op te winden zodat ze niet meer stilstaan. Dit voorkomt een hoop gedoe met handmatig opwinden en de tijd en/of datum opnieuw instellen. Daarnaast zorgt de watchwinder ervoor dat jouw favoriete horloge direct klaar is om te dragen. Je bespaart dus ook een hoop tijd!

Er zijn diverse watchwinders voor 2 horloges, denk aan de Smart-Tech of Black Series watchwinders van het Nederlandse merk Benson. Deze watchwinders hebben Japanse motoren. Als je op zoek bent naar een Zwitserse watchwinder die voorzien is van Zwitserse motoren kom je al snel uit bij merken zoals Swiss Kubik en RDI. Of bij Bernard Favre, maar dit merk zit in het hogere prijssegment.

Swiss Kubik watchwinders zijn wereldwijd bekend. Dit merk produceert al jaren kwalitatief zeer goede watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden. Deze watchwinders zijn voorzien van sterke Zwitserse motoren en mogen het predicaat Swiss made dragen omdat vrijwel alle onderdelen waarmee de watchwinder is geproduceerd uit Zwitserland afkomstig zijn.

De Swiss Kubik watchwinders voor 2 horloges bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt voor het goed en veilig opwinden van 2 automatische horloges. De watchwinder is zoals gezegd Swiss made, compact vormgegeven en functioneert op een set AA batterijen tot wel 3 jaar. Dat is uitzonderlijk omdat je hierdoor zeer flexibel bent waar je de watchwinder wilt neerzetten. Je hebt geen netstroom (adapter) nodig en je kan de watchwinder voor 2 horloges zelfs in een kluis neerzetten. Een andere optie is om de watchwinder mee te nemen op reis of vakantie.

Swiss Kubik double watchwinder

Door middel van de USB aansluiting kan je de watchwinder zelf personaliseren qua instellingen. De watchwinder is standaard ingesteld op 950 TPD (turns per day) wat genoeg is voor de meeste automatische horloges. Maar je kan de watchwinder dus zelf instellen voor jouw specifieke automatische horloge. Dit is erg handig, want je kan de ene rotor anders instellen dan de andere rotor. Je bent dus volledig flexibel met een Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges.

De watchwinders voor 2 horloges van Swiss Kubik zijn in verschillende soorten en materialen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit carbon fibre, zwart of bruin leder, macassar of wenge hout. Voor elke stijl heeft Swiss Kubik een geschikte watchwinder. Optioneel zijn de watchwinders leverbaar met een plexiglaasje dat je op de watchwinder kunt bevestigen als een soort deurtje. Hierdoor zijn de horloges in de watchwinder extra beschermd.

Een Swiss Kubik watchwinder voor 2 horloges begint vanaf 1550,00 euro. Voor deze prijs krijg je een uitstekende Swiss made watchwinder die probleemloos 2 automatische horloges opwindt. Daarnaast wordt elke watchinder van dit Zwitserse merk geleverd met 3 jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Swiss Kubik bieden wij de nieuwste collecties. Wij hebben in ons magazijn in Uden een ruime collectie op voorraad voor snelle verzending. Uiteraard verzenden wij wereldwijd via Fedex, PostNL en DPD. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.