Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Duitse kwaliteit met een Chronovision watchwinder

Geplaatst op 22 april 2020 om 20:31 uur

Een watchwinder van goede kwaliteit die geschikt is om alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model, op te winden hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn diverse watchwinder merken die alles bieden wat je nodig hebt als horlogeliefhebber of horlogeverzamelaar, en toch betaalbaar zijn. Een goed voorbeeld van een dergelijk merk is Chronovision uit Duitsland.

Chronovision is een jong merk dat zich de laatste jaren specifiek heeft gericht op compacte watchwinders met een modern design. De Chronovision One is het populairste model van het merk en is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Doordat de watchwinder via een app volledig in te stellen is qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) kan je deze perfect gebruiken om jouw automatische horloge op te winden. De Bluetooth functie maakt verbinding van jouw mobiele telefoon met de watchwinder. Het maakt hierbij niet uit of je een automatisch horloge van Seiko, Oris, Tag Heuer of Breitling hebt. De Chronovision One watchwinders winden elk horloge professioneel en veilig op.

Chronovision One watchwinder

Het hart van de Chronovision One watchwinder is een in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde motor. Deze motor is sterk genoeg voor zwaardere horloges en vrijwel stil in gebruik. Je kan dit type watchwinder dus prima op je bureau of naast je bed zetten. Zoals gezegd is het design modern en kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Er is keuze uit diverse materialen en kleuren.

De Chronovision One watchwinder is al verkrijgbaar vanaf 479,00 euro (incl. 21% BTW). Wanneer je meerdere automatische horloges hebt kan je natuurlijk meerdere exemplaren van deze watchwinder kopen, die je bij elkaar of juist los van elkaar kan neerzetten. Maar als je bijvoorbeeld 3 of meer automatische horloges hebt die je wilt opwinden in een watchwinder, dan kan je ook kijken naar de grotere modellen van Chronovision. Deze Chronovision Ambiance watchwinders zijn geschikt voor 3, 4, 6, 8, 12 en zelfs 15 horloges. De modellen voor het opwinden van 3 automatische horloges beginnen bij 3490,00 euro (incl. 21% BTW). Voor dit bedrag koop je een perfect afgewerkte watchwinder met 3 Duitse motoren die elk willekeurig automatisch horloge van energie voorzien in extreme luxe en stilte. De glazen deur biedt een perfect zicht op de ronddraaiende horloges, eventueel verlicht door het ingebouwde LED licht die je eenvoudig aan en uit kunt zetten.

Ben je op zoek naar een watchwinder voor één horloge dan kies je voor de Chronovision One watchwinder. Heb je toch liever een grotere watchwinder voor meerdere horloges dan zijn de Ambiance modellen van dit merk aan te raden. Je koopt dan niet enkel een watchwinder, maar meer een luxe interieurstuk dat een echte eyecatcher is in elk interieur.

Als officieel dealer van Chronovision bieden wij op elke watchwinder 3 jaar garantie. Uiteraard wordt elke watchwinder geleverd met handleiding. Wij verzenden wereldwijd aangetekend en verzekerd via DPD, Fedex of PostNL. Je kan betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of reguliere bankoverschrijving.

Heb je vragen over watchwinders, een bepaald merk of over de Chronovision watchwinders? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van deze horlogeaccessoire kunnen wij u zeker verder helpen!