Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge

Geplaatst op 29 april 2020 om 13:41 uur

Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van goede kwaliteit, zult u misschien geneigd zijn te kiezen voor een Zwitsers of Duits merk. Deze staan tenslotte bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toch zijn er ook nog diverse andere mooie watchwinder merken met een andere afkomst, welke watchwinders bieden van zeer goede kwaliteit en daarnaast een stijlvolle uitstraling hebben. Een voorbeeld van zo’n merk is Paul Design watchwinders. Dit Engelse watchwinder merk is nog relatief jong, maar wist toch al naam te maken binnen deze markt. De designs van Paul Design, zijn ontworpen door Paul Chen. Deze vakman heeft veel ervaring op dit gebied en weet dan ook exact waar een goede watchwinder aan zou moeten voldoen.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Paul Design watchwinders weet als geen ander te concurreren met bekende watchwinder merken door een combinatie van kwaliteit, klasse en betaalbaarheid. Het merk is dan ook zeker het overwegen waard. Paul Design maakt voor hun luxe designs gebruik van mooie materialen als leder, prachtig hout en glas en staat dan ook bekend om de fraaie kasten. Door de combinatie van deze materialen en het moderne design van de watchwinders, hebben deze een luxe en chique uitstraling, waarmee ze in geen enkel interieur zouden misstaan. De watchwinders van Paul Design zijn er voor twee tot wel twaalf horloges. Hiermee is er een Paul Design watchwinder beschikbaar voor de liefhebber met een paar horloges, maar ook voor de verzamelaar met een uitgebreidere collectie automatische horloges. De watchwinders van Paul Design zijn daarnaast geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type. De watchwinders zijn dan ook voorzien van flexibele horlogehouders.

De watchwinders van Paul Design zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel en voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Met het innovatieve touchscreen is de watchwinder gemakkelijk in te stellen wat betreft onder andere draairichting en aantal omwentelingen per dag. Ook zijn de watchwinders voorzien van LED verlichting, wanneer u deze inschakelt heeft u een perfect zicht op uw horloges. De Japanse motoren waarmee de Paul Design watchwinders zijn uitgerust, zijn bovendien zeer stil in gebruik, wat zorgt voor een optimaal gebruikscomfort.

Wij bieden een ruim assortiment Paul Design watchwinders, met voor elke horlogeliefhebber en -verzamelaar een passend alternatief. Wanneer u een Paul Design watchwinder bestelt in onze webshop bent u niet alleen verzekerd van een watchwinder van hoge kwaliteit, maar ook van de benodigde en passende service. Wij zijn met onze shops Watchwinders.nl en BensonTrade.nl officieel dealer van Paul Design, en daardoor in staat de nieuwste collecties te leveren, tegen scherpe prijzen en met de juiste service.