Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Kunstwinder watchwinder | Luxe en origineel

Geplaatst op 15 april 2020 om 10:05 uur

Een watchwinder is een “must have” horlogeaccessoire. Watchwinders zijn er in veel verschillende soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Voor de ene liefhebber is een watchwinder enkel een functioneel en onmisbaar accessoire voor zijn automatische horloges, voor de ander is het daarnaast ook in esthetisch opzicht een waardevolle toevoeging aan verzameling en interieur. Dit laatste heeft het luxe watchwinder merk Kunstwinder watchwinders, afkomstig uit de Verenigde Staten, heel goed begrepen. De naam zegt het al, dit merk voorziet niet alleen in een functionele watchwinder, maar biedt echte kunstwerken op zich. De oprichter van dit exceptionele merk, Valentin Balter besloot zelf watchwinders te gaan produceren toen hij in geen enkele bestaande watchwinder precies kon vinden wat hij zocht. Waar hij naar op zoek was, was de gouden combinatie van kwaliteit, creativiteit en originaliteit. Deze combinatie is dan ook duidelijk terug te zien in de collectie van Kunstwinder watchwinders.

Elke Kunstwinder watchwinder wordt met de hand vervaardigd en is met recht een ‘piece of art’ te noemen. Zeer hoogwaardige materialen zoals chroom, nikkel en goud passeren de revue. Uniek en origineel, dat zijn de ontwerpen van Kunstwinder watchwinders zonder meer. Maar ook op het gebied van techniek en innovatie heeft het merk heel wat in zijn mars. Elk automatisch horloge wordt met behulp van deze watchwinders op een unieke manier van de benodigde energie voorzien. Dit is tegelijkertijd zeer fascinerend om te zien. De watchwinders zijn geluidsarm en energiezuinig in gebruik.

De watchwinders van Kunstwinder zijn, mede door de kleine productie, zeer exclusief. Het topmodel van dit merk is de ‘Oil Baron’, dit is het eerste model dat dit kunstzinnige merk op de markt bracht en is altijd zeer populair gebleven.  Dit design symboliseert de manier waarop olie uit de grond wordt gepompt. De watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of model en is zelfs verkrijgbaar met goud. Een ander mooi model binnen de collectie is het ‘Ferris Wheel’, dit design is geïnspireerd op het kermis rad en geeft bij opwinding van een horloge een prachtig en intrigerend beeld. Beide watchwinders zijn geschikt voor het gebruik voor twee horloges tegelijkertijd. Een Kunstwinder watchwinder is geschikt voor elk automatisch horloge.

Als officieel dealer leveren wij elke watchwinder in een stevige verpakking met adapter, twee jaar garantie en handleiding. Wij bieden u niet alleen een snelle levering, maar ook een duidelijke garantie en service. Wij verzenden wereldwijd via Fedex, DPD of PostNL. Uiteraard kunt u betalen via uw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.