Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse en Sohne watchwinder

Geplaatst op 5 april 2022 om 13:27 uur

Als fervent verzamelaar van automatische horloges is de aanschaf van een goede watchwinder noodzakelijk. Dit heeft verschillende redenen. Natuurlijk verzorgt een watchwinder de opwinding van automatische horloges wanneer ze niet gedragen worden. Daarnaast wordt door de beweging van de watchwinder de olie ook op de juiste wijze verdeeld in het uurwerk van de automatische horloges.

Maar een watchwinder doet meer. Je wilt natuurlijk je horloges veilig en stijlvol op kunnen bergen. Een goede watchwinder voorziet hierin. Je kunt je watchwinder zelfs inzetten als display om jouw horloges tentoon te stellen. Er zijn meerdere gerenommeerde merken die hierop inspringen en het design en de mogelijkheden van hun watchwinders hierop aanpassen. Een mooi merk dat we op dit gebied graag bij je onder de aandacht brengen, is het Duitse merk Heisse & Söhne.

Heisse & Söhne doet zijn afkomst eer aan door betrouwbaarheid, duurzaamheid en een solide design hoog op haar prioriteitenlijst te zetten. De Heisse & Söhne watchwinders worden dan ook gemaakt in Duitsland en zijn met recht het toonbeeld van Duitse kwaliteit. Heisse & Söhne maakt voor haar modellen gebruik van prachtige houten kasten, waardoor iedere watchwinder uit de collectie een echte blikvanger is. De collectie van Heisse & Söhne bestaat uit verschillende series. Het merk biedt watchwinders met de capaciteit voor het opwinden van 1 horloge maar ook watchwinders geschikt voor de verzamelaar met een grotere collectie. Daarnaast biedt het merk ook watchwinder kluizen aan die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Wij vertellen je graag meer over twee watchwinders uit de collectie van Heisse & Söhne, die speciaal geschikt zijn voor de enthousiaste verzamelaar. We beginnen met de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11, die ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges. Deze watchwinder is vervaardigd uit bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Het glanzende exterieur geeft dit model een zeer luxe uitstraling. De binnenkant is voorzien van een zachte, eveneens zwarte, stof. Deze zorgt voor een optimale bescherming van je horloges.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, zo ook de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11. Motoren van Japanse afkomst staan goed bekend. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar en veilig in gebruik. Daarnaast zijn ze echter ook nog energiezuinig en geluidsarm. Je kunt je watchwinder en je horlogecollectie zo ook zonder zorgen plaatsen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek, zonder je zorgen te hoeven maken over storende geluiden. Deze watchwinder beschikt verder over een geavanceerd LCD scherm. Hiermee kun je per rotor afzonderlijk de instellingen wijzigen. Zo stel je bijvoorbeeld de draairichting en het aantal rotaties per dag eenvoudig in. Deze watchwinder is bovendien uitgerust met een LED verlichting. Dit is één van de eigenschappen die ervoor zorgen dat deze watchwinder uitermate geschikt is voor het opbergen en tentoon stellen van een mooie verzameling. De Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een sleep mode. Deze laatste functie maakt het mogelijk je horloges net onder het ultieme niveau van opwinding te houden. Zo kun je ze ook wat rust bieden. Deze watchwinder werkt met behulp van een adapter. Dit model is dus zeer compleet en daarom zeer geschikt voor het opwinden en opbergen van jouw verzameling.

Het tweede model dat we benoemen van Heisse & Söhne, is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Deze watchwinder is eveneens bedoeld voor de fanatiek verzamelaar en biedt ruimte voor 8 automatische horloges. Ook dit model is gemaakt van hout en zowel wat betreft het interieur als het exterieur zwart van kleur. Uiteraard biedt ook de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 Japanse motoren en is deze programmeerbaar. De bediening van de watchwinder verloopt middels het moderne touchscreen. Bij dit model kun je tevens per horloge individueel de instellingen bepalen. Met de ingebouwde LED verlichting plaats je je verzameling desgewenst in de spotlight, zodat je ze op ieder moment goed kunt bekijken. Met de programma’s CW, CC en Alt kies je de beste wijze van opwinding voor jouw horloges. Dit model beschikt eveneens over de overwind protectie en een sleep mode. De energievoorziening voor deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter middels netstroom. Kortom, deze watchwinder biedt alles wat de verzamelaar van automatische horloges maar kan wensen. Je kiest hiermee dan ook voor het beste voor jouw horloges.

Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder

Met de 2 genoemde modellen van Heisse & Söhne hebben we je een voorbeeld gegeven van de hoogwaardige watchwinders met een fraaie uitstraling die het merk in de collectie heeft. Wij bieden in onze webshop een mooie selectie van de beschikbare Heisse & Söhne watchwinders.

Als officieel dealer verkopen wij al ruim 12 jaar watchwinders van dit Duitse merk. Wij kennen deze modellen door en door en hebben een uitstekende relatie met het merk. Wij leveren deze watchwinders met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je kunt ervan uitgaan dat jouw nieuwe watchwinder in perfecte staat bij jou aankomt. Wij zorgen natuurlijk voor een zorgvuldige verpakking. Daarnaast is iedere Heisse & Söhne watchwinder uitgebreid getest na productie, aan de hand van een checklist.