Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

Geplaatst op 26 maart 2021 om 12:30 uur

Met een kwalitatieve watchwinder ben je verzekerd van perfecte opwinding van jouw automatische horloge. Wanneer jij je automatische horloge niet draagt zal de watchwinder de natuurlijke beweging van de pols overnemen en hiermee zorgen voor de benodigde energie voor je horloge. Op deze manier weet je zeker dat je horloge niet stil komt te staan. Zo voorkom je ook onder meer onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

Op gebied van watchwinders is er keuze uit verscheidene merken, designs en soorten watchwinders. Maar hoe weet je welke watchwinder je moet kopen? Welk type watchwinder is voor jou geschikt en wat kan je beter niet kopen?

In dit artikel richten we ons specifiek op de liefhebber die op zoek is naar een watchwinder van hoge kwaliteit, met de mogelijkheid om 1 automatisch horloge op te winden. We zullen er een watchwinder uitlichten die elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, op zeer efficiënte wijze van energie voorziet. Maar wel een watchwinder zonder allerlei toeters en bellen. Dit maakt dat dit specifieke model geschikt is voor een ieder die op zoek is naar kwaliteit en efficiëntie, zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen.

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk dat zijn watchwinders produceert in Genève. De meeste horlogeliefhebbers hebben weleens van dit merk gehoord of het gezien in een magazine of bij een juwelier. Swiss Kubik weet al jaren de standaard hoog te houden en is dan ook een waar begrip geworden op dit gebied. De Swiss made techniek en kwaliteit op dit gebied zijn ongeëvenaard. Je kunt er met een Swiss made watchwinder dan ook van op aan dat je horloge jarenlang op effectieve en betrouwbare wijze zal worden opgewonden. Als officieel dealer van dit Zwitserse merk verkopen wij deze watchwinders al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid. Het merk blinkt uit in duurzaamheid en goede aftersales.

Binnen de collectie van Swiss Kubik zijn er watchwinders te vinden met diverse capaciteit. Met andere woorden watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6 en zelfs 8 automatische horloges. Dit betekent dat zowel de liefhebber met een 1 horloge als de echte verzamelaar hier terecht kan. Zo biedt Swiss Kubik watchwinders die geschikt zijn voor alle type automatische horloges en ook in allerlei capaciteiten.  

Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn de compacte en strakke vormgeving en de perfecte afwerking.  Een goed voorbeeld en één van de meest populaire modellen op dit moment is de Swiss Kubik Startbox Black watchwinder. Dit model is geschikt is voor het opwinden van één horloge en is één van de instapmodellen uit de Startbox collectie. Het merk biedt met deze modellen alles wat je in de basis nodig hebt en houdt het tegelijkertijd betaalbaar.

De Swiss Kubik Startbox Black watchwinder is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgevoerd in de kleur zwart. De combinatie van de zwarte kunststof buitenkant van deze watchwinder met de strakke vormgeving, maakt deze zeer passend in bijvoorbeeld een modern interieur. Bovendien zal iedere liefhebber door de compacte vormgeving gemakkelijk een plekje kunnen vinden voor deze zeer functionele en doeltreffende watchwinder.

De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren zoals rood, oranje, grijs en blauw. Dit maakt dat er voor elke persoonlijke smaak wel een Swiss Kubik Startbox verkrijgbaar is. De Swiss Kubik Startbox is voorzien van een Zwitserse motor, wat maakt dat de watchwinder een zeer betrouwbare en stabiele basis heeft. Zwitserse motoren staan niet alleen bekend om de zeer hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze namelijk in staat hun werk vrijwel geluidloos uit te voeren en zijn ze energiezuinig in gebruik. De watchwinder is uiteraard voorzien van een overwind protectie.

Wat betreft het materiaal is bij deze watchwinder onder meer gekozen voor polyamide. Dit is een soort kunststof. De watchwinder is werkzaam op batterijen en werkt maar liefst zo’n 2-3 jaar op een set AA batterijen, waardoor je de watchwinder overal kan neerzetten. Het is dus heel goed mogelijk deze watchwinder mee te nemen op reis of naar kantoor. Maar ook het plaatsen in een kluis is een hele goede optie. Zo ben je verzekerd van een optimale bescherming van zowel je horloge als je watchwinder. De Swiss Kubik Startbox Black is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge en draait zowel rechtsom en linksom.

Mocht je in het bezit zijn van een kleiner horloge, dan zijn optioneel ook kleinere horlogehouders verkrijgbaar bij Swiss Kubik. Het is bij Swiss Kubik ook mogelijk om optioneel beschermglaasjes en een adapter bij te bestellen indien dit gewenst is. De beschermglaasjes zorgen ervoor dat je horloge beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan condens, stof en vuil of aan nieuwsgierige kinderhandjes. Je kunt dus middels deze extra opties je watchwinder zo compleet maken als je zelf wilt! De beschermglaasjes zijn alleen leverbaar voor de Masterbox modellen. Deze optie is niet leverbaar voor de Startbox modellen

Kortom, met de Swiss Kubik Startbox Black watchwinder kies je voor een hoge kwaliteit watchwinder die alles in huis heeft dat jouw horloge nodig heeft, zonder allerlei toeters en bellen. Je bent hiermee verzekerd van een watchwinder waar je jaren plezier van zult hebben. Doordat Swiss Kubik zelf ook veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van hun producten, krijg je bij aanschaf van deze watchwinder maar liefst 3 jaar garantie. Uiteraard ontvang je ook een duidelijke handleiding bij je watchwinder, zodat je hem direct in gebruik kunt nemen. Wacht dus niet langer en kies voor het beste voor jouw automatische horloge!