Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uniek in prijs en kwaliteit: Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 12 mei 2020 om 14:42 uur

Wanneer u op zoek gaat naar een perfecte watchwinder voor uw automatische horloges, zult u merken dat u terecht komt in een ruime markt met veel keuze wat betreft de prijsklassen, technische mogelijkheden, capaciteit en uitstraling. Daarnaast komt natuurlijk dat er diverse gerenommeerde merken zijn die kwalitatief goede watchwinders aanbieden. Een bekend Nederlands merk dat uitstekende watchwinders maakt is Benson. Benson levert watchwinders in verschillende categorieën wat betreft techniek en capaciteit.

De collectie van Benson is dus zeer gevarieerd. Een mooie serie binnen de collectie van Benson zijn de Benson Smart-Tech II watchwinders. Deze watchwinders bieden een capaciteit voor twee tot zes horloges en zijn dus geschikt voor de liefhebber en kleinere verzamelaar. De moderne designs hebben daarnaast een luxe uitstraling en zijn vervaardigd uit onder andere hout en glas. Benson weet met haar watchwinders een absoluut unieke prijs-/kwaliteit verhouding te leveren.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Wat betreft de techniek biedt Benson met deze serie diverse mooie functionaliteiten en extra’s. De watchwinders zijn om te beginnen voorzien van krachtige Japanse motoren. Deze motoren zijn niet alleen zuinig in energieverbruik, maar blijven ook op de langere termijn zeer stil in gebruik. Dit is voor veel liefhebbers een belangrijke vereiste bij de keuze voor een goede watchwinder, voor een optimaal gebruiksgemak en comfort.  Wat verder opvalt is het lichtgevende innovatieve touchscreen, waarmee de watchwinder uiterst eenvoudig kan worden bediend. Hiermee is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Ook van een powerwinding functie zijn de uiterste complete Benson Smart-Tech II watchwinders voorzien, hiermee kunt u uw horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. De LED verlichting zorgt er bovendien voor dat u altijd een zeer goed zicht op uw horloge(s) houdt tijdens het opwinden.

Als de kerst op de taart bieden de Benson Smart-Tech II watchwinders extra opbergmogelijkheid voor andere sieraden of horloges en bijvoorbeeld manchetknopen, middels een lade. De watchwinders zijn bovendien geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type. Dankzij het unieke veersysteem zijn de horlogehouders geschikt voor zowel kleine als grotere horloges.

In onze webshop kunt u terecht voor de Benson Smart-Tech II watchwinders. Wanneer u een Benson Smart-Tech II watchwinder bestelt bij BensonTrade, ontvangt u deze met handleiding en een jaar garantie. Wij leveren deze watchwinders over het algemeen uit voorraad, zodat u uw gewenste watchwinder vlot in huis heeft.