Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector watchwinders

Geplaatst op 17 september 2021 om 12:22 uur

Er zijn watchwinder merken op de markt die er echt uitspringen als we het hebben over het bieden van een gevoel van luxe en stijl. Dit heeft vaak te maken met een combinatie van vormgeving en design en hoogwaardig materiaalgebruik. De watchwinders van het Duitse merk Heisse & Söhne zijn hier een heel mooi voorbeeld van. Heisse & Söhne biedt watchwinders voor één horloge, maar ook watchwinders waar hele horlogeverzamelingen in opgewonden kunnen worden. Deze modellen bieden niet alleen een zeer doeltreffende en efficiënte wijze van opwinding, maar ook een zeer stijlvolle en uiterst veilige opbergplaats voor jouw horloges. Naast de geijkte watchwinders biedt Heisse & Söhne ook speciale watchwinder kluizen aan welke voldoen aan de hoogste Europese normen. Hiermee ga je voor een optimaal veilig gevoel.

De collectie van Heisse & Söhne is onderverdeeld in verschillende series. In de Heisse & Söhne Collector serie vinden we watchwinders met prachtige houten kasten op een fraaie voet, speciaal voor de echte ‘Collectors’. Deze combinatie maakt dat deze watchwinders stijl en allure uitstralen. De kasten zijn gemaakt in Duitsland en hebben niet alleen een fraaie uitstraling maar zijn ook tot in detail afgewerkt. Deze modellen zijn bovendien in verschillende kleuren leverbaar, waaronder zwart, wit en bruin. Deze watchwinders zijn afsluitbaar met een deur met mineraalglas. Zo zorg je ervoor dat invloeden zoals stof, vocht en vuil geen kans krijgen. In deze serie vinden we watchwinders die geschikt zijn voor 8 horloges, maar ook watchwinders die ruimte bieden voor maar liefst 16 horloges. Binnen deze serie kunnen de echte verzamelaars dus hun ogen uitkijken!

Heisse & Söhne Collector NY 70019-133.10.130 watchwinder

Een eerste model uit de Heisse & Söhne Collector serie die we graag even in de spotlight zetten is de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor 8 automatische horloges. De kast heeft een prachtige bruine houtkleur. In combinatie met het witte interieur en de prachtige voet heeft deze watchwinder een zeer chique uitstraling. Ook op technisch gebied is deze watchwinder een echte must have te noemen. De watchwinder is uitgerust met Japanse motoren, die zowel energiezuinig als stil in gebruik zijn. Verder is de watchwinder voorzien van een modern LCD scherm, waarmee je iedere rotor afzonderlijk kunt programmeren. Zo stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in voor elk horloge specifiek. Met deze watchwinder beschik je over de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast biedt dit model een overwind protectie en een sleep mode. Met deze laatste functie gun je je horloges wat rust door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder is ook nog eens uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee functioneert de watchwinder naast de opwindfunctie niet alleen als opbergplaats, maar ook als display. Je kunt je horloges zo op elk moment van de dag goed bekijken en natuurlijk tentoonstellen.

Een ander zeer mooi design uit de Collector serie is de Heisse & Söhne Collector 70019/30 watchwinder. Dit model biedt ruimte voor maar liefst 16 horloges en is dus ideaal voor de verzamelaar met een grotere collectie. Het exterieur van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart en de binnenkant in de kleur wit. Dit contrasteert mooi met elkaar en laat jouw horloges extra in het oog springen. Ook deze watchwinder is geplaatst op een mooie voet, wat het plaatje helemaal afmaakt. Ook voor deze horlogeaccessoire geldt dat deze gemakkelijk programmeerbaar is middels het LCD scherm. Eveneens biedt de watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook de sleep mode ontbreekt hierbij niet. Je zet je horloges eenvoudig in de spotlight met behulp van de ingebouwde LED verlichting. Kortom, met dit model biedt Heisse & Söhne opnieuw een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan. Met deze horlogeaccessoire kies je niet alleen voor een watchwinder, maar echt voor een interieurstuk en een vitaal onderdeel van je horlogeverzameling. Een watchwinder als deze van Heisse & Söhne zal jouw collectie van horloges extra mooi doen uitkomen.

Wanneer je kiest voor een hoogwaardige watchwinder van Heisse & Söhne, kies je automatisch voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit en stijl. De collectie van Heisse & Söhne is uitgebreid en biedt voor vrijwel iedere liefhebber een passende horlogeaccessoire. Bovendien is de prijs-/kwaliteit verhouding van deze watchwinders zeer goed. Uiteraard zijn alle Heisse & Söhne watchwinders geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

Wij zijn officieel dealer van Heisse & Söhne. Als je een Heisse & Söhne watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Je kunt ervan uitgaan dat jouw nieuwe watchwinder in topconditie is wanneer hij bij jou aankomt. Wij zorgen er namelijk voor dat deze stevig en zorgvuldig verpakt op reis gaat. Bovendien verloopt het productieproces bij Heisse & Söhne met uiterste precisie en worden de watchwinders voor levering nogmaals uitgebreid getest aan de hand van een checklist. Wind jij jouw automatische horloges binnenkort op in een prachtig model van dit Duitse merk?