Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Black Series horlogeboxen

Geplaatst op 29 januari 2021 om 15:48 uur

Een goede horlogebox is essentieel voor een verzameling horloges. Deze horlogeaccessoire zorgt dat jouw horloges veilig bij elkaar liggen en je snel jouw favoriete horloges bij de hand hebt om te dragen. Een merk dat uitstekende horlogeboxen produceert is Benson. Dit Nederlandse merk is zeer bekend door haar zeer goede watchwinders. De Compact, Smart-Tech II en Black Series vormen watchwinder series voor de echte horlogeliefhebber. Echter heeft het merk ook een fraaie lijn horlogeboxen. Deze Benson Black Series horlogeboxen zijn van hout gemaakt en bieden ruimte voor 8, 12 of 16 horloges.

Benson Black Series 8 LWB8 Carbon horlogebox

Het merk heeft echter een nieuwe lijn horlogeboxen geproduceerd die binnenkort gepresenteerd zal worden. Deze nieuwe horlogeboxen zullen ook binnen de Black Series collectie vallen. De nieuwe boxen zijn gemaakt van PU leder en zijn verkrijgbaar in 3 capaciteiten; voor 3, 8 of 12 horloges. Elk model is leverbaar in zwart, donkerbruin, carbon fibre en blauw leder. De horlogeboxen hebben een modern design en stralen luxe uit. Met veel oog voor detail heeft Benson een prachtige collectie horlogeboxen neergezet.

De horlogeboxen hebben een modern ontwerp en zijn prachtig afgewerkt met speciaal stiksel. De horlogeboxen kunnen worden afgesloten met een bijzonder slot. Binnenin zijn kussentjes waar omheen je een horloge kunt plaatsen. De kussentjes zijn geschikt voor alle type horloges en bieden voldoende plaats voor grotere en kleinere horloges. De gehele tray met horloges en kussentjes kan je uit de horlogebox halen, en bijvoorbeeld in een kluis plaatsen. Dit is een groot voordeel want zo ben je flexibel en hoef je niet de hele horlogebox in een kluis te plaatsen. Simpelweg de tray uit de horlogebox tillen en plaatsen op de plek waar jij wilt.

Een belangrijk voordeel van de nieuwe Benson Black Series Leather horlogeboxen is de prijs. Het is Benson gelukt een kwalitatief hoogstaande horlogebox zeer scherp in de markt te zetten. De winkelverkoopprijzen beginnen vanaf 69,00 euro voor het model voor 3 horloges. De horlogebox voor 8 horloges kost 119,00 euro en het model voor 12 horloges kost 169,00 euro.

Dit zijn ontzettend aantrekkelijke prijzen gezien de kwaliteit, het fraaie materiaal en de functionaliteit van deze Benson horlogeboxen. Elke horlogebox wordt geleverd met 2 jaar garantie en certificaat. De nieuwe Benson Black Series Leather horlogeboxen zijn nu beschikbaar in onze webshop.