Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

High end watchwinder voor 4 horloges

Geplaatst op 28 november 2022 om 15:12 uur

Wanneer je van automatische horloges houdt en er meerdere in je bezit hebt dan is het gebruik van een watchwinder een absolute must. Deze horlogesaccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en designs. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van jouw verzameling automatische horloges, zijn er verschillende merken die in aanmerking komen. Afhankelijk van jouw budget en natuurlijk van jouw voorkeur voor het soort motoren (Japans of Zwitsers) is de ene watchwinder beter passend dan de andere. In dit artikel hebben we ervoor gekozen een kleine greep uit onze collectie hoogwaardige watchwinders nader te belichten. Deze watchwinders voor 4 automatische horloges zijn duurzaam, betrouwbaar, degelijk en stijlvol.

De eerste watchwinder die onze aandacht verdient is afkomstig van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk dat veel variatie biedt binnen de collectie. Zo vind je bij Benson watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook watchwinders speciaal voor een hele verzameling. Daarnaast biedt het merk diversiteit wat betreft design en kleur- en materiaalgebruik. Bovendien vind je binnen de collectie van Benson watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren. Tot slot biedt Benson watchwinders geschikt voor mensen met een verschillend budget. Kortom, het merk Benson is uitermate interessant voor een brede doelgroep. De Benson Swiss Series Four 4.20 Dark Brown Leather is afkomstig uit de Swiss Series van Benson. Deze watchwinder is dan ook voorzien van Zwitserse motoren van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat ieder type of merk automatisch horloge moeiteloos en op de juiste wijze van energie kan worden voorzien. Bovendien doen de motoren hun werk in stilte en zijn ze energiezuinig. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd.

De Benson Swiss Series Four 4.20 Dark Brown Leather heeft een zeer luxe uitstraling. Het exterieur van de watchwinder is bekleed met chique ogend bruin leder met patroon. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur in de vorm van een zachte, beschermende stof. Doordat de watchwinder afsluitbaar is met een glazen deurtje, bied je je horloges ook bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is voorzien van flexibele horlogehouders. Hierin past vrijwel ieder formaat horloge. Het is mogelijk de watchwinder in te stellen per rotor individueel, wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Verder is dit model voorzien van een innovatief LCD scherm en een ingebouwde LED verlichting. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Een tweede exclusieve watchwinder die we nader belichten is van het merk Swiss Kubik. Het gaat dan specifiek om de Swiss Kubik 4 W Leather Black SK04.CV003 Plexi. Deze watchwinder is zoals we gewend zijn van Swiss Kubik, kubusvormig en compact. De watchwinder is zowel wat betreft het exterieur als het interieur uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de buitenkant is deze bekleed met hoogwaardig leder. Het speciale plexiglas zorgt voor bescherming tegen bijvoorbeeld vocht, stof en condens. Ook deze watchwinder is voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een uiterst betrouwbare basis. Deze watchwinder werkt tot maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. In combinatie met de compacte vormgeving, maakt het deze watchwinder uitermate geschikt om in een kluis te plaatsen. Deze watchwinder is instelbaar met behulp van de USB aansluiting en voorzien van een overwind protectie.

Het laatste model watchwinder voor 4 automatische horloges is eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. De Benson Black Series 4.16.RD Limited Edition is een prachtexemplaar voor de liefhebber van unieke stukken en levendige kleuren. Deze Limited Edition is namelijk uitgevoerd in de kleur rood. De watchwinder is daarbij voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit zorgt ervoor dat de watchwinder zeer lang mooi blijft. Naast de ruimte voor het opwinden van 4 horloges, biedt deze watchwinder nog een mooie extra. Je kunt namelijk in de extra opbergruimte nog eens 3 horloges of natuurlijk andere sieraden kwijt. Deze opbergruimte wordt afgesloten met een luxe soft-close deksel. Ook de horloges die worden opgewonden zijn goed beschermd met een glazen deurtje. Bovendien is de binnenkant van de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet. Deze bekleding biedt optimale bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Deze verzorgen de opwinding van jouw horloges in stilte en op energiezuinige wijze. Met het handige touchscreen kun je gemakkelijk de instellingen voor ieder horloge afzonderlijk wijzigen. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je horloges desgewenst in de spotlight kunt zetten. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie verzorgt deze watchwinder de opwinding van ieder automatisch horloge doeltreffend en veilig.

Met één van de eerder genoemde watchwinders van de merken Benson en Swiss Kubik weet je zeker dat je kiest voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk de watchwinders nu bij ons in de webshop en overtuig jezelf!