Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinders

Geplaatst op 22 november 2022 om 14:35 uur

Merken die hoogwaardige watchwinders produceren zijn te vinden in onder andere Zwitserland en Duitsland. Over de hele wereld heen zijn er echter premium merken op dit gebied, zo ook in de Verenigde Staten. Het merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en heeft door de jaren heen een zeer goede naam weten op te bouwen. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar overal ter wereld zijn er grote bewonderaars van dit merk te vinden.

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder

Orbita onderscheidt zich door het produceren van watchwinders met een diverse uitstraling. Zo biedt het merk prachtige houten kasten voor de echte verzamelaar. Daarnaast vind je bij Orbita ook meer compacte watchwinder modellen die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of 2 horloges tegelijkertijd. Orbita heeft bovendien verschillende patenten op haar naam weten te zetten en mag zichzelf dan ook een pionier noemen binnen de horlogerie. Zo heeft het merk het zogenaamde ‘Rotorwind System’ ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor de opwinding van jouw horloges door deze zachtjes te schudden. Dit is een geheel andere techniek dan de meer geijkte wijze van opwinding door middel van rotatie. Orbita biedt echter ook watchwinders die op deze wijze functioneren, onder de noemer ‘Programmable System’.

Orbita hecht veel waarde aan de hoge kwaliteit van hun producten. Er wordt dan ook de grootst mogelijke zorg besteed aan het vervaardigen van ieder afzonderlijk onderdeel van de watchwinders. Bovendien kiest Orbita ervoor enkel te werken met hoogwaardige materialen, zoals duurzame leersoorten, carbon en versterkende lak die in meerdere lagen wordt opgebracht. Dit is duidelijk zichtbaar in de designs van het merk, die klasse en stijl uitstralen. Met een watchwinder van Orbita kies je altijd voor een echte blikvanger, die jouw horloge of horloges eer aan doet. Ook in de basis kiest Orbita voor het beste van het beste. De watchwinders van het merk zijn namelijk allemaal voorzien van Swiss made motoren, waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je op je Orbita watchwinder kunt bouwen. Wanneer je je horloge in een Orbita watchwinder plaatst, is deze altijd goed beschermd. Het merk maakt gebruik van speciale horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Deze kussentjes zijn erg zacht, zodat je beschadiging bij het plaatsen van het horloge voorkomt. De kussentjes zijn passend voor vrijwel ieder automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine horloges in het bezit hebben, dan is het mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. De horlogekussentjes zijn voorzien van het logo van Orbita, wat de luxe van dit merk nog eens benadrukt. De grote modellen watchwinders uit de collectie van Orbita zijn daarnaast voorzien van een glazen deurtje, die ervoor zorgen dat je je horloges ook kunt beschermen tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en condens.

Graag vertellen we je meer over een specifiek model watchwinder uit de collectie van Orbita, namelijk de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd en daarmee ideaal als je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is compact vormgegeven en gemaakt van kunststof, waardoor deze licht in gewicht is. Dit maakt de watchwinder gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen naar kantoor of op reis. De watchwinder is bovendien werkzaam op batterijen, wat plaatsen in een kluis ook een goede optie maakt. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een Zwitserse motor, wat hem uiterst betrouwbaar maakt. Bovendien zijn deze energiezuinig en stil in gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je de watchwinder ook prima op bijvoorbeeld de slaapkamer kunt zetten.  Deze watchwinder is geschikt voor alle typen en merken automatische horloges. De rotoren zijn bovendien individueel instelbaar, waardoor je ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, maar desgewenst ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals blauw, rood en groen.

Met de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 kies je voor een topkwaliteit watchwinder waarmee je jouw automatische horloges het beste kunt bieden. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloges, waardoor je je horloges steeds opnieuw moet instellen. Bovendien verleng je hiermee de levensduur van jouw horloges, doordat de watchwinder een goede olieverdeling in de horloges verzorgt. Bovendien heb je met deze watchwinder direct een veilige opbergplaats voor je horloges, waardoor je geen krasjes of andere beschadigingen op je horloges krijgt.

De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 en verscheidene andere high-end watchwinders van Orbita vind je bij ons in de webshop. Wanneer je een watchwinder van Orbita bij ons bestelt doe je dit met een gerust hart. Als officieel dealer van Orbita leveren wij deze watchwinders met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een stevige verpakking. Bovendien staan we je graag bij met raad en daad waar nodig.