Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Populair: Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 6 december 2022 om 13:23 uur

Een watchwinder voorziet een automatisch horloge van energie wanneer deze niet gedragen wordt. Maar er is meer. Naast deze eerstgenoemde en uiterst belangrijke functie van de watchwinder, verzorgt deze ook een juiste olieverdeling in het uurwerk van het horloge en voorkomt deze slijtage. Bovendien kies je met een goede en passende watchwinder voor een veilige opbergplaats voor je horloge of horloges. Daarnaast kan een watchwinder door een stijlvol en aantrekkelijk design ook fungeren als display voor bijvoorbeeld een verzameling automatische horloges.

Aangezien een watchwinder een accessoire is dat op zoveel verschillende manieren een belangrijke bijdrage levert voor de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges, ga je bij de aanschaf hiervan niet over één nacht ijs. Een watchwinder moet tenslotte passend zijn bij het aantal automatische horloges dat je in het bezit hebt, duurzaam en betrouwbaar zijn en voldoen aan verschillende technische vereisten. Bovendien zullen de meeste liefhebbers de uitstraling van de watchwinder zeker belangrijk vinden. Deze moet passend zijn bij het interieur, de horloges en persoonlijke voorkeur. Tot slot ben je natuurlijk gebonden aan het budget dat je hebt voor de aanschaf van een watchwinder. Deze zijn namelijk in verschillende prijsklassen te verkrijgen, van uiterst scherp geprijsd, tot zeer kostbaar.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Met het merk Benson geven we je graag een voorbeeld van een merk dat hoogwaardige en luxe watchwinders biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Benson biedt een collectie watchwinders die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierbij staan kwaliteit, innovatie en vakmanschap centraal. Dit is dan ook te zien aan de watchwinders en horlogeboxen, die met een luxe uitstraling en perfecte afwerking een echte eyecatcher zijn in ieder interieur. Daarnaast stelt Benson ook op technisch gebied hoge eisen aan de watchwinders. Zo maakt het merk gebruik van krachtige Japanse motoren en de welbekende Swiss made motoren. Daarnaast biedt Benson op dit gebied vele mooie extra’s, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting en een innovatief touchscreen. Doordat het merk daarnaast gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder automatisch horloge in de watchwinders. De Benson watchwinders zijn dan ook geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en daarmee uiterst passend wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een lade met extra opbergruimte voor nog eens 5 horloges. Zo kun je bijvoorbeeld ook eventuele andere (quartz) horloges, sieraden of manchetknopen in de watchwinder opbergen. Hiermee bewaar je al je sieraden dus netjes, veilig en overzichtelijk bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de binnenkant is deze watchwinder voorzien van een zachte stof, om te voorkomen dat je horloges beschadigen bij het plaatsen in de watchwinder. Met het glazen deurtje sluit je je watchwinder af en hou je letterlijk schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof, buiten de deur.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is voorzien van twee Japanse motoren. Deze zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatisch horloge. Bovendien zijn ze geluidsarm en energiezuinig, voor een optimaal gebruikscomfort. De watchwinder beschikt verder over een handig touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in kunt stellen. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat de wijze van opwinding perfect op jouw horloges kan worden afgestemd. Met de ingebouwde LED verlichting zet je je horloges desgewenst in de spotlight, voor een goed zicht op jouw horloges op ieder moment van de dag. De watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de handige powerwinding functie, waarmee je je horloges in extra korte tijd van opwinding kunt voorzien. Tot slot biedt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder een polsbewegingssimulatie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Samengevat kies je met de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder voor een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan. Met het moderne en compacte design is er voor deze watchwinder in ieder interieur een mooi en passend plaatsje te vinden. Je hoeft je met deze watchwinder nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges, ze zijn hiermee altijd klaar voor gebruik. Doordat deze watchwinder aan te schaffen is tegen een aantrekkelijke prijs, weet Benson hiermee een breed publiek aan te spreken.

De watchwinder is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Doordat wij bijna de gehele collectie van Benson op voorraad hebben, kunnen wij deze over het algemeen snel leveren. Zo kun je snel van je nieuwe aanwinst genieten. Je ontvangt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder na bestelling thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.