Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design watchwinders | betaalbare kwaliteit

Geplaatst op 23 oktober 2019 om 08:50 uur

Wanneer u op zoek gaat naar een passende en kwalitatief goede watchwinder, zullen er verschillende voorwaarden zijn waar deze voor u aan moet voldoen. In de basis zorgt een goede watchwinder voor het opwekken van energie voor uw automatische horloges door de juiste beweging te bieden. Hierbij is het ook belangrijk dat het oliepeil op niveau gehouden wordt en dat het horloge wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Maar daarnaast is duurzaamheid, capaciteit en betaalbaarheid natuurlijk ook van belang. En, het oog wil ook wat. Op de markt zijn veel verschillende watchwinders verkrijgbaar in diverse prijsklassen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment watchwinders van hoge kwaliteit.

Een voorbeeld van een watchwinder merk dat zeker het bekijken waard is, is Paul Design. Moderne techniek, fraaie en originele vormgeving en kwaliteit in combinatie met een acceptabele prijs, dat is Paul Design in een notendop. Paul Design watchwinders is op dit gebied een koploper en er zijn weinig merken die op dit niveau met deze prijs-/kwaliteitverhouding kunnen concurreren. De designs van Paul Design zijn ontworpen door Paul Chen, die een zeer ruime ervaring heeft op het gebied van horloges en watchwinders. Paul Design watchwinders is een relatief jong merk, maar Paul Chen heeft met zijn watchwinders zijn naam al op de kaart weten te zetten.

De Paul Design watchwinders zijn voorzien van een moderne en geavanceerde technologie. Ze zijn uitgerust met Japanse Mabuchi motoren en geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type. Ondanks dat de watchwinders van Paul Design zeer betaalbaar zijn, hebben ze een erg luxe uitstraling. De collectie van Paul Design biedt watchwinders met diverse capaciteit. Zowel voor de liefhebber als de grote en kleine verzamelaar van automatische horloges is er geruime keuze. Twee zeer populaire modellen binnen het assortiment van Paul Design zijn de Gentlemen 4+6 en de Petite 8 Leather, beiden ook verkrijgbaar in onze webshop. De Gentlemen 4+6 is geschikt voor gebruik voor vier horloges en biedt tegelijkertijd opbergruimte voor 6 horloges. Dit model is uitgevoerd in een combinatie van hout en glas. De Petite 8 Leather is geschikt voor acht horloges en uitgevoerd in leder. Beide watchwinders bieden drie verschillende programma’s en voor elk horloge is de draairichting en het aantal omwentelingen individueel instelbaar. De ‘speedwinding’ functie en de ‘sleep mode’ optie zorgen voor extra gebruiksgemak.

Wij leveren elke Paul Design watchwinder met twee jaar garantie en handleiding.