Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe modellen Swiss Kubik Startbox watchwinders

Geplaatst op 17 januari 2022 om 15:25 uur

Over het algemeen kiest een liefhebber van automatische horloges een specifiek horloge niet alleen uit vanwege het design. Natuurlijk is dat wel een heel belangrijk aspect, maar ook kwaliteit en technische functionaliteiten spelen uiteraard een grote rol. Toch is er nog een reden waarom de liefhebber speciaal voor een bepaald horloge of horlogemerk kiest. Wanneer een bepaald merk een bijzonder verhaal heeft of een specifiek horloge verwijst naar een bepaalde gebeurtenis of legendarisch onderdeel uit de geschiedenis maakt dit een merk of item extra bijzonder. Ook kenmerkende eigenschappen van een merk kunnen meespelen. Zoals een zeer herkenbaar design of een filosofie van een bepaald merk. Dit geldt niet alleen voor de horloges zelf, hetzelfde geldt namelijk ook voor het daarmee onlosmakelijk verbonden accessoire, namelijk de watchwinder.

Swiss Kubik is een merk waarvan wij ruim 15 jaar officieel dealer zijn. Dit Zwitserse merk is uit duizenden te herkennen door de kubusvormige designs en compacte vorm. Swiss Kubik staat onder meer voor eenvoud, hoge Swiss made kwaliteit en uiterst verfijnde techniek. Met de uitgebreide collectie watchwinders die het merk te bieden heeft weet het een brede doelgroep te bereiken. Dit komt onder andere doordat zij voor zowel de liefhebber met één of enkele horloges als voor de fervent verzamelaar geschikte modellen in de collectie hebben. Bovendien is er een scala aan mogelijkheden voor mensen met een verschillend budget. Zo is het mogelijk te kiezen voor de Masterbox die verschillende extra’s biedt, of voor de Swiss Kubik Startbox dat als instapmodel een echte aanrader is. De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn toegankelijker voor mensen met een minder groot budget, maar biedt wel de kwaliteit en techniek waar Swiss Kubik bekend mee is geworden.

We gaan in dit artikel graag verder in op de Swiss Kubik Startbox watchwinders. De modellen uit deze serie zijn geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. De designs zijn compact en kubusvormig en hiermee komt de identiteit van Swiss Kubik duidelijk naar voren. De watchwinders zijn vervaardigd uit polyamide en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende sprekende kleuren. Het horloge kan in de watchwinder worden geplaatst op een speciale horlogehouder, waar vrijwel ieder horloge moeiteloos op past. Mocht je in het bezit zijn van een erg klein horloge dan is het ook nog mogelijk een extra kleine horlogehouder te bestellen tegen een meerprijs.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn uiteraard voorzien van een Zwitserse motor. Deze motoren zijn kwalitatief zeer goed. Dit komt onder andere door de zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze motoren. Daarnaast zijn ze energiezuinig en bovendien uiterst stil in gebruik. Dit maakt het mogelijk de watchwinders in een slaapkamer of op een werkplek te plaatsen zonder dat het storend is. De Swiss Kubik Startbox modellen functioneren door middel van een set AA batterijen tot maar liefst 3 jaar. Deze eigenschap tezamen met de compacte vormgeving maken het gemakkelijk deze horlogeaccessoire mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Bovendien is het hiermee een mogelijkheid de watchwinders in een kluis te plaatsen.

Met de Swiss Kubik Startbox watchwinders kies je voor een horlogeaccessoire van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De modellen mogen dan klein van stuk zijn, maar vergis je niet. De watchwinders winden met hun Swiss made motoren probleemloos ieder automatisch horloge op, ongeacht het merk of type horloge. Met een Swiss Kubik Startbox horlogeaccessoire weet je zeker dat jouw horloge altijd klaar is voor gebruik. Door stilstand van je automatische horloge te voorkomen zorg je er ook voor dat je hem niet steeds opnieuw hoeft in te stellen en voorkom je bovendien onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave.

Wanneer je kiest voor een automatisch horloge van goede kwaliteit wil je het beste voor jouw horloge. Met Swiss Kubik kies je hier voor. Een watchwinder van Swiss Kubik levert je jarenlang gebruiksplezier op. Swiss Kubik gaat enkel voor het allerbeste. Dit geldt voor zowel de experts die zij in dienst hebben als voor de keuze voor de materialen. Daarnaast kiest Swiss Kubik ervoor om te werken met leveranciers die binnen een straal van 50 km bij hen in de buurt zitten. Dit is niet alleen een stukje duurzaam ondernemen, zo is ook de communicatie en controle en hiermee de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Doordat Swiss Kubik overtuigd is van de kwaliteit van de eigen producten, ontvang je bij iedere watchwinder maar liefst 3 jaar internationale garantie. Natuurlijk wordt daarbij ook een duidelijke handleiding geleverd en wordt de watchwinder verpakt in een stevige box. Neem nu een kijkje bij ons in de webshop bij ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders en overtuig jezelf! Onlangs heeft Swiss Kubik nieuwe modellen gelanceerd in het zilver en koper. 

Ben je op zoek naar een watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloge? Neem dan zeker een kijkje bij dit Zwitserse merk. Ligt het prijspeil boven jouw budget kan je altijd kijken bij merken zoals Benson, Heisse & Söhne of Paul Design.

Heb je een vraag over een specifieke watchwinder? Met meer dan 16 jaar ervaring helpen we jou graag verder.