Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

Geplaatst op 3 juli 2021 om 08:59 uur

Zwitserland staat bekend om haar bergen, chocolade, voormalig bankgeheim en prachtige horloges. Bekende horlogemerken zoals Breitling, IWC, Tag Heuer, Rolex en Omega zijn Zwitsers en produceren high end horloges die niet alleen de tijd perfect weergeven maar ook een statussymbool zijn. Een nadeel van de automatische uurwerken die deze merken gebruiken is dat ze stil komen te staan wanneer een horloge niet gedragen wordt. Dit is natuurlijk onhandig en ongemakkelijk. Daar heeft een Zwitsers merk iets op bedacht. Swiss Kubik specialiseert zich in opwindtechniek voor het optimaal opwinden van automatische horloges, ongeacht horlogemerk of model. Swiss Kubik watchwinders zijn inmiddels wereldwijd beroemd en erg geliefd onder horlogeliefhebbers. Met welke eigenschappen onderscheidt Swiss Kubik zich van andere watchwinder merken? Wat maakt de Swiss Kubik watchwinders zo goed? Vragen waarop wij antwoord geven in dit artikel over het Swiss Kubik Startbox Black model.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

De watchwinders van Swiss Kubik zijn niet alleen te herkennen aan de hoge kwaliteit, sublieme Zwitserse techniek en het hoogwaardige materiaalgebruik, maar ook aan de kenmerkende kubusvormige designs. Daarnaast zijn de Swiss Kubik watchwinders compact van vorm waardoor ze gemakkelijk overal te plaatsen zijn, maar je ze ook makkelijk mee kan nemen. Dit voordeel wordt nog eens versterkt door het feit dat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op een set AA batterijen. Deze eigenschap maakt het bovendien mogelijk de watchwinder veilig op te bergen in een kluis. Dit is super handig want dan kan je jouw prachtige automatische horloges in de watchwinder perfect beschermen in een kluis.

De collectie van Swiss Kubik bestaat uit watchwinders met een diverse capaciteit. Dit maakt dat zowel de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges, als diegene met een hele verzameling terecht kan bij Swiss Kubik. Zo vind je binnen de collectie watchwinders voor 1,2,3,4,6,8 en zelfs 12 horloges. De collectie van Swiss Kubik is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. Een watchwinder afkomstig uit één van deze series lichten we er in dit artikel graag even voor je uit. We hebben het dan over de Swiss Kubik Startbox Black watchwinder. Deze watchwinder betreft een instapmodel, waarmee je voor een aantrekkelijke prijs een model aan kunt schaffen van sublieme kwaliteit. Een watchwinder van dit kaliber bevat geen extra’s of allerlei andere poespas, maar doet wel precies wat het moet doen: jouw automatische horloge op de juiste wijze voorzien van de benodigde energie. De watchwinder is in dit opzicht zeer doeltreffend en efficiënt en bovendien mild voor je horloge(s). Met deze Swiss made kwaliteit kun je ervan uitgaan dat je voor een product kiest waar je jarenlang plezier van zult hebben. Een Swiss Kubik watchwinder koop je dan ook voor nu en voor de toekomst.

De Swiss Kubik Startbox Black is gemaakt van polyamide en heeft een zwarte buitenkant. Dezelfde watchwinder is echter in diverse andere kleuren ook verkrijgbaar zoals blauw, rood en grijs. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van een Zwitserse motor. Zwitserse motoren bieden verschillende eigenschappen die iedere horlogeliefhebber wel zal weten te waarderen. Zo zijn ze uiteraard zeer betrouwbaar en duurzaam te noemen. Daarnaast zijn ze energiezuinig in gebruik. Een ander groot pluspunt is het feit dat ze hun werk in stilte weten uit te voeren. Je plaatst deze watchwinder dan ook met een gerust hart in je slaapkamer of op je werkplek bijvoorbeeld. De Swiss Kubik Startbox Black watchwinder biedt ook een overwind protectie zodat jouw horloges altijd veilig worden opgewonden.

Swiss Kubik heeft optioneel ook nog enige extra’s te bieden om eventueel bij te bestellen bij je watchwinder. Zo zijn er glazen deurtjes verkrijgbaar, waarmee je je horloge(s) extra bescherming biedt. Deze deurtjes houden invloeden van buitenaf zoals vocht, stof en condens namelijk moeiteloos buiten de deur. Deze optie is alleen beschikbaar voor de Masterbox modellen, niet voor de Startbox modellen van dit merk. Een andere optie zijn de kleinere horlogehouders van Swiss Kubik. De horlogehouders die het merk standaard gebruikt zijn over het algemeen geschikt voor de meeste automatische horloges, maar wanneer je erg kleine horloges hebt zijn de extra kleine horlogehouders een zeer mooie optie. Met iedere watchwinder van Swiss Kubik wind je jouw horloge of horloges op een zeer efficiënte en tegelijkertijd milde wijze op. Deze watchwinders zijn dan ook geschikt voor elke type en merk automatisch horloge, zo ook de Swiss Kubik Startbox Black.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik. Dit houdt in dat wij direct samenwerken met dit Zwitserse merk. Wij bieden de nieuwste collecties, duidelijke prijzen en goede service. Elke Swiss Kubik watchwinder wordt door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Door de bijgevoegde duidelijke handleiding zul je snel met je nieuwe watchwinder aan de slag kunnen.

Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL en betalen doe je eenvoudig en veilig met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Plaats dus nu jouw bestelling in de webshop en je hoeft je geen zorgen meer te maken over eventuele stilstand van jouw automatische horloges!