Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Professionele opwinding: Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 9 juni 2020 om 18:59 uur

In onze watchwinder collectie vinden we onder andere de kwalitatieve watchwinders van het Nederlandse merk Benson. Dit merk staat onder meer bekend om de unieke prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te garanderen door hun jarenlange ervaring met het produceren van hoogwaardige watchwinders. Dit is mede mogelijk doordat Benson haar kwalitatieve watchwinders in eigen beheer laat vervaardigen en hiermee een goed zicht houdt op de kwaliteit van de producten. De collectie van Benson is zeer uitgebreid en biedt voor elke liefhebber of -verzamelaar van automatische horloges een passende horlogewinder.

De Benson Black Series Pro watchwinders is een zeer luxe serie watchwinders van dit mooie merk. De Benson Black Series Pro watchwinders zijn bij uitstek geschikt voor de echte verzamelaar of professional. Met verschillende watchwinders met een grote capaciteit van twaalf tot wel vierentwintig horloges is er voor de verzamelaar met een ruime collectie automatische horloges keuze genoeg binnen deze collectie. De watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Ideaal voor de verzamelaar die zijn of haar horloges graag veilig op wil bergen, is dat deze watchwinders afsluitbaar zijn met een sleutel. Hierbij is het sleutelgat uiteraard keurig weggewerkt. Ook voor het opbergen van andere sieraden of horloges bieden de Benson Black series Pro watchwinders een oplossing, aangezien zij voorzien zijn van een lade met extra opbergmogelijkheden.

Wat betreft de techniek zijn de Benson Black Series Pro watchwinders zeer compleet te noemen. De duurzame Japanse motoren zijn uiterst energiezuinig in gebruik en blijven daarnaast ook op de langere termijn stil in gebruik. De watchwinders zijn bovendien uitgerust met een modern touchscreen en LED verlichting. Dit garandeert een eenvoudige bediening en bovendien een uniek zicht op uw horloges. Verder zijn de watchwinders voorzien van een overwind- en powerwind functie en bieden drie verschillende draairichtingen namelijk CW,CC en Alt. Ook zijn deze watchwinders uitgerust met een USB aansluiting. De rotoren zijn individueel instelbaar zodat je elk horloge exact naar wens kunt opwinden.

Benson Black Series Pro watchwinder

De moderne designs in de Black Series Pro serie hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals mineraalglas en hout. Aan de binnenkant zijn de luxueuze watchwinders voorzien van een speciaal zachte stof. De watchwinders zijn bovendien leverbaar in de kleuren zwart en carbon.

Wanneer u een Benson Black Series Pro watchwinder bestelt wordt deze geleverd met een handleiding, certificaat en twee jaar garantie. Wij leveren alle Benson Black Series Pro watchwinders uit voorraad en verzenden wereldwijd.