Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo Rotor One Sport 03008.BLSIL Pepsi

Geplaatst op 17 november 2022 om 12:25 uur

Oude ambachten en echte vaklieden worden steeds schaarser in deze jachtige tijden. Dit maakt dat de bewondering en waardering voor de mensen met gouden handen die een authentiek ambacht beoefenen steeds groter wordt. Het vervaardigen van watchwinders van pure kwaliteit vergt een dergelijke vorm van vakmanschap. Een hoogwaardige watchwinder die met de hand is gemaakt en vervolgens tot in de puntjes is afgewerkt, is voor de echte liefhebber van automatische horloges vrijwel net zoveel waard als het horloge zelf.

In Zwitserland, horlogeland pur sang, vinden we verscheidene merken die hun watchwinders enkel door de beste vaktechnici laten vervaardigen, met een Swiss made topproduct als resultaat. Ook Italië echter, herbergt een prachtig merk dat tot de wereldklasse behoort. Het high-end merk Scatola del Tempo biedt watchwinders met Swiss made motoren, gecombineerd met de welbekende Italiaanse klasse. Dit zorgt ervoor dat je bij dit merk terecht kunt voor het neusje van de zalm op technisch en esthetisch gebied.

Scatola del Tempo werd in 1989 opgericht door Sandro Colarieti en produceert derhalve al 33 jaar hoogwaardige watchwinders. Sandro Colarieti was de man met een zeer uitzonderlijke liefde voor mechanica en automatische horloges. Hij is degene geweest die de watchwinder uitvond, een manier om automatische horloges op te winden wanneer je ze niet draagt. De watchwinder is vandaag de dag uitgegroeid tot een accessoire dat absoluut onmisbaar is wanneer je 1 of meerdere automatische horloges in het bezit hebt.

Iedere stap in het productieproces van de watchwinders van Scatola del Tempo wordt nauwlettend gevolgd en gecontroleerd. Scatola del Tempo zorgt ervoor zichzelf steeds opnieuw te blijven uitvinden. Het merk staat voor innovatie en ontwikkeling en is voortdurend bezig met de producten van het merk nog beter te maken dan ze al zijn. De Zwitserse motoren die de basis vormen voor de watchwinders van Scatola del Tempo, zorgen voor een opwindproces in pure stilte. Dit maakt dat je je watchwinder van Scatola del Tempo probleemloos kunt plaatsen in een kamer waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of het kantoor. Bovendien zijn de watchwinders van Scatola del Tempo door het gebruik van de Zwitserse motoren zeer energiezuinig. Een watchwinder van het merk kan tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Doordat Scatola del Tempo watchwinders ontwikkelt die functioneren door middel van batterijen zijn deze indien gewenst ook goed te plaatsen in een kluis. Op deze manier kun je kiezen voor een optimale veiligheid voor je watchwinder en je horloge.

De collectie van Scatola del Tempo bevat zowel watchwinders voor het opwinden van een enkel horloge, als watchwinders die geschikt zijn voor meerdere automatische horloges. Wanneer je een watchwinder zoekt die geschikt is voor een enkel horloge en die bovendien de Italiaanse finesse met een stukje sportiviteit weet te combineren, beschrijven wij de perfecte watchwinder voor jou! We hebben het dan over de Scatola del Tempo Rotor One Sport 03008.BLSIL Pepsi. Deze watchwinder is gemaakt van prachtig kalfsleder en combineert de kleuren klassiek blauw, zwart en rood op sportieve wijze met elkaar. De aansprekende bezel benadrukt dit stukje sportiviteit nog eens. De buitenkant van de watchwinder is voorzien van een soft-touch afwerking die zeer prettig aanvoelt. Uiteraard is de watchwinder in zijn geheel perfect afgewerkt. De glazen deksel zorgt ervoor dat niemand jouw horloge zomaar kan aanraken. Bovendien zorgt het voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en condens.

Scatola del Tempo Rotor One Sport 03008.BLSIL Pepsi

De basis van de Scatola del Tempo Rotor One Sport 03008.BLSIL Pepsi wordt gevormd door de hoogwaardige Swiss made motor. Het oog voor detail komt onder meer naar voren bij deze watchwinder doordat de watchwinder altijd stopt op een 12 uurs positie. De watchwinder werkt met het programma alternate. Met deze watchwinder biedt Scatola del Tempo kort gezegd het complete plaatje. Je kiest met dit model voor de wereldberoemde Zwitserse techniek en kwaliteit. Daarnaast is deze watchwinder een ware blikvanger in je interieur en daarmee een waardige display en opbergmogelijkheid voor jouw favoriete automatische horloge. De Scatola del Tempo watchwinders worden zelfs geleverd met een garantietermijn van maar liefst 3 jaar. Dit kan het merk doen doordat zij zelf overtuigd zijn van de kwaliteit van hun watchwinders.

Bij ons in de webshop kun je terecht voor een uitgebreid assortiment Scatola del Tempo watchwinders. Wij bieden jou daarbij als officieel dealer van Scatola del Tempo zijnde de nieuwste collecties, een stukje zekerheid en scherpe prijzen. Natuurlijk verlenen we ook de beste service en bieden we jou een antwoord op eventuele vragen. Jouw nieuwe watchwinder kan wereldwijd worden geleverd. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL, Fedex en DPD. We bieden jou bovendien verschillende veilige wijzen van betaling, zoals creditcard, PayPal, Ideal en een bankoverschrijving. Is de Italiaanse klasse jou op het lijf geschreven? Kies dan nu voor Scatola del Tempo en complimenteer jouw automatische horloge!