Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Geplaatst op 14 maart 2023 om 15:06 uur

Ben jij die trotse eigenaar van 2 of 3 automatische horloges en op zoek naar een passende watchwinder? En ben je daarbij op zoek naar de combinatie van een eenvoudig vormgegeven watchwinder van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Lees dan vooral even verder!

Verschillende gerenommeerde merken bieden niet alleen zeer luxe ogende watchwinders, maar ook watchwinders voor diegene die wel het beste willen voor hun automatische horloges, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Een mooi voorbeeld van een merk dat watchwinders biedt voorzien van hoogstaande techniek, tegen een scherpe prijs, is het merk Orbita. Orbita is afkomstig uit de Verenigde Staten en is daar een absoluut begrip te noemen. Het merk heeft zowel kwaliteit als ontwikkeling en innovatie zeer hoog in het vaandel staan en heeft door de jaren heen dan ook verschillende patenten op haar naam mogen zetten. Zo biedt Orbita het door henzelf ontwikkelde ‘Rotorwind System’, dat automatische horloges voorziet van de benodigde energie door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het merk overigens ook de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Deze Orbita watchwinders worden aangeduid met het zogenaamde ‘Programmable System’.

De techniek achter een watchwinder is van groot belang voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Daarbij staan de Zwitserse motoren als basis van de watchwinder wereldwijd zeer goed bekend. Dat heeft verschillende redenen. In de eerste plaats zijn deze motoren krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatische horloges. Ten tweede zijn deze motoren zeer betrouwbaar en duurzaam gebleken. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Je kunt watchwinders voorzien van deze motoren dan ook plaatsen waar je wilt, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Orbita maakt gebruik van deze high-end Swiss made motoren. Met een watchwinder van Orbita voorzien van Swiss made motoren, kies je dan ook absoluut voor het neusje van de zalm. Orbita biedt een uitgebreide collectie watchwinders met mogelijkheden voor watchwinders voor een enkel horloge, maar ook watchwinders die de ruimte bieden voor een gehele verzameling automatische horloges. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532. Dit is een model uit de collectie van Orbita met ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Het design is eenvoudig, waardoor de prijs aantrekkelijk blijft. Dit doet echter niets af aan de onberispelijke kwaliteit van deze watchwinder. De Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals bruin, rood en groen. De compacte vormgeving van deze watchwinder zorgt ervoor dat deze weinig plaats inneemt. Bovendien is deze watchwinder werkzaam op batterijen (long-life batterij systeem). In combinatie met het compacte design maakt dat deze watchwinder uitermate geschikt voor het plaatsen in een kluis.

Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 watchwinder

Met in de basis Zwitserse motoren, voorziet de Orbita Sparta Bold 2 Blue W05532 ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie. De rotoren van deze watchwinder zijn afzonderlijk instelbaar, voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding voor ieder horloge. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet, die ervoor zorgt dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. Kortom, een zeer compleet model watchwinder voorzien van de beste techniek ter wereld, tegen een schappelijke prijs. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en zijn je horloges altijd klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de beweging waarin de watchwinder voorziet direct ook voor een optimale verdeling van de olie in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloges absoluut ten goede. Je hebt met dit model bovendien direct een veilige opbergplaats voor jouw horloges. Zo hoef je niet bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen van jouw horloges wanneer je ze niet om de pols hebt. Orbita maakt gebruik van speciale horlogekussentjes waarop de automatische horloges kunnen worden bevestigd. Deze kussentjes zijn flexibel en daardoor geschikt voor vrijwel ieder formaat automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine dames- of herenhorloges in het bezit hebben, dan is het ook mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. Deze zijn voorzien van het Orbita logo, wat een extra gevoel van luxe geeft.

Een watchwinder van kwaliteit koop je bij voorkeur bij een officieel dealer van het merk. Deze kan de authenticiteit van de watchwinder garanderen en biedt bovendien de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden dan ook een uitgebreid assortiment Orbita watchwinders in onze webshop. Iedere Orbita watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een goed gevoel!