Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot voor 12 horloges

Geplaatst op 23 augustus 2024 om 10:12 uur

Voor de eigenaar van één of meerdere automatische horloges is er één horloge-accessoire die absoluut niet mag ontbreken. Een goede watchwinder is echt onmisbaar wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Deze zorgt er namelijk voor dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder

Je hoeft het horloge dat je wilt dragen dus niet eerst opnieuw in te stellen voordat je het om de pols kunt doen. Dit komt doordat een goede watchwinder een wijze van beweging biedt die de natuurlijke bewegingen van de pols nabootst en zodoende de opwinding van je automatische horloges verzorgt. Naast deze belangrijke opwindfunctie biedt een watchwinder van kwaliteit echter nog meer. Zo kun je jouw automatische horloges, soms in combinatie met andere horloges (quartz- of mechanisch), op veilige en overzichtelijke wijze opbergen in een goede watchwinder.

Daarnaast biedt een watchwinder uitgevoerd in een fraai design jouw automatische horloges een professioneel podium. Zo kun je jouw automatische horloge of horlogeverzameling op stijlvolle wijze tentoon stellen. Watchwinders met een luxe design van hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar bij verschillende gerenommeerde merken. Echter zijn er een aantal merken die deze watchwinders aanbieden tegen een extra scherpe prijs. Zo noemen we bijvoorbeeld het Nederlandse merk Benson, maar ook het merk Paul Design. Laatstgenoemde is een merk afkomstig uit het UK, dat vanaf het begin de ambitie heeft gehad hoogwaardige watchwinders te produceren tegen scherpe prijzen. Daarbij is ook het gebruikerscomfort van de watchwinders van Paul Design opvallend. Zo biedt dit merk modellen binnen de collectie met bijvoorbeeld een extra opbergruimte voor andere horloges of sieraden, een ingebouwde LED verlichting en een geavanceerd vingerprint slot.

We vertellen je in dit artikel graag meer over een specifiek model watchwinder afkomstig uit de collectie van Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot. Deze watchwinder is speciaal geschikt voor de fanatieke verzamelaar van automatische horloges, want dit model biedt de ruimte voor het opwinden van maar liefst twaalf automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is verder met oog voor detail gemaakt van hout en perfect afgewerkt. Dit model is uitgevoerd in de kleur Black Apricot, maar eveneens verkrijgbaar in verschillende andere tinten. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van deze watchwinder, maar biedt jouw automatische horloges bovendien ook bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Doordat de watchwinder bovendien afsluitbaar is met een glazen deurtje dat is voorzien van een modern vingerprint slot, berg je jouw verzameling automatische horloges altijd met een gerust gevoel op in de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder. De watchwinder is verder uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren, die ervoor zorgen dat ieder merk en type automatisch horloge moeiteloos van energie kan worden voorzien. De motoren zijn afkomstig van het merk Mabuchi en staan speciaal bekend vanwege hun betrouwbaarheid en energiezuinigheid. Bovendien zijn deze motoren stil in gebruik, waardoor je de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot heel goed een plekje in bijvoorbeeld de slaapkamer of studeerkamer kunt geven. Je hoeft tenslotte niet bang te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces.

De bediening van de watchwinder verloopt middels een handig touchscreen display. Hiermee kun je de instellingen gemakkelijk wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Uiteraard is het mogelijk dit voor ieder afzonderlijk horloge apart te bepalen, voor de meest passende wijze van opwinding voor ieder horloge. Een mooie extra die de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot daarnaast te bieden heeft, is de fraaie en moderne ingebouwde LED verlichting. Hiermee zorg je ervoor dat alle ogen op jouw watchwinder en automatische horloges gericht zullen zijn. Met deze watchwinder van Paul Design beschik je bovendien over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw automatische horloges beschermd zijn tegen overspanning. De watchwinder functioneert door middel van netstoom met behulp van een adapter en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Al met al biedt Paul Design met de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot een zeer luxe en compleet model, tegen een aantrekkelijke prijs.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot graag wilt bestellen, of wilt kijken naar de verschillende andere luxe en complete modellen van dit merk, kun je hiervoor terecht bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer van het merk Paul Design en bieden zodoende de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Wanneer je graag hulp wilt bij het uitzoeken van de watchwinder van Paul Design die het beste bij jou en je automatische horloges past, helpen we je met onze kennis en ervaring op dit gebied heel graag verder. De watchwinders van Paul Design worden door ons geleverd met een garantie van drie jaar en een duidelijke handleiding. Bekijk nu de Paul Design watchwinders bij ons in de webshop en laat je verrassen!