Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

Geplaatst op 30 augustus 2024 om 14:02 uur

Het Swiss made label is over de gehele wereld bekend. Het staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, degelijkheid en het gebruik van hoogwaardige materialen. Als horloge- of watchwindermerk moet je dan ook van goeden huize komen om dit label te mogen dragen. Door de Zwitserse merken wordt dan ook hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de standaarden zeer hoog blijven, zodat de consument met een Swiss made product gegarandeerd kiest voor topkwaliteit. Er zijn vele mooie Zwitserse horloge- en watchwindermerken waarover we je veel kunnen vertellen.

In dit artikel zetten we het merk Swiss Kubik centraal, dat het Swiss made label met trots en overtuiging voert. Geheel in overeenstemming met het Swiss Made kwaliteitslabel en om de ecologische voetafdruk te beperken, kiest Swiss Kubik zijn leveranciers altijd binnen een straal van 50 km van de fabriek in Givisiez. Swiss Kubik is daarnaast een zeer vooruitstrevend merk en gaat voor niets anders dan perfectie. Het merk is steeds bezig met verbetering en vernieuwing, waardoor er binnen tien jaar tijd al zes generaties Swiss Kubik watchwinders zijn uitgebracht. De watchwinders van het merk Swiss Kubik worden in Zwitserland met de grootste precisie met de hand gemaakt en perfect afgewerkt. Iedere watchwinder van Swiss Kubik is uitgerust met een Swiss made motor, waarbij het merk niets aan het toeval overlaat. Met de watchwinders in de collectie doet Swiss Kubik zijn naam eer aan. In de naam ‘Swiss Kubik’ komt de Zwitserse kwaliteit natuurlijk naar voren, maar daarnaast verwijst deze naam ook naar de kubusvormige designs waarmee Swiss Kubik bekend staat. De modellen binnen de collectie van Swiss Kubik zijn allen compact vormgegeven en in ieder design zien we opnieuw de kubusvorm terugkomen. Hiermee zet Swiss Kubik bij ieder afzonderlijk horloge-accessoire een duidelijke handtekening.

Binnen de collectie van Swiss Kubik vinden we watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kun je bij het merk terecht voor watchwinders met ruimte voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges. Daarnaast is er de keuze uit watchwinders gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals leder, aluminium en hout. Swiss Kubik biedt bovendien modellen in verschillende prijsklassen. Zo zijn er watchwinders in de duurdere prijsklassen met meer functionaliteiten, maar ook de meer voordelige modellen uit de Startbox serie. De Startbox modellen zijn gemaakt van polyamide en bieden geen extra’s, waardoor deze tegen scherpere prijzen kunnen worden aangeboden.

In dit artikel zetten we graag een specifiek model van Swiss Kubik voor je in de schijnwerpers, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Carbon. Deze watchwinder behoort tot de meer luxe modellen van Swiss Kubik en is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in een carbon look. Hetzelfde model is eveneens verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, donkergroen en blauw. Dit design  is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, het maakt daarbij niet uit om welk merk of type automatisch horloge het gaat. De Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder is daarmee uitermate geschikt voor de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges. Uiteraard wordt de basis van deze watchwinder gevormd door een topkwaliteit Swiss made motor. Deze verzorgt niet alleen een veilige en doeltreffende wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, maar is daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm. Door deze laatste eigenschap hoef je je geen zorgen te maken over vervelende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je de Swiss Kubik Aluminium Carbon kunt plaatsen in iedere kamer in huis.

Swiss Kubik Aluminium Carbon watchwinder

De watchwinders van Swiss Kubik kunnen tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, zo ook de Swiss Kubik Aluminium Carbon. Hierdoor kan deze watchwinder ook in een kluis worden opgeborgen en makkelijk meegenomen worden op bijvoorbeeld vakantie. De Swiss Kubik Aluminium Carbon is verder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is dit model instelbaar wat betreft het aantal toeren, door middel van de handige USB aansluiting. Tot slot is deze watchwinder voorzien van bluetooth. Dit design van Swiss Kubik is niet afsluitbaar. Wanneer je jouw automatische horloge ook graag veilig wilt op kunnen bergen zonder risico te lopen op schade door bijvoorbeeld vocht en vuil, kun je ervoor kiezen een extra beschermglaasje bij te bestellen. Deze kan gemakkelijk op de watchwinders van Swiss Kubik worden bevestigd, waarmee je kiest voor optimale veiligheid voor jouw automatische horloge.

De Swiss Kubik Aluminium Carbon is net als vele andere high-end horloge-accessoires van het merk Swiss Kubik verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij zijn officieel dealer van dit gerenommeerde Zwitserse watchwindermerk en bieden jou dan ook de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen.

De Swiss Kubik watchwinders worden door ons geleverd met een ruime garantietermijn van maar liefst drie jaar en een duidelijke handleiding. Met een horloge-accessoire van Swiss Kubik kies je voor de wereldberoemde Zwitserse kwaliteit en de beste wijze van opwinding van jouw automatische horloge. Kies nu ook voor een compact watchwinder van uitstekende kwaliteit, kies voor een Swiss Kubik watchwinder!