Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Geplaatst op 6 april 2021 om 16:05 uur

Een goede watchwinder is onmisbaar voor de liefhebber van automatische horloges. Doordat er op dit gebied veel keus is , is het belangrijk voor aanschaf het kaf van het koren te scheiden. Je wilt tenslotte het beste voor je automatische horloges. Ben jij op zoek naar een watchwinder van topkwaliteit? Je zult wellicht geneigd zijn direct te kijken naar watchwinder merken die afkomstig zijn uit Zwitserland en Duitsland. Deze merken, zoals Swiss Kubik, RDI en Bernard Favre, hebben ook een zeer goede reputatie. Toch zijn er ook merken afkomstig uit andere landen die echt interessante watchwinders produceren en die op zowel het gebied van techniek als uitstraling zeer vooruitstrevend zijn. Een voorbeeld van zo’n merk is Paul Design. Paul Design watchwinders uit het Verenigd Koninkrijk en biedt watchwinders van een zeer hoge kwaliteit voor de echte horlogeliefhebber en horlogeverzamelaar. Dit merk heeft veel kennis van watchwinders maar ook van automatische horloges waardoor het merk exact weet wat je nodig hebt voor het opwinden van automatische horloges. Hierdoor is Paul Design dan ook zeer goed in staat te concurreren met duurdere merken.

Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder

Wanneer je een watchwinder wilt die niet alleen zeer functioneel is, maar ook in esthetisch oogpunt een absolute meerwaarde biedt, ben jij bij Paul Design aan het juiste adres. Paul Design weet met de nieuwste modellen uit de collectie steeds weer echte eyecatchers te leveren. De houten kasten zullen in elk interieur zeer mooi passen. Paul Design biedt met de collectie watchwinders voor zowel de echte verzamelaar als voor de liefhebber met één automatisch horloge. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen en de goede prijs-/kwaliteitverhouding maakt dat het merk een breed publiek zal weten aan te spreken.

Het hart van de watchwinders van Paul Design wordt gevormd door kwalitatieve motoren van Japanse afkomst. Deze motoren staan erom bekend energiezuinig te zijn in gebruik. Bovendien zijn ze duurzaam, krachtig en functioneren ze vrijwel in stilte. Met een basis als deze weet je dat je altijd kunt rekenen op je watchwinder.

Binnen Paul Design watchwinder collectie is onder andere de Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder speciaal geschikt voor de echte verzamelaar. Met ruimte voor 8 automatische horloges en voorzien van hoogstaande en innovatieve techniek biedt deze watchwinder precies wat je nodig hebt voor je verzameling automatische horloges. Bovendien heeft deze watchwinder een chique uitstraling en luxe afwerking. De combinatie van de houten buitenkant met het zwarte interieur maakt deze watchwinder zeer stijlvol. Door middel van het moderne en handig te bedienen touchscreen stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk dit per rotor, dus per horloge, individueel te doen zodat je voor elk horloge specifiek te meest passende voorwaarden creëert. Door deze eigenschap en doordat Paul Design gebruik maakt van flexibele horlogehouders, is deze watchwinder geschikt voor elk type en merk automatisch horloge. Het maakt niet uit of je een horloge van Rolex, Panerai, IWC, Seiko of Oris hebt. Dit geldt overigens voor alle watchwinders van Paul Design. Hoe jouw verzameling er ook uitziet, je zit goed met een Paul Design watchwinder!

De Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder is bovendien uitgerust met overwind protectie. Doordat de watchwinder ook is voorzien van LED verlichting houd je te allen tijde je horlogecollectie goed in het oog. Met de glazen deur en met behulp van het vingerprint slot sluit je de watchwinder met een gerust en veilig gevoel af. Niet alleen hou je hiermee ongewenste (kinder)handjes weg van jouw horloges, het glas zorgt er ook voor dat vocht, stof en vuil geen kans krijgen. De watchwinder fungeert door dit complete plaatje niet alleen als noodzakelijk accessoire, maar ook als veilige opbergplaats en als stijlvolle display om jouw horloges tentoon te stellen. Ook deze watchwinder is uiteraard uitgerust met de Japanse Mabuchi motoren van hoge kwaliteit. Je kunt de watchwinder dus met een gerust gevoel op je werkplek of op de slaapkamer plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. De watchwinder is werkzaam met behulp van een adapter via netstroom.

Wanneer je ervoor kiest deze Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder aan te schaffen, zal je je nooit meer zorgen hoeven maken over een stilstaand automatisch horloge. Je voorkomt hiermee onder andere onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave bij je horloges. Je kunt er zeker van zijn dat jouw verzameling in goede handen is met deze watchwinder. De Paul Design Gentlemen 8 Black Apricot watchwinder zal er op elk moment van de dag voor zorgen dat jouw horloges worden voorzien van de benodigde beweging. Met deze watchwinder worden je horloges in stijl opgewonden! De watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en zelfs een afstandsbediening. Wij bieden bovendien als officieel dealer de beste service en scherpe prijzen. Aarzel dus niet langer en bestel jouw Paul Design watchwinder voor jouw automatische horloges!