Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor Rolex, Breitling, Omega en IWC horloges

Geplaatst op 13 december 2022 om 14:27 uur

Wanneer je in het bezit bent van één of meerdere luxe horloges dan wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Dit begint uiteraard bij een veilige opbergplaats wanneer je je horloges niet draagt. Het is belangrijk dat je deze beschermt tegen beschadiging en slijtage als gevolg van bijvoorbeeld vocht of stof. Als jouw horloges voorzien zijn van een automatisch uurwerk komt daar nog iets belangrijks bij. Automatische horloges kunnen alleen functioneren wanneer zij worden voorzien van de benodigde beweging. Als je je horloge om de pols hebt gebeurt dit automatisch. Wanneer je je horloges niet draagt, kun je ze in een goede watchwinder plaatsen. Deze verzorgt de opwinding van je horloges en biedt bovendien een veilige opbergplaats. Voor horloges van merken als Rolex, Breitling, Omega en IWC wil je natuurlijk enkel het beste op dit gebied. We hebben dan ook een aantal watchwinders van verschillende merken geselecteerd, die uitermate geschikt zijn voor het opwinden van jouw luxe horloges.

Een eerste watchwinder waar we je in dit kader graag meer over vertellen, is van het merk Bernard Favre. Bernard Favre staat bekend om zijn uiterst luxe watchwinders met een absoluut unieke uitstraling. Ieder luxe horloge komt nog beter tot uiting in de prachtige Planet watchwinders van dit exceptionele merk. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge. De watchwinder is gemaakt van edelstaal. De combinatie van de zwarte voet met de goudkleurige ringen, maken van dit design een absolute eyecatcher. Wanneer je horloge wordt opgewonden in deze watchwinder draait deze rond zijn eigen as. Wanneer je de glazen stolp over de watchwinder plaatst is het prachtige plaatje helemaal compleet. Deze zorgt er bovendien voor dat je horloge beschermd wordt tegen bijvoorbeeld vuil en vocht. Het hart van deze watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor. Deze zorgt ervoor dat jouw horloge in stilte wordt opgewonden en is bovendien zuinig in energieverbruik. Dit model van Bernard Favre is geschikt voor ieder type of merk automatisch horloge, waaronder Rolex, Breitling, Omega en IWC horloges. De ingebouwde accu (100 dagen), maakt het een goede mogelijkheid deze watchwinder in een kluis te plaatsen, voor een optimaal veilig gevoel. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, waardoor je deze gemakkelijk in de gaten kunt houden. Verder is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Met deze watchwinder beschik je tot slot over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De tweede watchwinder die we nader belichten is van het Nederlandse merk Benson. De Benson Black Series 8.16.MA watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges. Bovendien biedt dit model extra opbergruimte voor nog 6 horloges. Dit maakt deze watchwinder zeer geschikt voor de fervent verzamelaar. Dit prachtige design is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur macassar. Aan de binnenkant van de watchwinder is deze voorzien van een speciaal soft velvet in de kleur zwart. Dit zorgt voor een perfecte bescherming tegen beschadiging. Aan de bovenkant is de watchwinder afsluitbaar met een speciaal soft-close deksel en aan de voorkant met een luxe glazen deurtje. De watchwinder is op een uitmuntende wijze afgewerkt met maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is voorzien van 8 hoogwaardige Japanse motoren. Deze verzorgen de opwinding voor ieder automatisch horloge zeer efficiënt. De rotoren zijn allemaal individueel in te stellen wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van het high tech touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt, beschik je met deze watchwinder ook nog over een powerwinding functie. Dit is ideaal als je even weinig tijd hebt. Tot slot biedt dit model een USB aansluiting en ingebouwde LED verlichting. Met de  Benson Black Series 8.16.MA bied je je horloges niet alleen de beste wijze van opwinding, maar zet je ze ook echt in de spotlight in een zeer stijlvol design.

De laatste watchwinder die we benoemen, is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Deze watchwinder van Heisse & Söhne is gemaakt van bijzonder mooi hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur is zwart van kleur en voorzien van een zachte, beschermende stof. Dit model behoort tot de meest luxe lijn van het merk, wat duidelijk tot uiting komt door de sublieme afwerking en de chique uitstraling van de watchwinder.  De watchwinder is keurig afsluitbaar met het glazen deurtje. De basis van de watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van hoge kwaliteit, die bekend staan als uiterst betrouwbaar. Iedere rotor van deze watchwinder is afzonderlijk instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Dit is gemakkelijk te regelen met behulp van het innovatieve LCD scherm. Door het inschakelen van de LED verlichting heb je op elk gewenst moment een goed zicht op je horloges. Deze watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook over een sleep mode. Hiermee kun je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding houden en ze zo wat rust bieden.

Met elk van de beschreven watchwinders kies je voor een watchwinder met een zeer luxe uitstraling en de beste technische opwindeigenschappen. Hiermee blijven jouw horloges altijd bij de tijd en hoef je ze niet steeds opnieuw in te stellen. Bovendien verzorgen ze een optimale olievoorziening in het horloge. Wacht dus niet langer en bestel jouw favoriet bij ons in de webshop!