Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Premium watchwinders voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 8 oktober 2024 om 14:12 uur

Wanneer je wilt overgaan tot de aanschaf van een watchwinder dan zal je merken dat je hierbij de keus hebt uit tal van merken en designs, maar ook grote verschillen in kwaliteit en prijs. Als je het belangrijk vindt om goed voor jouw automatische horloge of horloges te zorgen dan is het van belang te kiezen voor een hoogwaardige watchwinder.

Kiezen voor kwaliteit betekent echter zeker niet in alle gevallen dat je ook kiest voor een hoge prijs. Er zijn namelijk merken die er speciaal bekend om staan een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden.

In dit artikel vertellen we je graag meer over watchwinders voor vier automatische horloges, die van uiterst hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook scherp geprijsd. Bovendien vallen deze watchwinders op door hun stijlvolle en luxe design. Daarnaast bieden zij een zeer hoog gebruikerscomfort. Dit is iets dat iedere liefhebber van automatische horloges zal weten te waarderen.

Een eerste watchwinder die wat ons betreft het complete plaatje biedt, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather. Deze watchwinder van het Nederlandse watchwindermerk Benson heeft de capaciteit voor het opwinden van maar liefst vier automatische horloges tegelijk en is daarmee uitermate geschikt wanneer je vier of vijf automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is in zijn geheel geassembleerd in Nederland. Dit model is aan de buitenkant bekleed met zeer fraai padded leder in de kleur lichtbruin, dit geeft dit model een geheel eigen en erg stijlvolle en luxe uitstraling. De watchwinder is aan de binnenkant voorzien van een zwarte zachte stof. Dit oogt niet alleen uiterst luxe, maar dient ook als bescherming van jouw automatische horloges tegen krasjes of andere beschadigingen. Doordat de watchwinder is voorzien van een fraai deurtje van protectieglas, berg je jouw automatische horloges in deze watchwinder optimaal veilig op. De watchwinder wordt aangedreven door vier Swiss made motoren, die vanwege hun kwaliteit en betrouwbaarheid over de gehele wereld geliefd zijn. Deze motoren functioneren in stilte, waardoor de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather ook prima in de slaap- of studeerkamer gebruikt kan worden. Verder is deze watchwinder voorzien van een geavanceerd veiligheidssysteem, wat ervoor zorgt dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge geplaatst of verwijderd wordt. Hiermee wordt onnodige schade aan de motoren voorkomen. De watchwinder kan voor iedere rotor afzonderlijk worden ingesteld met behulp van het moderne LCD display. Hiermee stel je onder meer de draairichting en het aantal turns per day per horloge in. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horlogeverzameling op professionele wijze kunt presenteren. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in deze houders. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Concluderend biedt Benson met deze watchwinder een model van zeer hoge kwaliteit, de welbekende Zwitserse techniek, een stijlvol design en een aantrekkelijke prijs.

Een tweede watchwinder die wat ons betreft in dit plaatje past, is een model uit de collectie van het merk Paul Design. Paul Design is een watchwindermerk uit het UK, dat hoge kwaliteit in combinatie met een elegant design en een scherpe prijs hoog in het vaandel heeft staan. De Paul Design Gentlemen 4 Macassar is een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van dit merk, waarbij deze waarden heel duidelijk tot uiting komen. De watchwinder is gemaakt van zeer fraai hout en is uitgevoerd in een Macassar look, in combinatie met de kleur zwart. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deurtje, waarmee je jouw automatische horloges de beste bescherming kunt bieden. Bovendien is het deurtje voorzien van een high-end vingerprint slot, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij als enige bij je horloges kunt komen. De watchwinder is verder voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een uitstekende opwinding van jouw automatische horloges. Bovendien zijn deze motoren energiezuinig en stil in gebruik voor een optimaal gebruikerscomfort. De Paul Design Gentlemen 4 Macassar is verder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw verzameling indien gewenst in de schijnwerpers kunt zetten. Met het moderne touchscreen stel je eenvoudig en snel de watchwinder in wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Uiteraard kun je deze instellingen voor ieder horloge afzonderlijk bepalen. Tot slot beschik je met de Paul Design Gentlemen 4 Macassar over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je je automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. De watchwinder wordt geleverd met adapter en afstandsbediening.  

Beide genoemde modellen watchwinders zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij echter nog vele andere hoogwaardige watchwinders voor vier automatische horloges. Wij helpen je graag verder wanneer je vragen hebt of een passend advies wenst. Bekijk nu onze uitgebreide collectie kwalitatieve watchwinders en maak je keuze!