Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Double watchwinder for 2 horloges

Geplaatst op 4 oktober 2024 om 19:36 uur

De uitmuntende kwaliteit van verschillende Zwitserse producten, staat zeer goed bekend binnen de horlogerie. Dit geldt niet alleen voor luxe Swiss made horloges, maar ook voor Zwitserse horloge-accessoires voor je horloges. Voor een luxe automatisch horloge hebben we het dan specifiek over een goede watchwinder. Wanneer we in een notendop moeten beschrijven waar een watchwinder voor dient, dan noemen we graag de opwindfunctie, opbergfunctie en displayfunctie van de watchwinder, waarvan de opwindfunctie de meest belangrijke is.

Een watchwinder van Zwitserse kwaliteit, is voorzien van Swiss made motoren. Deze motoren vormen de basis van deze watchwinders en garanderen een veilige, betrouwbare en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloge of horloges. Swiss made motoren doen dit bovendien op energiezuinige en stille wijze. Een watchwinder voorzien van Zwitserse motoren kan dan ook prima op bijvoorbeeld de slaapkamer of op het kantoor geplaatst worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je gestoord zult worden door vervelende geluiden bij het opwindproces. Een watchwinder met Zwitserse roots is al met al een uitstekende keuze voor ieder type en model luxe automatisch horloge, wij vertellen je daar dan ook graag meer over. Voor de aanschaf van een hoogwaardig model met Swiss made motoren, kun je niet alleen terecht bij de Zwitserse merken. Het Nederlandse merk Benson is een mooi voorbeeld van een merk dat luxe designs binnen de collectie biedt, voorzien van Zwitserse motoren.

Benson Swiss Series Double watchwinder

Benson biedt een fraaie collectie watchwinders, waarbij kwaliteit, betaalbaarheid, luxe en diversiteit centraal staan. Binnen de collectie van het merk kun je terecht voor modellen met een diverse capaciteit. Zowel voor de fanatiek verzamelaar als voor de liefhebber met één of twee automatische horloges in het bezit, biedt de collectie van Benson passende alternatieven. Bovendien herbergt de collectie van dit merk ontwerpen vervaardigd uit verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld hout, leder en aluminium. Daarnaast biedt Benson de keuze uit designs voorzien van hoogwaardige Japanse motoren en modellen uitgerust met Swiss made motoren.

In dit artikel zetten we een serie Benson watchwinders centraal, met in de basis Swiss made motoren. We hebben het dan over de Benson Swiss Series Double watchwinders. Deze designs van Benson zijn in zijn geheel geassembleerd in Nederland. De modellen binnen deze serie zijn geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges. Dezelfde modellen zijn echter ook verkrijgbaar met ruimte voor het opwinden van één, drie of vier automatische horloges. De Benson Swiss Series Double hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn compact vormgegeven. Binnen deze serie biedt Benson modellen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende designs gemaakt van hout en uit modellen voorzien van een luxe lederen exterieur. Ook deze laatste modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, blauw, rood en verschillende bruintinten. De binnenkant van de diverse modellen is zwart van kleur en voorzien van flexibele horlogehouders. Hierdoor past vrijwel ieder formaat automatisch horloge perfect in deze houders. Deze modellen zijn verder afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. Hierdoor hou je schadelijke invloeden van buitenaf letterlijk buiten de deur en bied je jouw automatische horloges de best mogelijke bescherming.

Op technisch gebied hebben de Benson Swiss Series Double veel moois te bieden, waaronder uiteraard de high-end Zwitserse techniek waarvan deze zijn voorzien. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van een speciaal veiligheidssysteem, waardoor de motor automatisch ontkoppelt wanneer er een horloge geplaatst of juist verwijderd wordt. Dit biedt jouw automatische horloges en je watchwinder een optimale bescherming tegen beschadiging. Verder bieden deze watchwinders een modern LCD scherm, waarmee het instellen ervan binnen een handomdraai gebeurd is. Zo stel je onder meer voor ieder individueel horloge de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in, waardoor ieder afzonderlijk horloge op juiste wijze van energie kan worden voorzien. Daarnaast bieden deze modellen van Benson ook nog een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges letterlijk in de schijnwerpers kunt zetten.  Doordat de Benson Swiss Series zowel op batterij als met behulp van een adapter kunnen functioneren, zijn deze designs ook zeer geschikt wanneer je ze in een kluis wilt kunnen opbergen. Tot slot bieden deze modellen de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Benson Swiss Series Double kies je kort samengevat voor de wereldberoemde Zwitserse kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs!

Voor de gehele uitgebreide en gevarieerde collectie van het merk Benson kun je terecht bij ons in de webshop. De Benson Swiss Series worden door ons geleverd met de uitgebreide garantietermijn van maar liefst drie jaar, een certificaat en een duidelijke handleiding. Met één van de modellen uit de Benson Swiss Series kies je gegarandeerd voor een veilige en betrouwbare wijze van opwinding voor jouw automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Kies daarom nu voor het beste voor jouw automatische horloges, kies voor de Benson Swiss Series!