Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinder voor 4 automatische horloges

Geplaatst op 16 juni 2020 om 14:25 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Zwitserse watchwinder met een stijlvolle uitstraling? Dan bent u bij Swiss Kubik op het juiste adres. Swiss Kubik produceert zijn watchwinders in Genève, Zwitserland.  Dit Zwitserse merk biedt watchwinders van een zeer hoge kwaliteit. De watchwinders van Swiss Kubik zijn betrouwbaar, duurzaam en degelijk. Daarnaast is het een mooie aanvulling voor uw interieur en horlogeverzameling. De watchwinders van Swiss Kubik zijn bovendien voorzien van Zwitserse motoren, welke garant staan voor een energiezuinige en stille werking. Swiss Kubik weet zijn goede naam op het gebied van kwaliteit en innovatie dan ook al jarenlang waar te maken.

Swiss Kubik watchwinder voor 4 horloges

De collectie van Swiss Kubik is uitgebreid en biedt voor elke liefhebber wel een passend alternatief. Wanneer u de eigenaar van meerdere automatische horloges bent is de Swiss Kubik watchwindervoor 4 automatische horloges misschien iets voor u. Net als alle Swiss Kubik watchwinders is dit een kwalitatief Swiss made product met klasse. Deze watchwinder heeft een efficiënt design. Dit compacte model biedt alles wat een goede watchwinder in zich moet hebben. Een groot voordeel van deze watchwinder is bovendien dat deze werkzaam is op batterijen. De watchwinder werkt gemiddeld drie jaar op een set  AA batterijen en is dus zuinig in verbruik. De combinatie van de werking op batterijen met de compacte vormgeving maakt deze watchwinder ideaal om mee te nemen op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Ook is de watchwinder hierdoor eenvoudig in een kluis te plaatsen. Hierdoor zijn de horloges veilig en worden ze tegelijkertijd opgewonden zodat ze direct gereed zijn om te dragen.

De Swiss Kubik 4W watchwinders bieden bovendien nog diverse andere voordelen. Zo zijn ze voorzien van een overwindfunctie en zijn ze instelbaar via een USB aansluiting. Ook het aantal toeren is eenvoudig instelbaar. Binnen deze serie watchwinders heeft u de keuze uit hoogwaardige materialen als leder en hout, in diverse kleurtinten. Zo kunt u eenvoudig een watchwinder kiezen welke passend is bij uw persoonlijke smaak en uw interieur.

Swiss Kubik biedt de mogelijkheid tegen een meerprijs een glazen deurtje te bestellen. Zo zijn uw horloges direct ook beschermt tegen condens en stof. Daarnaast kunt u ook kleinere horlogehouders bestellen voor de watchwinders, die geschikt zijn voor kleinere herenhorloges en dameshorloges.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment Swiss Kubik watchwinders. Ook de Swiss Kubik watchwinders voor vier horloges zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor een Swiss Kubik watchwinder ontvangt u deze na bestelling zorgvuldig verpakt thuis. Als officieel dealer leveren wij de Swiss Kubik modellen met een garantie van drie jaar. De meeste modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Bekijk en vergelijk alle Swiss Kubik watchwinders op onze website!