Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo watchwinders uit Italie

Geplaatst op 27 februari 2020 om 16:26 uur

Scatola del Tempo is een Italiaans watchwinder merk met klasse. Het merk maakt voor haar watchwinders gebruik maakt van hoogwaardige, organische materialen zoals leder en hout. Met deze materialen en de mooie afwerking stralen de watchwinders van Scatola del Tempo klasse en luxe uit. De luxe watchwinders van Scatola del Tempo hebben een Italiaans design en ze zijn tegelijkertijd voorzien van de welbekende hoogstaande Zwitserse motoren. Deze combinatie van een Italiaanse uitstraling met de Zwitserse kwaliteit is een gouden greep, speciaal voor de echte liefhebber of verzamelaar van automatische horloges.

Scatola del Tempo watchwinder

De originele designs van Scatola del Tempo worden met passie in Italië vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Een Scatola del Tempo watchwinder is dan ook een staaltje puur van vakmanschap. Wat betreft capaciteit is er ook voldoende keuze binnen de collectie van Scatola del Tempo. Behalve de watchwinders welke geschikt zijn voor één automatisch horloge, biedt Scatola del Tempo ook watchwinders aan met een grotere capaciteit voor wel negen automatische horloges. Scatola del Tempo watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatische horloge, ongeacht het merk of type.

Wij zijn officieel dealer van Scatola del Tempo watchwinders. In onze webshop vindt u dan ook een uitgebreide collectie van de Scatola del Tempo Rotor One en Rotor One Sport, geschikt voor één automatisch horloge. Wat opvalt zijn de vloeiende lijnen en ronde vormen, met daarnaast een diversiteit aan verschillende kleuren. Denkt u hierbij aan blauw, groen, blauw, bruin en zwart. De Scatola del Tempo Rotor One modellen zijn vervaardigd uit leder en zijn aan de buitenkant voorzien van een soft touch afwerking. De Swiss made motor is geluidsstil en energiezuinig. De watchwinders werken op batterijen, in combinatie met de stille motor en de compacte vormgeving maakt dit de watchwinders gemakkelijk te gebruiken op reis of op kantoor. De watchwinder stopt altijd met het opwindproces op twaalf uur positie.

De Rotor One Sport werkt net als de Rotor One ongeveer drie jaar op een set alkalinebatterijen en de Swiss made motor draait 1600 omwentelingen per dag in beide richtingen. De Rotor One Sport heeft daarnaast een extra sportieve uitstraling. Niet alleen de watchwinders zelf, maar ook de bezel van de watchwinders is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Dit maakt dat er voor elke liefhebber van automatische horloges een passend alternatief geboden wordt.

Wanneer u kiest voor een watchwinder van Scatola del Tempo en deze bestelt in onze webshop, dan wordt deze watchwinder geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Hiermee bent u verzekerd van een luxe watchwinder van hoge kwaliteit, waar u lang plezier van zult hebben.