Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Sublieme Orbita watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 20 februari 2020 om 10:48 uur

De beste automatische horloges komen nog steeds uit Zwitserland. Al hebben Duitsland, Italië en Frankrijk inmiddels ook een goede naam opgebouwd. De beste watchwinders komen niet alleen uit Zwitserland. Een mooi watchwinder merk dat weliswaar niet zijn oorsprong vindt in Zwitserland maar van origine Amerikaans is, is Orbita watchwinders. Dit watchwinder merk maakt gebruik van de Zwitserse techniek in haar watchwinders. Elke watchwinder van Orbita wordt met uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigd. Orbita watchwinders behoren tot het neusje van de zalm op dit gebied en is een mooie keuze voor elke liefhebber of verzamelaar van automatische horloges, die zijn of haar collectie van automatische horloges graag op tijd wilt laten lopen. 

Orbita Avanti 24 watchwinder

Orbita onderscheidt zich van verschillende andere watchwinder merken op diverse vlakken. Wat betreft technologie is Orbita een koploper. Ze hebben dan ook meerdere patenten op dit gebied. Orbita biedt bijvoorbeeld twee verschillende effectieve manieren van opwinding. Namelijk de programmable en rotorwind techniek. Naast de meest geijkte manier van opwinden (door middel van het roteren van de horloges) biedt Orbita het zogenaamde rotorwinding systeem. Met dit systeem voorziet Orbita automatische horloges van de benodigde energie door de horloges zachtjes te schudden. De motoren van de watchwinders van Orbita zijn van Zwitserse makelij en functioneren vrijwel geluidsloos. Ook het materiaalgebruik bij deze watchwinders is het benoemen waard. Mooie, hoogwaardige materialen als Italiaans hout en carbon worden gebruikt. Ook kenmerkend voor Orbita is de mooie afwerking van de producten. Elke Orbita watchwinder is niet alleen een onmisbaar accessoire als het gaat om het opwinden van automatische horloges, maar ook een echte eyecatcher en stijlvolle aanvulling binnen jouw interieur thuis of op kantoor.

Orbita watchwinders zijn daarnaast verkrijgbaar met verschillende capaciteit. Zo vinden we in de zogenaamde Sparta serie van Orbita watchwinders modellen met ruimte voor één of twee automatische horloges. In de Avanti serie echter, is er geruime keuze voor de echte horlogeverzamelaar met watchwinders met een capaciteit voor drie horloges tot wel 36 automatische horloges. In deze serie zien we watchwinders met mooie extra functies als een LCD display, apart instelbare motoren en overwind protectie. Er zijn drie draairichtingen beschikbaar: CW, CC en alternate. De watchwinders zijn daarnaast energiezuinig en stil in gebruik. Dit maakt dat deze watchwinders zeer comfortabel in gebruik zijn en jarenlang meegaan. 

In onze webshop kunt u terecht voor een stijlvolle watchwinder van Orbita. Wij zijn jarenlang officieel dealer van Orbita en hebben de nieuwste modellen beschikbaar. Het ruime assortiment van Orbita biedt voor iedere liefhebber of verzamelaar een passend watchwinder model. Wanneer u een Orbita watchwinder bestelt in onze webshop wordt deze geleverd met twee jaar garantie en handleiding. Uiteraard verzenden wij wereldwijd en kun je betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.