Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Wat is de beste watchwinder voor mijn Omega horloge?

Geplaatst op 7 mei 2023 om 07:36 uur

Een goede watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges is van groot belang. Op dit gebied zijn er veel verschillende mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk je goed te informeren voor je overgaat op aanschaf van een watchwinder. Heb jij een luxe horloge van het exclusieve merk Omega en wil je weten wat een passende watchwinder is voor jouw horloge? Wij hebben een aantal verschillende watchwinders voor je geselecteerd die zeer geschikt zijn voor jouw Omega horloge en vertellen je daar dan ook graag meer over. Het zijn 3 watchwinders van verschillende merken uit verschillende prijsklassen. Ook wat betreft capaciteit laten we verschillende mogelijkheden zien.

Het eerste model watchwinder die zeker je aandacht verdient, is van het Nederlandse merk Benson. De Benson Compact 1.17 Black Leather is een compact vormgegeven watchwinder, die gemaakt is van onder meer hoogwaardig leder. Deze watchwinder is voorzien van een Japanse motor van topkwaliteit. Deze verzorgt de opwinding van jouw Omega horloge in stilte en is bovendien uiterst betrouwbaar. De Benson Compact 1.17 Black Leather is instelbaar met behulp van het handige touchscreen. Hiermee stel je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Zo krijgt jouw Omega horloge exact de juiste wijze van opwinding. Doordat deze watchwinder zowel met behulp van een adapter als op batterijen kan functioneren, is het plaatsen in een kluis een mooie optie. Bovendien neem je de watchwinder gemakkelijk mee op reis of naar kantoor. Tot slot biedt deze watchwinder van Benson de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit biedt jouw Omega horloge bescherming tegen overspanning. Met de Benson Compact 1.17 Black Leather watchwinder biedt Benson een watchwinder met een uiterst goede prijs-/kwaliteit verhouding, die perfect geschikt is voor jouw Omega horloge. Je kunt deze watchwinder indien gewenst bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met 2 jaar garantie en handleiding.

Benson Compact 1.17 Black leather watchwinder

Een tweede watchwinder die jouw Omega horloge op efficiënte en doelgerichte wijze van energie kan voorzien en bovendien de ruimte biedt voor totaal 8 automatische horloges, is de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling. Hij is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De fraaie voet benadrukt het chique karakter van de watchwinder. Dit model is afsluitbaar met het glazen deur. Zo kun je je horloges altijd goed zien en bied je ze tegelijkertijd bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt hoogwaardige Japanse motoren waarmee ieder automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Met het moderne LCD scherm stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Je kunt dit per rotor afzonderlijk regelen, zodat ieder individueel horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Doordat deze watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, kun je dit model ook heel goed gebruiken als display voor jouw verzameling automatische horloges. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speciale sleep mode. Met deze laatste functionaliteit kun je indien gewenst je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Kort samengevat is deze watchwinder van Heisse & Söhne perfect geschikt wanneer je een watchwinder zoekt voor jouw Omega horloge en bovendien meerdere automatische horloges in het bezit hebt. Je bestelt deze watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie.

Het laatste model watchwinder die jouw Omega horloge zeker van een perfecte opwinding kan voorzien, is de RDI Prestige K10-1. Deze watchwinder heeft een geheel eigen en unieke uitstraling, door de bijzondere pilaren met patroon die in de hoeken van de watchwinder zijn geplaatst. Dit model is gemaakt van edelstaal. De watchwinder is afsluitbaar met het glazen deurtje, waarmee je onnodige slijtage en beschadiging door schadelijke invloeden van buitenaf kunt voorkomen. Het hart van de watchwinder wordt gevormd door een Swiss made motor, waarop je altijd kunt rekenen. Deze motor functioneert op energiezuinige en geluidsarme wijze, voor een optimaal gebruikscomfort. De RDI Prestige K10-1 watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter en op batterijen. Deze watchwinder biedt niet alleen een perfecte opwinding voor jouw Omega horloge, maar ook een stijlvolle en elegante opbergplaats. Je kiest met dit model dan ook voor een heel compleet plaatje. Wanneer je deze watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in de vorm van een boekje.

Voor jouw Omega horloge wil je natuurlijk het beste. Elk van de 3 bovengenoemde watchwinders zijn een uitstekende keuze voor de opwinding van jouw Omega horloge en bieden bovendien een veilige en stijlvolle opbergplaats. Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een watchwinder, helpen wij je heel graag verder. Wij hebben een jarenlange ervaring op dit gebied en zullen je dan ook zeker van dienst kunnen zijn.