Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder sale

Geplaatst op 1 juni 2021 om 12:21 uur

De watchwinder is de meest populaire horlogeaccessoire voor liefhebbers van automatische horloges. Door het gebruik van dit apparaat staat een automatisch horloge niet meer stil waardoor je het direct kan dragen. De watchwinder zorgt ervoor dat de tijd, datum en/of andere functies van het automatische horloge altijd goed staan omdat er energie in het horloge blijft behouden. Het is niet alleen handig om een watchwinder te gebruiken voor jouw automatische horloges, het is ook beter qua onderhoud en levensduur. In dit artikel schrijven we over “watchwinder sale”, want dit is een mooie wijze om een goede watchwinder voor een lage prijs te kopen.

Dit moeten we even uitleggen. De watchwinder simuleert polsbeweging waardoor het automatische uurwerk binnenin het horloge niet tot stilstand komt. Stilstand is achteruitgang, met name wanneer de stilstand langer duurt. De olie in het uurwerk wordt dan niet meer goed over de bewegende onderdelen verdeeld. Maar denk ook aan het openen van de kroon om de tijd en datum in te stellen wanneer een automatisch horloge stilstaat. De kroon is één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge. De kroon zit vast met een zeer dun staafje, de stift, aan het uurwerk. De kroon is een onderdeel dat je het liefst niet al te vaak wilt gebruiken.

Er zijn allerlei soorten watchwinders, merken en modellen. Laat staan verschillende soorten designs en kleuren. Ook op gebied van prijzen zijn er grote verschillen. Maar over het algemeen hoeft een goede watchwinder, die probleemloos horloges van merken zoals Rolex, Patek, Omega, Breitling, Oris, Omega en Tag Heuer opwindt, helemaal niet duur te zijn. Er is al een uitstekende watchwinder voor 1 horloge vanaf 169,00 euro (incl. BTW) bij het Nederlandse merk Benson. Wil je een watchwinder met Zwitserse motor en bijvoorbeeld een batterijfunctie zodat je de watchwinder overal kan neerzetten waar jij dat wilt, dan is deze al beschikbaar vanaf 445,00 euro (incl. BTW) bij Swiss Kubik. Ga je voor een high end watchwinder van Zwitserse afkomst die het summum biedt op gebied van opwinding dan kom je uit bij Bernard Favre.

Een goede watchwinder biedt jou de keus om de draairichting en het aantal omwentelingen per dag te selecteren, zodat je het apparaat exact kunt instellen naar de behoeften van jouw automatische horloge. Uiteraard is het belangrijk dat je elke rotor (het draaiende deel waarop je jouw horloge plaatst) individueel instelbaar is. We zien wel eens watchwinders met één rotor waarop 2 horloges geplaatst kunnen worden maar dit heeft niet onze voorkeur. Immers, je moet dan twee automatische horloges op de rotor plaatsen die exact dezelfde opwind behoeften hebben, want de rotor draait beide horloges in dezelfde richting en met hetzelfde aantal omwentelingen per dag.

Als je op zoek bent naar een goede watchwinder maar niet al teveel geld wilt uitgeven kan je het beste een watchwinder met korting of in de uitverkoop kopen. Soms worden er hele leuke kortingen gegeven waardoor een je prachtige watchwinder kunt kopen voor een fractie van de prijs. Een goed voorbeeld zijn de Benson Black Series demo watchwinders. Deze modellen hebben een kleine imperfectie (bijvoorbeeld een klein krasje, iets minder fraaie afwerking of beschadigde verpakking) waardoor er een leuke korting wordt gegeven. Deze korting kan wel oplopen tot 40%.

In de watchwinder sale vind je ook merken en modellen die wat ouder zijn. Bijvoorbeeld modellen die niet goed hebben verkocht en nu met een korting verkocht mogen worden. Of merken waarvan we als officieel dealer afscheid hebben genomen. Maar soms wordt er door watchwinder merken een bepaald model gepromoot door een leuke korting te bieden. Hierdoor wordt het model meer verkocht en kunnen horlogeliefhebbers zelf ervaring opdoen met het specifieke merk en model.

In onze watchwinder sale staan enkel watchwinders van gerespecteerde merken, zoals Benson, Swiss Kubik, Bernard Favre, Orbita, Spin-R, RDI, Boda Concept en Paul Design, die kwalitatief goede watchwinders produceren. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders en de merken in onze collectie zijn geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en service van het merk zelf.

Elke watchwinder uit de sale wordt verkocht met garantie, originele verpakking en alle accessoires. Als officieel dealer staan wij uiteraard ook paraat voor aftersales wanneer nodig. Wij hebben een eigen servicepunt en kunnen vrijwel alle watchwinders voorzien van onderhoud of repareren wanneer nodig. Dit is belangrijk omdat onze klanten dan veel langer plezier hebben van hun aankoop.

Ben jij op zoek naar een watchwinder met korting? Bekijk onze watchwinder sale. Je vindt hier een compleet overzicht van kwalitatieve watchwinders met een leuke korting. Wij hebben al deze modellen op voorraad en direct leverbaar. Wij verzenden binnen Europa met DPD maar je kan ook kiezen voor Fedex of PostNL. Buiten Europa leveren wij BTW vrij. Dit betekent dat er 21% aan BTW van het aankoopbedrag wordt afgetrokken. Wanneer je het land waar het product moet worden afgeleverd selecteert past de prijs zich automatisch aan m.b.t. de BTW.

Bekijk hier onze watchwinder sale!