Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

Geplaatst op 20 december 2022 om 15:18 uur

De watchwinder is onlosmakelijk verbonden met het automatisch horloge. Wanneer je een automatisch horloge niet om de pols hebt verzorgt een watchwinder tenslotte op de juiste wijze de opwinding van jouw horloge of horloges. Hierbij wordt niet alleen stilstand van je horloges voorkomen, maar door de beweging wordt ook de olie in het uurwerk van het horloge op de juiste wijze verdeeld.

Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder

Wanneer je een verzamelaar bent van automatische horloges mag een watchwinder dan ook zeker niet ontbreken. Afhankelijk van het aantal horloges dat je in je collectie hebt, kies je voor een watchwinder met de juiste capaciteit. Wanneer je bijvoorbeeld 8 of 9 automatische horloges in het bezit hebt dan is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 8 horloges tegelijkertijd ideaal. Watchwinders met deze capaciteit zijn verkrijgbaar met een diversiteit wat betreft uitstraling, prijs en kwaliteit.

Wij brengen graag een watchwinder voor 8 automatische horloges bij je onder de aandacht van het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, waarbij je zeer goed terecht kunt voor watchwinders met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een model met een luxe en modern karakter, zit je bovendien bij Benson ook goed. De watchwinder waar we je specifiek graag meer over willen vertellen, is de Benson Black Series Leather 8.22.BL

De Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder is gemaakt van hout en bekleed met een luxe padded leder met patroon. Dit geeft de watchwinder een chique en geheel eigen uitstraling. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar met een exterieur van carbon in plaats van leder. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte stof, dit zorgt ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn om beschadigingen te voorkomen. Deze watchwinder is met zijn unieke en stijlvolle uitstraling uitermate geschikt als display voor jouw horlogeverzameling. Dit wordt nog eens benadrukt door de ingebouwde LED verlichting waarmee je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight kunt zetten wanneer je dat wilt. De watchwinder is voorzien van motoren van Japanse komaf. Deze motoren staan zeer goed bekend en bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze ten eerste zeer betrouwbaar en degelijk, waardoor je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Daarnaast zijn ze zuinig wat betreft energieverbruik en doen ze hun werk in stilte. Wanneer je je watchwinder bijvoorbeeld op kantoor of op je slaapkamer wilt plaatsen, is dit dan ook geen enkel probleem. Wanneer je de watchwinder in wilt stellen, gebruik je hiervoor het innovatieve touchscreen display. Dit display zorgt ervoor dat het instellen van de watchwinder een fluitje van een cent is. Je kunt bovendien de instellingen voor ieder horloge individueel wijzigen, waardoor je ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal turns per day bijvoorbeeld. Benson maakt bovendien gebruik van flexibele horlogehouders. In deze houders past vrijwel ieder formaat automatisch horloge. Door de combinatie van deze eigenschappen is de Benson Black Series Leather 8.22.BL watchwinder geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

De Benson Black Series Leather 8.22.BL biedt de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast beschikt deze watchwinder over een overwind protectie, die jouw horloges bescherming biedt tegen overspanning. Doordat de watchwinder bovendien is uitgerust met een powerwinding functie, is het ook mogelijk de horloges in een korte tijd op te winden. De watchwinder is tot slot voorzien van een USB aansluiting. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt. De Benson Black Series Leather 8.22.BL is kort gezegd een mooie, complete watchwinder met een moderne uitstraling. Op technisch gebied biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt om jouw horloges op efficiënte en milde wijze van de benodigde energie te voorzien. Hiermee behoort stilstand van jouw automatische horloges dan ook zeker tot het verleden. Niet alleen hoef je je horloges daardoor niet meer steeds opnieuw in te stellen, je voorkomt daarnaast ook andere mogelijke gevolgen van stilstand, zoals onnauwkeurigheden in de tijdsweergave.

Je kunt voor de gehele collectie Benson watchwinders terecht bij ons in de webshop, zo ook voor de Benson Black Series Leather 8.22.BL. Jouw nieuwe aanwinst wordt door ons wereldwijd verzonden met DPD, PostNL en Fedex. De Benson Black Series Leather 8.22.BL krijg je thuisgestuurd met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en certificaat. In de webshop kun je de duidelijke foto’s en het overzicht met informatie bekijken wat deze watchwinder betreft. Op deze manier heb je een geheel compleet beeld van dit model.

Naast watchwinders van het merk Benson en verschillende andere gerenommeerde merken, verkopen wij ook prachtige luxe horlogeboxen. Voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van horloges bieden wij een zeer diverse collectie. Het is dus zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen!