Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series 2.16.BL watchwinder

Geplaatst op 4 juli 2022 om 14:24 uur

Elk automatische horloge heeft zijn eigen eigenschappen qua opwinding van het uurwerk. Daarom is het zo belangrijk dat je een watchwinder, als accessoire om je automatische horloges op te winden, koopt die elk merk en type horloge kan voorzien van energie.

Benson Black Series 2.16.BL watchwinder

Als liefhebber van automatische horloges is de aanschaf van een watchwinder onvermijdelijk. Verschillende merken hebben hun eigen voordelen. Zoals heeft Bernard Favre een uniek opwindsysteem en plaats je een Swiss Kubik watchwinder zeer gemakkelijk in een kluis. Het Nederlandse merk Benson biedt weer een enorm goede prijs/kwaliteit verhouding.

De kracht van een merk kan bijvoorbeeld zijn dat er niet alleen zeer hoogwaardige kwaliteit geboden wordt, maar dat dit bovendien wordt gecombineerd met aantrekkelijke prijzen. Een andere kenmerkende eigenschap van een merk kan een unieke vormgeving van de watchwinders uit de collectie zijn. Daarnaast biedt het ene merk net wat meer aantrekkelijke functionaliteiten dan de ander. Een goed inlevingsvermogen van de mensen achter een merk in de horlogeliefhebber is eveneens een groot voordeel. Zo weet een merk tenslotte precies dat te bieden dat door de horlogeliefhebber het meest gewaardeerd wordt.

Een merk dat afkomstig is van Nederlandse bodem en een combinatie vormt van de eerder genoemde positieve eigenschappen is het merk Benson. Benson heeft een brede ervaring op het gebied van watchwinders. Hierdoor kunnen zij een goede inschatting maken van wat er bij een goede watchwinder echt niet mag ontbreken. Zo biedt dit merk verschillende extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat de gebruiker een optimaal gebruiksgenot ervaart. Daarnaast kiest het merk voor enkel hoogwaardige materialen, voor een lange levensduur en een chique uitstraling van hun watchwinders. Eveneens een kracht van het merk Benson is de diversiteit die het merk biedt. Zo is het mogelijk een Benson watchwinder aan te schaffen voor bijvoorbeeld 1 of 2 automatische horloges, maar biedt het merk eveneens watchwinders geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Daarnaast biedt het merk watchwinders met zowel Japanse- als Zwitserse motoren. Zo is het mogelijk de keuze te maken voor wat het beste bij je past. Wat betreft budget zijn er tevens verschillende mogelijkheden binnen de collectie van Benson. Het merk is daarmee toegankelijk en interessant voor een breed publiek.

Als we gericht kijken naar een watchwinder geschikt voor het opwinden van 2 horloges uit de collectie van Benson, is de Benson Black Series 2.16.BL watchwinder een uiterst interessant model. Deze biedt namelijk niet alleen de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges, maar daarnaast ook een luxe opbergruimte. Deze kan worden benut voor het opbergen van nog 3 horloges, maar ook voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De opbergruimte kan worden afgesloten met een speciale soft close deksel. De buitenkant van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw. Voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag kan deze watchwinder tegen een stootje. De watchwinder is ook aan de binnenkant op luxe wijze ingericht. Zo is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges zeer goed beschermd zijn tegen beschadigingen. Doordat de watchwinder aan de voorkant afsluitbaar is, zijn je horloges ook afgesloten voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dit model uit de Benson Black Series is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn betaalbaar, maar tegelijkertijd ook betrouwbaar en degelijk. Een ander groot voordeel van deze motoren is dat ze hun werk in stilte uit kunnen voeren. Zo heb je ook tijdens het opwindproces geen last van storende geluiden.

De Benson Black Series 2.16.BL watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast biedt deze natuurlijk een overwind protectie, maar bovendien ook een speed winding functie. Hiermee is het mogelijk je horloges in korte tijd op te winden. Het programmeren van de watchwinder is eenvoudig en snel. Je gebruikt hiervoor het innovatieve touchscreen. Je kunt hiermee de instellingen per rotor snel wijzigen. Denk dan aan de draairichting en het aantal rotaties per dag bijvoorbeeld. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je altijd je horloges goed kunt bezichtigen, zelfs tijdens het opwindproces. Je kiest met de Benson Black Series 2.16.BL voor een watchwinder met een strakke en moderne uitstraling en een luxe interieur. Daarnaast zorgt deze ervoor dat ieder automatisch horloge van de benodigde energie wordt voorzien. Dit ongeacht het merk, type of formaat horloges. De watchwinder is namelijk uitgerust met speciale flexibele horlogehouders, waar vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in past. De Benson Black Series 2.16.BL is ook verkrijgbaar in modellen met een grotere capaciteit en in verschillende ander kleuren.

In onze webshop vind je de gehele collectie van Benson. De Benson Black Series 2.16.BL watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat, zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Tot slot kunnen wij snel leveren doordat wij vrijwel alle Benson watchwinders op voorraad hebben.