Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Geplaatst op 13 juli 2022 om 14:09 uur

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten en met grote verschillen op gebied van kwaliteit en prijs. Voor een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit en een geschikte techniek voor het opwinden van jouw horloges is het belangrijk te kiezen voor een merk dat alles in werking stelt om horlogeaccessoires te ontwikkelen die een veilige en milde opwinding bieden. Daarnaast is duurzaamheid natuurlijk ook erg belangrijk. Een watchwinder die energiezuinig is en lang mee gaat is het meest passend in de tijdsgeest van nu. In Zwitserland vinden we verscheidene merken die modellen produceren die jouw aandacht zeker verdienen.

Aandacht voor detail, superieure afwerking en een passie voor innovatie onderscheiden elk van onze creaties… Dit is het gedachtegoed achter de excellente watchwinders van het Zwitserse merk RDI. RDI doet de welbekende Zwitserse kwaliteit op het gebied van zowel horloges als watchwinders eer aan. Niet voor niets mag dit superieure merk het Swiss made label voeren, waar hoge eisen en voorwaarden aan worden gesteld. De watchwinders van RDI bieden niet alleen technische verfijning en een uitmuntende kwaliteit, maar daarnaast ook een zeer unieke en stijlvolle uitstraling. Het familiebedrijf waar RDI geboren werd, werd opgericht in 2006. In de tijd die volgde waren innovatie en ontwikkeling belangrijke pijlers in de voortgang van RDI. De inspiratie voor de ontwerpen binnen de collectie van RDI, wordt door het merk onder meer gevonden in de natuur. Bij RDI kun je terecht voor luxe en stijlvolle watchwinders met een unieke uitstraling. Daarnaast biedt het merk ook met regelmaat Limited editions die op zichzelf een waar ‘piece of art’ genoemd mogen worden. Invloeden uit de natuur komen bij deze ontwerpen eveneens duidelijk naar voren. Binnen de collectie van RDI vinden we modellen met bijzondere patronen en vloeiende vormen. Daarnaast biedt het merk bovendien watchwinders uitgevoerd in sprekende kleuren, voor wie gaat voor een echte eyecatcher voor zijn horloge of horloges.

We laten je in dit artikel graag kennis maken met een prachtig design van RDI, namelijk de RDI Prestige K10-1 watchwinder. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van edelstaal en wat betreft kleur een combinatie van zwart en de kleur van het staal. De vloeiende patronen komen bij deze watchwinder tot uiting in de fraaie poten van edelstaal. De watchwinder is afsluitbaar met het deurtje van glas aan de voorkant. Dit zorgt ervoor dat je jouw  horloge niet in aanraking laat komen met schadelijke invloeden van buitenaf. Het interieur van de watchwinder is bekleed met een zachte zwarte stof. Hierdoor zijn jouw horloges in dit model ook veilig opgeborgen voor krasjes of eventuele andere beschadigingen. Uiteraard is de RDI Prestige K10-1 voorzien van een Swiss made motor. Deze Zwitserse motoren vallen onder de meest stille ter wereld, waardoor de watchwinder tijdens het opwindproces geen storende geluiden produceert. Hierdoor kun je je RDI horlogeaccessoires gerust op bijvoorbeeld je werkplaats of slaapkamer neerzetten. Daarnaast is de watchwinder door de Zwitserse motor energiezuinig en natuurlijk zeer betrouwbaar. Dit model van RDI is bovendien programmeerbaar. De watchwinder functioneert daarnaast door middel van netstroom en naar wens op een set batterijen. De RDI Prestige K10-1 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Samenvattend kies je met de RDI Prestige K10-1 watchwinder voor een watchwinder met een zeer luxe en moderne uitstraling. Het design is daarnaast absoluut uniek, waardoor je echt iets bijzonders in huis haalt. Niet alleen verzorgt deze watchwinder een zeer efficiënte en milde wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, daarnaast heb je er met dit model direct een veilige opbergplaats voor. Met de RDI Prestige K10-1 zullen bovendien alle ogen gericht zijn op jouw watchwinder én horloge en kun je je horloge te allen tijde goed bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Niet alleen biedt deze watchwinder de juiste opwinding voor ieder type en merk automatisch horloge, daarnaast verzorgt de watchwinder door middel van de rotatie direct ook een juiste olieverdeling in je horloge. Wanneer je het behoud en onderhoud van jouw luxe horloge belangrijk vindt, is deze horlogeaccessoire van RDI dan ook een absolute musthave! Doordat deze watchwinder van RDI compact is vormgegeven en bovendien ook op batterijen kan functioneren, is het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid. Je kiest hiermee voor de best mogelijke beveiliging voor jouw horloge en watchwinder.

Je vindt de RDI Prestige K10-1 nu bij ons in de webshop met een fikse korting. Dit betekent dat je op dit moment de gelegenheid hebt een watchwinder aan te schaffen van wereldklasse tegen een extra scherpe prijs. Een watchwinder van dit kaliber koop je natuurlijk bij voorkeur bij een officieel dealer. Hiermee weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste service en desgewenst advies. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres voor de aanschaf van een RDI watchwinder. Wij zijn al diverse jaren officieel dealer van dit exclusieve merk en kunnen je dan ook bijstaan met raad en daad!