Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double 2.WAS watchwinder

Geplaatst op 18 juli 2024 om 20:04 uur

Een van de meest bijzondere merken, op het gebied van de horlogeaccessoire watchwinder, die wij in onze webshop te bieden hebben is het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, dat zich op verschillende vlakken weet te onderscheiden van andere merken.

Allereerst is het merk bekend binnen de horlogerie vanwege de goede prijs-/kwaliteitsratio van de producten uit de collectie. Benson biedt niet alleen een hoge kwaliteit, maar daarnaast ook een hoog gebruikerscomfort, tegen aantrekkelijke prijzen. Hiermee is het merk Benson toegankelijk voor een breed publiek. Daarnaast biedt de collectie van Benson watchwinders voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, voor de echte verzamelaar, maar ook voor van alles daartussenin. Zo vind je binnen de Benson Black Series bijvoorbeeld een professionele watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 horloges tegelijk.

Naast een stukje diversiteit op het gebied van capaciteit, kun je binnen de collectie van Benson ook terecht voor watchwinders met een diversiteit op het gebied van uitstraling en karakter. Zo zijn er modellen van Benson met een natuurlijke uitstraling, maar ook watchwinders met een strakke en moderne uitstraling en watchwinders uitgevoerd in sprekende kleuren. Ook wanneer we kijken naar het soort motoren, is er voor iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges wel een passende watchwinder te vinden. Benson biedt namelijk watchwinders voorzien van de welbekende high-end Swiss made motoren, maar ook watchwinders die voorzien zijn van hoogwaardige Japanse motoren. Beide soorten motoren beschikken over verschillende positieve eigenschappen. Zo zijn beide soorten motoren betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik. Dit zorgt ervoor dat je met welke Benson watchwinder je ook kiest, altijd kunt rekenen op een hoog gebruikerscomfort. Je plaatst jouw Benson watchwinder bovendien waar je maar wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan de slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld aan het kantoor.

We hebben speciaal voor dit artikel een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. We hebben het dan over de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder. Dit is een model watchwinder dat geschikt is voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Hiermee is deze watchwinder een uitstekende keuze voor de liefhebber met 2 of 3 automatische horloges in het bezit. De Benson Compact Double 2.WAS watchwinder is een mooi voorbeeld van een model van Benson met een natuurlijke uitstraling. Het fraaie, houten exterieur van de watchwinder geeft dit model een rustig, maar zeer stijlvol en elegant karakter. De binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, wat een mooi contrast biedt met het houten exterieur. Deze watchwinder is dan ook een ware blikvanger te noemen in ieder interieur, zonder daarbij opdringerig te zijn. De Benson Compact Double 2.WAS watchwinder is voorzien van Japanse motoren, die zorgen voor een solide en krachtige basis. De speciale flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de watchwinder geplaatst kan worden. Verder biedt dit model een handig touchscreen, waarmee je de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt instellen. Het is uiteraard mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat elk automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt.

Benson Compact Double 2.WAS watchwinder

De Benson Compact Double 2.WAS watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze protectie biedt bescherming tegen overspanning van jouw automatische horloges. Daarnaast biedt de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder een handige powerwinding functie, die het mogelijk maakt om jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie te kunnen voorzien. Als kers op de taart beschik je met deze watchwinder van Benson over een fraaie ingebouwde LED verlichting. Wanneer je wilt, kun je deze verlichting inschakelen en op deze manier jouw automatische horloges in de spotlight plaatsen. De energievoorziening van de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter, welke wordt meegeleverd. Met de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder biedt Benson kort samengevat een zeer complete en gebruiksvriendelijke watchwinder, die ieder merk of type automatisch horloge probleemloos van energie voorziet. Met deze watchwinder kies je dan ook voor een hoogwaardige en veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloges, zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten.

Wanneer je wilt, bestel je de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Omdat wij het belangrijk vinden dat wij jou snel van dienst kunnen zijn met je bestelling, hebben wij vrijwel de gehele collectie van Benson gewoon op voorraad! Je kunt dan ook snel van je aankoop gaan genieten na bestelling. De Benson Compact Double 2.WAS watchwinder wordt wereldwijd door ons geleverd met 2 jaar garantie, adapter en uiteraard een duidelijke handleiding. Bij vragen of een gewenst advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je met onze brede kennis en ervaring op dit gebied graag verder. Bekijk daarom nu de uitgebreide collectie Benson watchwinders bij ons in de webshop en overtuig jezelf!