Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 2 juli 2024 om 18:58 uur

Als eigenaar van meerdere automatische horloges is de aanschaf van een goede watchwinder een absolute must. Een watchwinder van kwaliteit zorgt er immers voor dat jouw automatische horloges ook van energie kunnen worden voorzien wanneer je ze niet draagt. Daarnaast kies je met een hoogwaardige watchwinder direct ook voor een veilige opbergplaats voor jouw verzameling.

Wanneer je een goede watchwinder wilt gaan aanschaffen die de capaciteit heeft voor het opwinden van meerdere automatische horloges tegelijk, is het belangrijk te kiezen voor een merk dat hoge kwaliteit levert. Wij vertellen je in dit kader graag meer over een merk van Nederlandse bodem, dat watchwinders van topkwaliteit ontwikkelt tegen een aantrekkelijke prijs. Dit merk staat dan ook onder meer bekend door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden.

Benson Swiss Series Four watchwinder

We hebben het dan over het vooruitstrevende merk Benson. Benson heeft vandaag de dag een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders te bieden. Binnen deze collectie is er ruimte voor modellen met een diverse capaciteit. Bovendien kun je bij het merk Benson terecht voor verschillende designs, voorzien van hoogwaardige Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren.

In dit artikel richten we onze pijlen op een serie watchwinders uit de collectie van Benson, die allen voorzien zijn van topkwaliteit Zwitserse motoren. De watchwinders afkomstig uit deze serie zijn bovendien in zijn geheel in Nederland geassembleerd. Hierbij wordt er gedurende dit proces veel waarde gehecht aan het waarborgen van zowel de kwaliteit als de afwerking van deze watchwinders. We hebben het in dit geval over de Benson Swiss Series Four watchwinders. Deze watchwinders bieden de ruimte voor het opwinden van maar liefst vier automatische horloges tegelijkertijd. Dezelfde watchwinders zijn echter ook verkrijgbaar met een capaciteit voor het opwinden van 1, 2 of 3 automatische horloges.

Binnen de Benson Swiss Series Four collectie is er de keuze uit watchwinders gemaakt van en afgewerkt met verschillende materialen en uit watchwinders uitgevoerd in verschillende kleuren. In dit artikel beschrijven we graag een tweetal watchwinders uit deze serie van Benson, waarmee we duidelijk de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien.

De eerste watchwinder waarover we je graag meer vertellen is de Benson Swiss Series Four 4.20 Black die gemaakt is van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Niet alleen het exterieur van deze watchwinder is zwart van kleur, ook de binnenkant is bekleed met een zachte zwarte stof. Dit geeft de watchwinder samen met de strakke vormgeving een moderne uitstraling. De Benson Swiss Series Four 4.20 Black watchwinder is afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Hiermee weet je zeker dat je je automatische horloges altijd veilig kunt opbergen in de watchwinder. Door de speciale flexibele horlogehouders, plaats je vrijwel ieder model automatisch horloge zonder problemen in deze watchwinder. Natuurlijk is ook dit model uitgerust met Swiss made motoren, die moeiteloos ieder merk en type automatisch horloge van energie kunnen voorzien. Dit doen zij bovendien in stilte, waardoor je deze watchwinder prima in ruimtes kunt plaatsen waar stilte gewenst is, zoals bijvoorbeeld de studeerkamer, slaapkamer of het kantoor. De Benson Swiss Series Four 4.20 Black watchwinder is daarnaast voorzien van een innovatief veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor automatisch ontkoppelt wanneer een horloge wordt geplaatst of verwijderd.  Voor ieder horloge is het mogelijk de instellingen afzonderlijk de wijzigen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit gaat bovendien zeer gemakkelijk en snel met behulp van het handige LCD scherm. Wanneer je wilt, kun je ook de speciale ingebouwde LED verlichting inschakelen. Hiermee zet je jouw verzameling letterlijk in de spotlight. Deze watchwinder functioneert met behulp van een adapter. Je beschikt met dit model tot slot over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Een tweede model watchwinder uit de Benson Swiss Series Four, heeft een geheel andere uitstraling. Dit betreft een Limited Edition die is gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd. We hebben het dan over de Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather. Deze watchwinder is aan de buitenkant bekleed met leder in de kleur donkergroen, dat bovendien is afgewerkt met een fraai reliëf. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, dit biedt een mooi contrast met het groene exterieur. Ook deze watchwinder heeft verder een zeer fraaie en stijlvolle uitstraling en is afsluitbaar met een glazen deurtje. Dit model is eveneens geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. De instellingen van de watchwinder zijn gemakkelijk te wijzigen met behulp van het handige LCD scherm. Zo bepaal je voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal turns per day. Ook dit model is uitgerust met een fraaie LED verlichting, voor een extra mooi zicht op je horlogeverzameling. Daarnaast is de watchwinder net als het voorgaande model voorzien van Swiss made motoren en het speciale veiligheidssysteem hiervoor. Tot slot beschik je met de Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook dit model functioneert met behulp van een adapter.

De bovengenoemde modellen en verschillende andere designs uit deze serie van Benson zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij leveren de Benson Swiss Series Four watchwinders met maar liefst 3 jaar garantie, een certificaat en een duidelijke handleiding. Bekijk nu de verschillende aansprekende modellen binnen de collectie van Benson en maak je keuze!