Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Geplaatst op 8 juli 2024 om 13:35 uur

Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt dan is er één accessoire die hierbij absoluut niet mag ontbreken. We hebben het hier dan over een goede watchwinder. Een automatisch horloge wordt namelijk alleen automatisch opgewonden als het om de pols zit. Wanneer dit niet het geval is, loop je het risico op stilstand van het horloge. Als verzamelaar kun je natuurlijk niet al je horloges altijd dragen, waarmee je voor de opwinding van je automatische horloges afhankelijk bent van een watchwinder. Hiermee ben je er altijd zeker van dat jouw automatische horloges klaar zijn voor gebruik. De watchwinder zorgt bovendien voor een goede olieverdeling in het horloge en door stilstand van je horloge te voorkomen, kun je ook onnauwkeurigheden in de tijdsweergave voorkomen.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder

Bij het maken van de keuze voor de juiste watchwinder, is het uiteraard belangrijk dat dit een watchwinder betreft van goede kwaliteit, die niet alleen een efficiënte, maar ook veilige wijze van opwinding biedt. Het moet daarnaast een watchwinder zijn die geschikt is voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge, zodat je ieder horloge uit je verzameling exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Wanneer je de rotoren van een watchwinder afzonderlijk kunt instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag, krijgt ieder individueel horloge precies dat wat het nodig heeft. Goede watchwinders zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In dit artikel lichten we graag een watchwinder uit speciaal geschikt voor de verzamelaar, van het innovatieve watchwindermerk Paul Design.

Paul Design is een merk dat werkt met hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren als basis van de watchwinders. Deze motoren zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden zodoende een betrouwbare en veilige wijze van opwinding van jouw automatische horloges. Bovendien zijn deze motoren krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge, waarmee ze geschikt zijn voor ieder merk en type automatisch horloge. Daarnaast verzorgen de Mabuchi motoren de opwinding van jouw horloges in stilte, waarmee je met een watchwinder van Paul Design niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een ander positief punt aan de watchwinders van Paul Design, is dat deze zijn voorzien van flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge moeiteloos in de houders geplaatst kan worden. Een andere kenmerkende eigenschap van de watchwinders van Paul Design is dat deze een zeer hoog gebruikerscomfort bieden. Zo zijn er watchwinders van het merk die zijn voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting, een extra opbergruimte en/of een high-end vingerprint slot.

Een fraaie en stijlvolle watchwinder uit de collectie van Paul Design, die bovendien speciaal geschikt is voor de verzamelaar, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black. Deze watchwinder is een zeer mooi voorbeeld van een watchwinder van dit merk, met een hoog gebruikerscomfort. Zo biedt deze watchwinder niet alleen de ruimte voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijk, maar voorziet deze daarnaast ook in een extra opbergruimte voor nog eens zes andere horloges of eventuele andere sieraden of manchetknopen. Deze watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft de binnen- als de buitenkant zwart van kleur. De watchwinder van Paul Design is voorzien van flexibele horlogehouders en bovendien afsluitbaar met het fraaie glazen deurtje. Hierdoor berg je jouw automatische horloges met een extra veilig gevoel op in deze watchwinder. De basis van de Paul Design Gentlemen 4+6 Black wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren, waarmee je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van jouw automatische horloges. Met het handige bedieningspaneel wijzig je gemakkelijk de instellingen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is uiteraard mogelijk om dit voor ieder horloge apart te bepalen, zodat elk horloge op passende wijze van opwinding kan worden voorzien.  De Paul Design Gentlemen 4+6 Black biedt bovendien een stijlvolle ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je op ieder moment van de dag een mooi zicht op jouw horlogeverzameling. De watchwinder biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en uiteraard een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloges tegen overspanning. Deze watchwinder functioneert middels netstroom met behulp van een adapter.

Geïnteresseerd geraakt in de high-end watchwinders van Paul Design? Wij leveren jouw Paul Design watchwinder als officieel dealer van dit merk tegen de scherpste prijzen en met de beste service. Je ontvangt de Paul Design Gentlemen 4+6 Black of de andere watchwinders van dit bijzondere merk met twee jaar garantie en duidelijke handleiding. Je kunt er dus direct mee aan de slag na ontvangst.

Bekijk de Paul Design Gentlemen 4+6 Black watchwinder en de andere fraaie modellen van Paul Design nu bij ons in de webshop. Je vindt hier duidelijke foto’s en alle specificaties overzichtelijk bij elkaar. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en kies voor jouw favoriete Paul Design watchwinder!