Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson watchwinders voor 12 automatische horloges

Geplaatst op 20 juni 2024 om 11:51 uur

De uitvinding van de watchwinder heeft het leven van de echte liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges  zeker makkelijker gemaakt. Geen zorgen meer om stilstand van je automatische horloges, of irritatie omdat deze steeds opnieuw ingesteld moeten worden.

Sinds de eerste watchwinder een feit was, zijn deze steeds verder doorontwikkeld. Zowel op technisch gebied als op het gebied van uitstraling is er door verschillende watchwindermerken steeds gezocht naar vernieuwing en verbetering. Het resultaat hiervan is dat er vandaag de dag veel keuzemogelijkheden zijn.

Een goede watchwinder verzorgt de opwinding van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Je hebt bij de keuze uit verschillende hoogwaardige watchwinders de mogelijkheid om te kiezen uit watchwinders met verschillende soorten motoren, zoals hoogwaardige Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren. Daarnaast speelt ook het design van een watchwinder uiteraard een bepalende rol. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder met een stijlvolle en luxe uitstraling, zijn er mogelijkheden genoeg. Wanneer je daarnaast niet de hoofdprijs wilt hoeven betalen, is een watchwindermerk die een goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden een aanrader. Een Nederlands watchwindermerk dat onder meer hierom bekend staat, is het merk Benson.

Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder

Een mooi voorbeeld van een watchwinder van Benson van topkwaliteit, die bovendien een zeer fraaie uitstraling heeft, is de Benson Black Series Pro 12.19.B watchwinder. Deze watchwinder heeft de ruime capaciteit voor het opwinden van maar liefst twaalf automatische horloges. Daarnaast biedt dit model echter ook nog een extra opbergruimte voor nog eens tien andere horloges (bijvoorbeeld mechanische- of quartz horloges), in de vorm van een lade. Uiteraard is het ook mogelijk deze ruimte te benutten voor eventuele andere sieraden. De watchwinder is gemaakt van hout en perfect afgewerkt  door maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag aan te brengen. Zowel de binnen- als de buitenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. Het interieur van de watchwinder is bekleed met een speciaal soft velvet, ter bescherming van jouw horloges. De watchwinder is verder afsluitbaar met een glazen deur aan de voorkant. Het slot met sleutel zorgt voor een optimaal veilig gevoel.

Dit model van Benson is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Hiermee weet je zeker dat je altijd op deze watchwinder kunt rekenen. Bovendien doen deze motoren hun werk in stilte, waardoor je de watchwinder ook op plaatsen kunt zetten waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de slaap- of studeerkamer. De Benson Black Series Pro 12.19.B is verder voorzien van een innovatief touchscreen, waarmee je in een handomdraai de instellingen per horloge kunt wijzigen. Hierdoor voorzie je ieder automatisch horloge van de meest ideale wijze van opwinding. De ingebouwde LED verlichting van de watchwinder zorgt voor een perfect zicht op je horloges gedurende de gehele dag. Naast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting, beschik je met deze watchwinder van Benson ook over een handige powerwinding functie. Deze maakt het mogelijk je horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt middels netstroom.

De tweede Benson watchwinder die we graag even bij je onder de aandacht brengen, is de Benson Black Series Pro 12.19.CF watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van twaalf automatische horloges en biedt daarnaast ook de extra opbergruimte voor nog 10 horloges. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in een carbon fibre look. Ook dit model is voorzien van de twaalf verflagen en beschermende laklaag en is aan de binnenkant ingelegd met het speciale soft velvet. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur en bovendien voorzien van een slot met sleutel.

De Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust zorgen ervoor dat ieder type en merk automatisch horloge probleemloos van energie worden voorzien. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge kunnen worden ingesteld met behulp van het handige touchscreen. De ingebouwde LED verlichting maken van deze watchwinder een professionele display voor jouw automatische horlogeverzameling. Verder beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een USB aansluiting, overwind protectie en powerwinding functie. Met de meegeleverde adapter voorzie je je watchwinder van de benodigde energie.

De twee genoemde watchwinders van Benson zijn bij ons te bestellen in de webshop. Daarnaast bieden wij bovendien het gehele overige assortiment van dit aansprekende Nederlandse merk. De genoemde Benson Black Series modellen worden geleverd met twee jaar garantie en een certificaat. Wij kunnen je bovendien indien gewenst voorzien van een passend advies of een antwoord op je vragen.

Je kan in onze webshop met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Je plaatst jouw bestelling bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. Kies nu ook voor professionele opwinding en presentatie van jouw verzameling automatische horloges, kies voor Benson! Je hoeft daarmee niet bang meer te zijn voor stilstand van je horloges of beschadiging ervan.