Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor Breitling horloges

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:57 uur

Heb jij een Breitling horloge en wil je jouw horloge op de best mogelijke wijze opwinden? Lees dan vooral even verder want in dit artikel bespreken we de beste watchwinders voor Breitling horloges. Je weet dan precies waarop je moet letten als je een nieuwe watchwinder wilt aankopen voor jouw favoriete Breitling horloge.

Bernard Favre Planet watchwinder

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er op het gebied van capaciteit bijvoorbeeld veel mogelijk. Er zijn namelijk niet alleen watchwinders verkrijgbaar voor het opwinden van een enkel automatisch horloge of voor een paar automatische horloges, maar ook watchwinders met een veel grotere capaciteit. Voor de echte verzamelaar van automatische horloges is dit natuurlijk ideaal. Daarnaast is er ook op het gebied van uitstraling veel mogelijk.

Watchwinders zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en gemaakt van diverse materialen. Ook het soort motoren is wisselend. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit watchwinders voorzien van de welbekende Swiss made motoren en aan de andere kant ook watchwinders die zijn uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren.

Wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt van een geliefd luxe horlogemerk zoals het merk Breitling, wil je uiteraard bij de aanschaf van een watchwinder ook kiezen voor kwaliteit.  Wanneer je daarnaast ook waarde hecht aan een fraaie uitstraling van de watchwinder voor jouw Breitling horloge, is het zeker de moeite waard even verder te lezen. Je vindt in dit artikel namelijk een selectie van twee high-end watchwinders die jouw automatische horloge in stijl van de benodigde energie kunnen voorzien.

De eerste watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is er één van het wereldwijd bekende watchwindermerk Swiss Kubik. Swiss Kubik is al jarenlang een begrip te noemen binnen de horlogerie. De watchwinders van dit Zwitserse merk voorzien ieder merk en type automatisch horloge, waaronder ook jouw horloge van Breitling, moeiteloos en veilig van de benodigde energie.

De Swiss Kubik Aluminium Black is een mooi voorbeeld van een hoogwaardige en stijlvolle watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is kubusvormig en zeer compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. Bovendien kan deze watchwinder tot maar liefst 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je de watchwinder eveneens eenvoudig meeneemt op reis of naar kantoor. Ook het bewaren in een kluis is door deze unieke eigenschappen een prima mogelijkheid. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is voorzien van een high end Swiss made motor, die van uiterst hoge kwaliteit is. Deze motor is krachtig genoeg om het zwaarste automatische horloge van energie te kunnen voorzien. Daarnaast is deze motor zeer stil in gebruik, waardoor je de Swiss Kubik Aluminium Black prima kunt plaatsen in ruimtes waar stilte gewenst is, zoals de werkkamer of de slaapkamer bijvoorbeeld. De watchwinder is tot slot gemakkelijk instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. Kort samengevat is de Swiss Kubik Aluminium Black het perfecte accessoire om jouw automatische horloge van bijvoorbeeld het merk Breitling op veilige wijze van energie te kunnen voorzien.

Een tweede watchwinder die op dit gebied een absolute parel te noemen is, is de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Deze watchwinder is alleen al wat betreft het design een waar kunstwerkje te noemen. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal. Bernard Favre heeft in dit model de zilverkleurige ringen van de watchwinder gecombineerd met een fraaie zwarte voet. Het horloge wordt geplaatst in de houder en draait vervolgens om zijn eigen as. Dit is ook waar de naam ‘Planet watchwinder’ naar terug te voeren is. Het opwindproces is met deze uiterst fraaie watchwinder van Bernard Favre zeer fascinerend om te zien, zeker voor de echte liefhebber.

Met de Bernard Favre Planet Silver watchwinder geef je jouw horloge dan ook een waar podium. De watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Swiss made motor, die ervoor zorgt dat jouw automatische Breitling horloge, of een automatisch horloge van ieder ander merk, op veilige en efficiënte wijze van energie wordt voorzien. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk meeneemt. Bovendien kun je hem daardoor ook in een kluis bewaren indien je dit wenst. De handige LED indicator geeft de status van de Bernard Favre Planet Silver watchwinder weer, waardoor je altijd weet hoe het ervoor staat. Met de USB aansluiting kun je de watchwinder opladen met behulp van netstroom, PC of Smartphone. Het aantal toeren is tot slot instelbaar en de watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder is met al zijn Zwitserse kwaliteiten in combinatie met zijn unieke uitstraling een uitstekende keuze voor iedere eigenaar van automatische horloges, die ook op het gebied van uitstraling van de watchwinder hoge eisen stelt.  

Beide genoemde modellen watchwinders zijn uiteraard verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij voorzien je indien gewenst graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. Wij hebben op dit gebied een jarenlange ervaring en zullen je dan ook zeker van dienst kunnen zijn.

Bekijk de watchwinders daarom nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet! Van de Swiss Kubik watchwinders vind je hier duidelijke foto’s en van de Bernard Favre watchwinder zelfs een filmpje, zo kun je deze echt aan het werk zien en krijg je een duidelijk beeld van deze watchwinder.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik en Bernard Favre. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar. Heb je een vraag over één van deze merken of een specifiek model? Neem gerust contact met ons op, met meer dan 18 jaar ervaring bieden wij je graag onze hulp en goed advies.