Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:40 uur

De watchwinder als horlogeaccessoire is al enige decennia oud. Toch is niet bekend wie de uitvinder van deze handige horlogeaccessoire is. Sinds die tijd zijn er verschillende aansprekende merken gestart met het produceren van watchwinders. Bekende merken zoals Swiss Kubik, Benson, Paul Design en Bernard Favre zijn natuurlijk goede voorbeelden.

Na de ontwikkeling van het meest ultieme accessoire voor de liefhebber van automatische horloges, namelijk de watchwinder, zijn er steeds meer mooie en bijzondere merken bijgekomen. Daaronder zijn ook merken te vinden die de watchwinder naar een  hoger niveau hebben weten te tillen. Een mooi voorbeeld van een merk dat absoluut onder deze noemer valt, is het merk Orbita.

Met de ambitie om de meest milde wijze van opwinding te ontwikkelen, begon men bij Orbita met het vergaren van zoveel mogelijk kennis en ervaring op dit gebied. De bedrijfsfilosofie van het merk is altijd geweest: producten creëren van blijvende waarde en met de grootst mogelijke aandacht voor detail en bovendien producten die mensen graag gebruiken. Orbita mag zich door deze bedrijfsfilosofie in de basis en de drang naar innovatie, vandaag de dag één van de meest toonaangevende watchwindermerken ter wereld noemen. Het merk heeft meerdere patenten op haar naam staan. Hieronder valt ook het zogenaamde ‘Rotorwind System’, dat Orbita zelf ontwikkelde. Met dit systeem wordt de opwinding van ieder automatisch horloge verzorgt door het zachtjes ‘schudden’ van het horloge. Daarnaast biedt Orbita ook het meer geijkte systeem aan, genaamd het ‘Programmable System’. Hiermee worden de horloges opgewonden door middel van rotatie. Door beide systemen aan te bieden, weet Orbita een breed publiek aan te spreken. Bovendien biedt dit exclusieve merk zowel watchwinders voor een enkel automatisch horloge, als voor een gehele verzameling. Dit betekent dat zowel de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als de echte verzamelaar heel goed terecht kan bij Orbita.

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Orbita, die geschikt is voor het opwinden van 1 horloge tegelijk. Dit maakt deze watchwinder uiterst geschikt wanneer je als liefhebber in het bezit bent van 1 of 2 automatische horloges. We hebben het dan over de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en heeft een eenvoudig design. Dit maakt dat je een watchwinder van topkwaliteit van Orbita kunt aanschaffen, tegen een zeer scherpe prijs. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw, maar hetzelfde model is ook verkrijgbaar in kleuren als groen, rood en bijvoorbeeld zwart. Doordat deze watchwinder zeer handzaam is en bovendien werkzaam op batterijen, neem je dit model gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Het is bovendien ook mogelijk om je watchwinder in een kluis te plaatsen en zo te kiezen voor optimale veiligheid voor zowel de watchwinder als je geliefde horloge.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Met deze motor als basis, weet je daarom zeker dat je jouw horloge het beste van het beste biedt op het gebied van opwinding. Zwitserse motoren zijn energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je je watchwinder met een gerust gevoel op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. Je hoeft tenslotte niet bang te zijn voor storende geluiden. Je kunt met deze watchwinder ieder merk en type automatisch horloge probleemloos opwinden. Dit model biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 biedt Orbita een zeer doeltreffende en hoogwaardige watchwinder, tegen een scherpe prijs. Zo kies je voor het neusje van de zalm, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.

Orbita maakt voor hun watchwinders gebruik van luxe horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Hierop kunnen de horloges worden vastgemaakt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je horloges zullen beschadigen. De horlogekussentjes zijn geschikt voor de meeste horlogematen. Je kunt bij Orbita echter zelf extra kleine horlogekussentjes bijbestellen, wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt. Hierop is het logo van Orbita te zien, wat het luxe gevoel van de watchwinders van het merk benadrukt.

Een watchwinder van het kaliber als dat van Orbita, bestel je natuurlijk bij voorkeur bij een officieel dealer. Deze kent het merk en kan je derhalve de gewenste informatie of een passend advies bieden. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden jou daarom de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Je bestelt jouw nieuwe watchwinder daarom bij ons altijd met een goed gevoel.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en uiteraard een duidelijke handleiding. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat. Bij ons in de webshop vind je van onze uitgebreide collectie Orbita watchwinders duidelijke foto’s en schema’s met de benodigde informatie. Zo kun je je keuze baseren op een compleet beeld van je favoriete watchwinder. Of je nu een liefhebber bent met één automatisch horloge of een fervent verzamelaar, wij bieden de perfecte Orbita watchwinder voor jou bij ons in de webshop!