Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Welke watchwinder is het beste voor een Omega horloge?

Geplaatst op 23 november 2023 om 14:49 uur

Op gebied van horloges is niet alleen de keuze enorm wat betreft luxe horloges, maar ook wanneer we kijken naar de watchwinder die onlosmakelijk verbonden is met het automatische horloge is er veel mogelijk. Een automatisch horloge heeft beweging nodig om te kunnen functioneren. Waar dat vanzelf gaat wanneer het horloge gedragen wordt door de natuurlijke beweging van de pols, heeft het horloge hier hulp bij nodig wanneer het niet gedragen wordt. Dit is waar een goede watchwinder voor dient. Deze simuleert de beweging die de pols normaliter maakt waardoor het horloge niet stil komt te staan. Daarnaast biedt een goede watchwinder een veilige opbergplaats voor jouw automatische horloge of horloges en dient het soms zelfs als display. Maar wanneer je een goede watchwinder wilt aanschaffen voor een uiterst luxe horloge als dat van het merk Omega, wat is dan een goede keuze? Je wilt tenslotte het beste voor jouw luxe Omega horloges. Er zijn meerdere watchwinders die perfect geschikt zijn voor jouw Omega horloges. Wij bieden je graag een paar voorbeelden van watchwinders die jou op dat gebied het beste van het beste bieden.

Een eerste watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is van het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik staat wereldwijd bekend als gerenommeerd merk en biedt op dit gebied dan ook het neusje van de zalm. Binnen de collectie van Swiss Kubik is er de keuze tussen meer luxe modellen en instapmodellen die wel een perfecte opwinding bieden, maar tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Een voorbeeld van zo’n instapmodel van Swiss Kubik is de Swiss Kubik Startbox Gray. Deze watchwinder is klein van stuk en gemaakt van polyamide. Door de compacte vormgeving past deze watchwinder vrijwel overal. Bovendien is deze werkzaam op batterijen, waardoor je de watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt bewaren. Dit specifieke instapmodel is grijs van kleur, maar Swiss Kubik biedt hetzelfde model ook in verschillende andere kleuren, zoals rood, oranje en blauw. De Swiss Kubik Startbox Gray is uitgerust met een Swiss made motor. Deze motoren hebben verschillende eigenschappen waardoor ze een hoog gebruikerscomfort bieden. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Met deze watchwinder van Swiss Kubik voorzie je jouw Omega horloge op efficiënte en veilige wijze van energie. De Swiss Kubik Startbox Gray is verkrijgbaar in onze webshop en wordt geleverd met de brede garantietermijn van maar liefst 3 jaar.

Een tweede watchwinder die zeer geschikt is voor de opwinding van jouw Omega horloges, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black. Deze watchwinder is speciaal geschikt voor de liefhebber met meerdere luxe horloges. Zo biedt dit model van Paul Design de ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges. Daarnaast voorziet deze watchwinder echter ook in een extra opbergruimte voor nog eens 6 horloges. De watchwinder is gemaakt van hout en geheel zwart van kleur. Aan de binnenkant is dit model voorzien van een zachte stof, ter bescherming van je horloges. De watchwinder is verder afsluitbaar. Aan de voorkant sluit deze met het glazen deurtje en aan de bovenkant met een luxe deksel. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black is voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, die ieder type en merk automatisch horloge van energie kunnen voorzien. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunnen worden ingesteld met behulp van het handige touchscreen. Het is bovendien mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat ieder individueel horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een extra mooi zicht op jouw horloges. Dit maakt deze watchwinder bovendien perfect geschikt als display voor jouw verzameling. Verder biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt. De overwind protectie zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. Deze watchwinder kun je eveneens bij ons in de webshop bestellen en wordt geleverd met 2 jaar garantie en een handige afstandsbediening!

Het derde en laatste model watchwinder dat we zeker aanraden voor jouw Omega horloge(s), is van het merk Benson. De Benson Black Series 4.16.CF behoort tot de meest luxe lijn van dit merk en biedt dan ook een hoge mate van gebruikscomfort. Dit model is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. De watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is dit model voorzien van een speciaal soft velvet, dat jouw horloges beschermt tegen krasjes of andere beschadigingen. Doordat de watchwinder afsluitbaar is, hou je bovendien schadelijke invloeden van buitenaf bij je horloges vandaan. Aan de voorkant is de watchwinder afsluitbaar met het glazen deurtje. Aan de bovenkant is de watchwinder voorzien van een luxe soft-close deksel. Daaronder bevindt zich een mooie extra, namelijk een handige opbergruimte voor maar liefst drie andere horloges. Natuurlijk kun je deze opbergruimte ook benutten voor eventuele andere sieraden. Deze watchwinder is voorzien van Japanse kwaliteitsmotoren. Hiermee voorzie je jouw Omega horloge(s) moeiteloos van de benodigde energie. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag is instelbaar, per rotor afzonderlijk. Dit is gemakkelijk te doen met het handige en moderne touchscreen. De ingebouwde LED verlichting is een mooie extra. Hiermee zet je jouw horloges echt in het zonnetje. Met de speciale speedwinding functie kun je je horloges desgewenst in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot biedt deze watchwinder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en certificaat.

Of je nu een liefhebber bent met een enkel Omega horloge in bezit, of een echte verzamelaar, met de bovengenoemde opties vind je bij ons in de webshop altijd de perfecte watchwinder voor jouw Omega horloges. wij hebben bovendien veel ervaring en kennis op dit gebied paraat, waardoor we je bij een gewenst advies of bij vragen altijd van dienst kunnen zijn.

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor een Omega horloge? Bekijk onze website en contacteer ons gerust met jouw vraag. We helpen je graag verder!