Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Welke watchwinder is het beste voor mijn Tag Heuer horloge?

Geplaatst op 19 september 2023 om 19:40 uur

Er zijn watchwinders verkrijgbaar voor vele mooie horlogemerken, die niet alleen kwaliteit bieden, maar ook designs waar met hart en ziel en oog voor detail aan is gewerkt. Voor een luxe horloge wil je tenslotte niet alleen uit technisch oogpunt, maar ook in esthetisch opzicht het neusje van de zalm op dit gebied.

Mooie horloges van merken als Rolex, Breitling of Tag Heuer verdienen een watchwinder die ze niet alleen de beste wijze van opwinding biedt, maar ze ook extra mooi doet uitkomen. Wil jij weten welke watchwinder het beste is voor jouw luxe horloge van bijvoorbeeld het exclusieve merk Tag Heuer? Dan is dit het artikel voor jou!

Afhankelijk van hoeveel horloges je wilt kunnen opwinden, bieden we jou hiervoor verschillende mooie opties in onze webshop. Wij hebben een ruim assortiment watchwinders in onze collectie van hoge kwaliteit. We hebben er hiervan drie voor je geselecteerd, waarmee je jouw Tag Heuer horloge of je verzameling horloges zonder problemen van energie kunt voorzien.

De eerste watchwinder die hiervoor uitermate geschikt is, is een watchwinder van het merk Bernard Favre. Bernard Favre biedt fantastische en unieke designs, die op zichzelf al een lust voor het oog zijn. Zo is de Bernard Favre Planet Black watchwinder een zeer luxe model. Deze watchwinder is voorzien van een Swiss made motor, die ieder type of merk automatisch horloge op de juiste wijze van energie kan voorzien. De watchwinder is gemaakt van edelstaal PVD en in zijn geheel uitgevoerd in mat zwart. Wanneer je jouw Tag Heuer horloge in de watchwinder plaatst, draait deze tijdens het opwindproces om zijn eigen as. Dit is een uitermate fascinerend gezicht. De luxe glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden maakt het helemaal af. Het biedt daarnaast bovendien ook bescherming tegen bijvoorbeeld vocht en stof. Wanneer je je watchwinder en je Tag Heuer horloge graag wilt kunnen meenemen op reis, of in een kluis wilt plaatsen, is de Bernard Favre Planet Black watchwinder ook perfect geschikt. De watchwinder is namelijk voorzien van een ingebouwde accu, die tot wel 100 dagen kan functioneren. Opladen van de watchwinder kan middels netstroom, PC of smartphone, met behulp van de handige USB aansluiting. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer. Deze watchwinder van Bernard Favre biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Wanneer je een echte eyecatcher zoekt voor het opwinden van jouw Tag Heuer horloge, is deze watchwinder van Bernard Favre absoluut een uitstekende keuze. De watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe lederen etui.

De tweede watchwinder die we je zeker aanraden voor je Tag Heuer horloge, is van het merk Benson. Het gaat dan specifiek om de Benson Swiss Series Double 2.20 Green Leather. Het betreft een special edition, waardoor deze watchwinder extra bijzonder is. De watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Met het groene lederen exterieur is deze watchwinder een plaatje om te zien. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte zwarte stof. Dit benadrukt het luxe karakter van de watchwinder en biedt bovendien bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat horloge feilloos in de houders past. De Benson Swiss Series Double 2.20 Green Leather is voorzien van Swiss made motoren. Met deze motoren weet je zeker dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Bovendien doen ze hun werk in stilte, waardoor je deze watchwinder ook prima op plaatsen kunt neerzetten waar stilte gewenst is, zoals op de slaapkamer of op kantoor. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge geplaatst of verwijderd wordt. Met het moderne LCD scherm stel je per rotor afzonderlijk gemakkelijk en eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in. De ingebouwde LED verlichting zet jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight. Tot slot biedt de Benson Swiss Series Double 2.20 Green Leather de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met deze watchwinder van Benson kies je voor een model dat zeer gebruiksvriendelijk is en eigenlijk  alles biedt dat de liefhebber van mooie automatische horloges maar te wensen heeft. Wij leveren deze watchwinder met de ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar, een duidelijke handleiding en een certificaat.

De derde watchwinder die ideaal is voor jouw Tag Heuer horloge en daarnaast de ruimte biedt voor een gehele verzameling automatische horloges, is de Paul Design Gentlemen 12 Macassar. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van maar liefst 12 horloges tegelijk. Het design is zeer luxe, de watchwinder is dan ook een echte blikvanger. Dit model van Paul Design is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd van bijzonder mooi hout. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur, wat een erg mooi contrast biedt met het exterieur. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige motoren van het Japanse merk Mabuchi. Deze motoren zijn uiterst krachtig en daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Het handige touchscreen zorgt ervoor dat je de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk gemakkelijk kunt instellen. Met de ingebouwde LED verlichting zet je jouw horloges letterlijk in de spotlight. Voor een optimaal veilig gevoel biedt deze watchwinder een uiterst modern vingerprint slot, waarmee je zeker bent dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen. Met het innovatieve touchscreen kun je voor ieder horloge apart de instellingen wijzigen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Op deze manier krijgt elk horloge de meest ideale wijze van opwinding. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar is niet zomaar een watchwinder voor jouw horlogeverzameling. Het dient direct ook als een luxe display, waardoor alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en afstandsbediening.

Jouw Tag Heuer horloge zal met iedere genoemde watchwinder op perfecte wijze van energie kunnen worden voorzien. Daarnaast bied je jouw horloge een veilige en stijlvolle opbergplaats. Bekijk de watchwinders nu bij ons in de webshop en maak je keuze!