Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Black

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:47 uur

De watchwinder is steeds meer de ‘must have’ accessoire voor automatische horloges. Als specialist op het gebied van watchwinders schrijven wij veel artikelen over dit apparaat, de verschillende merken en onderlinge verschillen qua techniek en functies. Eigenlijk kan je als liefhebber van automatische horloges niet zonder deze accessoire. Maar welke watchwinder kan je het beste kopen? Dit hangt af van jouw situatie. Bijvoorbeeld jouw budget en hoeveel automatische horloges je wilt opwinden. Gelukkig is er enorm veel keuze. Een bekend merk dat we in dit artikel bespreken is Swiss Kubik.

Een goede watchwinder is een accessoire die absoluut niet mag ontbreken wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. Een automatisch horloge heeft tenslotte beweging nodig om te kunnen functioneren. Wanneer je je horloge draagt gebeurt dit automatisch door de natuurlijke bewegingen van je pols. Vandaar ook de naam ‘automatisch’ horloge. Wanneer het horloge echter niet wordt gedragen, wordt het horloge ook niet automatisch opgewonden. Hiervoor is de watchwinder als horlogeaccessoire bedacht. Deze biedt het automatische horloge de benodigde beweging zodat jouw automatisch horloge kan worden opgewonden wanneer je het niet om de pols hebt. Daarbij heeft deze horlogeaccessoire nog een andere belangrijke functie. Een goede watchwinder biedt namelijk ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge. Kortom, een watchwinder van kwaliteit is onmisbaar wanneer je automatische horloge je lief is.

Er zijn verschillende prachtige merken binnen de horlogerie die ieder hun eigen kenmerken en belangrijke eigenschappen hebben. Veel merken daarvan zijn te vinden in Zwitserland als zijnde het horlogeland pur sang. Met een Swiss made watchwinder kies je altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een exclusief Zwitsers merk waar we je graag meer over vertellen is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt een uitgebreide en diverse collectie watchwinders. In de collectie van Swiss Kubik vind je zowel watchwinders voor één automatisch horloge als voor een gehele verzameling. Daarnaast zijn er de meer luxe modellen verkrijgbaar, maar ook eenvoudigere designs.

Deze laatste biedt de liefhebber met een minder groot budget de mogelijkheid een watchwinder aan te schaffen van topkwaliteit, zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten. Deze instapmodellen van Swiss Kubik vallen onder de Swiss Kubik Startbox serie (voorheen de ABS modellen).

Een mooi voorbeeld van zo’n instapmodel is de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is perfect geschikt voor het opwinden van ieder type of merk automatisch horloge en biedt de capaciteit voor het opwinden van één horloge tegelijk. Dit maakt deze watchwinder ideaal wanneer je één of twee automatische horloges in het bezit hebt. Het design van de watchwinder is kenmerkend voor de modellen van Swiss Kubik. Dit komt tot uiting in de kubusvormige en compacte designs. De Swiss Kubik watchwinders zijn dan ook zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen.

Swiss Kubik Startbox Black watchwinder

De Swiss Kubik Startbox Black is gemaakt van polyamide en daarmee zowel sterk als licht in gewicht. Deze watchwinder is zowel wat betreft interieur als exterieur uitgevoerd in de kleur zwart. Er zijn echter nog verschillende andere kleuren van hetzelfde model verkrijgbaar, zoals de kleuren aqua, rood, grijs en bruin. Het hart van de watchwinder wordt uiteraard gevormd door een Swiss made motor. Deze motoren staan wereldwijd zeer goed bekend. Dit is niet voor niets. Ze zijn in eerste instantie natuurlijk uiterst betrouwbaar, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze ook energiezuinig en stil in gebruik. Dit zorgt ervoor dat je deze watchwinder met een gerust hart op bijvoorbeeld je werkplek of je slaapkamer kunt zetten, zonder je zorgen te hoeven maken over storende geluiden. Bovendien kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op slechts een set AA batterijen. Je kunt hierdoor de watchwinder indien gewenst ook in een kluis plaatsen, op deze manier kies je voor optimale veiligheid.

Met een Swiss Kubik watchwinder weet je altijd zeker dat je automatische horloge klaar is voor gebruik en hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloge. Hiermee zorg je ervoor dat je je horloge niet steeds opnieuw hoeft in te stellen en voorkom je bovendien onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

De Swiss Kubik Startbox Black is bijzonder geschikt als watchwinder voor één horloge als je topkwaliteit zoekt tegen een scherpe prijs. Wij hebben deze watchwinder voor jou beschikbaar in onze webshop. Wanneer je een watchwinder van Swiss Kubik zoekt met een grotere capaciteit, van ander materiaal of met meer luxe, kun je echter ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk een zeer breed assortiment exclusieve watchwinders van dit prachtige merk in onze collectie.

Wanneer je je Swiss Kubik watchwinder bij ons besluit te bestellen, dan ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij versturen deze watchwinders probleemloos wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig met verschillende betaalmogelijkheden zoals PayPal, iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Bestellen doe je bij ons dus altijd met een gerust gevoel omdat Watchwinders.nl officieel dealer van Swiss Kubik is.