Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders | Collectie 2024

Geplaatst op 1 oktober 2024 om 15:24 uur

Als specialist in watchwinders hebben we bijna 20 jaar ervaring. Als officieel dealer bieden wij de beste merken, een ruime collectie modellen direct vanuit voorraad leverbaar en natuurlijk scherpe prijzen. Met een eigen service atelier in Nederland bieden wij ook service. Want mocht er een probleem zijn met jouw watchwinder, dan wil je deze niet naar het buitenland hoeven sturen voor onderzoek en reparatie.

Voor een goede en luxe ogende watchwinder hoef je niet ver van huis. Natuurlijk zijn er over de gehele wereld watchwinders te vinden die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en die daarnaast zijn voorzien van hoge kwaliteit motoren. Maar wanneer je specifiek op zoek bent naar een model die niet alleen van hoge kwaliteit is en er bovendien fraai uitziet, maar die daarnaast ook aantrekkelijk geprijsd is, is het Nederlandse merk Benson een absolute aanrader.

Benson Black Series 6.16.CF watchwinder

Benson is een merk met ambitie te noemen. Bij dit merk staan zowel de kwaliteit als de uitstraling en een stukje technische finesse dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast is ook een hoog gebruikerscomfort een belangrijk speerpunt binnen de collectie van Benson. De modellen van dit merk blinken namelijk uit door de handige extra mogelijkheden en functionaliteiten. Zo kun je bij dit merk terecht voor modellen met bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting, een extra opbergruimte, of een handige powerwinding functie.

Benson biedt daarnaast diversiteit binnen de collectie, door zowel watchwinders te bieden geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, als modellen die de ruimte bieden voor meerdere automatische horloges. Hierdoor kan zowel de liefhebber met één of enkele automatische horloges, als de fanatiek verzamelaar terecht bij dit bijzondere merk. Ook op andere gebieden weet Benson zijn pijlen te richten op een breder publiek. Zo herbergt de collectie van dit merk modellen gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, leder en hout. Ook is er de keuze uit designs voorzien van verschillende soorten hoogwaardige motoren. Benson biedt namelijk modellen voorzien van topkwaliteit Japanse motoren, maar ook watchwinders die zijn uitgerust met high-end Swiss made motoren. Tot slot kun je binnen de collectie van Benson terecht voor ontwerpen in verschillende prijsklassen. In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifieke lijn watchwinders van Benson, namelijk over de uiterst luxe Benson Black Series modellen. Deze modellen van Benson worden met de grootste precisie met de hand gemaakt en zijn dan ook zeker de moeite van het bekijken waard.

Binnen de Benson Black Series is er de keuze uit modellen met opwindruimte voor 2, 4, 6 of 8 automatische horloges tegelijk. Deze modellen bieden daarnaast een extra opbergruimte voor andere horloges (quartz- of mechanische horloges) of eventuele andere sieraden. Deze luxe designs zijn gemaakt van hout van goede kwaliteit en vervolgens tot in perfectie afgewerkt. Zo zijn deze modellen voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag. Er zijn designs verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat betreft kleur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit modellen uitgevoerd in de kleuren zwart, rood, walnut, wit of macassar.

De Benson Black Series modellen zijn aan de binnenkant voorzien van een speciale fluwelen stof, geheel passend bij het chique karakter van deze watchwinders. Deze stof zorgt er bovendien voor dat je niet snel bang hoeft te zijn voor beschadigingen van je automatische horloges wanneer je ze bewaart in deze modellen. De watchwinders zijn daarnaast in zijn geheel afsluitbaar. Zo zijn deze modellen  aan de voorkant voorzien van een fraai deurtje van mineraalglas. Hiermee biedt je jouw automatische horloges tijdens het opwindproces de benodigde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof, terwijl je ze toch goed in het zicht kunt houden. Aan de bovenkant zijn deze designs voorzien van een luxe soft-close deksel, waaronder zich de extra opbergruimte bevindt. De basis van de Benson Black Series designs wordt gevormd door hoogwaardige Japanse motoren, die in een betrouwbare, energiezuinige en stille wijze van opwinding voorzien.

De Benson Black Series watchwinders zijn verder ook uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges desgewenst in de spotlight kunt zetten. Daarnaast verloopt de bediening van deze designs met behulp van het handige en innovatieve touchscreen. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge apart, zodat ieder specifiek model precies de juiste wijze van opwinding ontvangt. Doordat de Benson Black Series bovendien zijn voorzien van speciale flexibele horlogehouders, zijn deze modellen geschikt voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De Benson Black Series watchwinders bieden verder de programma’s CW, CC en Alt, een USB aansluiting en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met deze modellen over een handige speedwinding functie. Hiermee voorzie je jouw automatische horloges in kortere tijd van de benodigde wijze van opwinding. De Benson Black Series designs functioneren middels netstroom, met behulp van een adapter.

Al met al bieden de Benson Black Series alles wat je maar kunt wensen voor het opwinden, opbergen en presenteren van  jouw automatische horloges. Je maakt je met deze modellen nooit meer zorgen over stilstand van je automatische horloges en hebt bovendien altijd alles netjes bij elkaar. Natuurlijk maakt een presentatie in stijl door de luxe uitstraling van deze modellen het plaatje compleet. Je vindt de Benson Black Series designs bij ons in de webshop. Deze worden geleverd met een garantietermijn van twee jaar, certificaat en duidelijke handleiding.